oké

Net naar de bezorgdienst geschreven, ze hebben mij naar de leverancier, dus: Mijn bestelling net bezorgd, waarvoor dank. Een paar opmerkingen daarover: Het was geen 'isolatiedoos', maar een kartoon doos die zelfs niet goed dicht geplak was. Heel snel met verpakkingplakband even. Die zak 5kg kuikentjes was al open gescheurd en deels ontdooid. Geen ramp, de meeste dingen [aantal dierenworst] lijken nog bevroren te zijn, de kuikentjes deels ontdooid lijkt me niet belangrijk. Maar het is niet precies wat ik verwachtte. Hoe zal het zijn in de toekomst is mijn vraag. Dit is alleen onze tweede keer zulke kattenvoeding te bestellen. Laten we zien hoe de volgende keer gaat.

HEEEL GOED, EFFICIENT EN VRIENDELIJK

ALS BOVEN

Doen wat ze beloven

product is zoals ik gevraagd heb.

Prima bedrijf!

Snelle, nette levering van bevroren producten. Mail wordt snel beantwoord! Top! Algemeen dus prima service!

Producten zijn top, leverings wijziging (tijden) slecht

Onze hond is erg tevreden met het vlees. Echter vinden wij de wijziging in leveringstijden erg vervelend. De avond leveringen waren perfect met bevroren vlees. Overdag is dat wel lastig, is niet altijd iemand de hele dag thuis.

Keurig afgeleverd

Goede prijs, goede service en ze denken graag mee.

Was goed geregeld bedankt

Snelle verzending, goede prijs. Alleen jammer dat je zelf het vlees niet kan kiezen. Je bent verplicht alles in het assortiment te nemen.

Geleverd volgens afspraak

Goed te volgen via track en trace

Makkelijk bestellen en snelle levering

De site is overzichtelijk en maakt bestellen makkelijk. Snelle levering met goed gekoeld transport

Meestal tevreden, deze keer minder

Ik heb al heel vaak besteld bij deze webshop en dat verliep altijd vlekkeloos. Vooral de bezorging in de avond beviel ons erg goed. Deze keer kwam de bezorging overdag, helaas is er geen optie meer om in de avond te bezorgen en betaal je wel nog steeds dezelfde bezorgkosten. Nu begrijp ik dat, gezien de hogere brandstofprijzen. Echter zou er volgens de mail bezorgd worden tussen 14.00 en 16.00, daarom mijn moeder gevraagd om het aan te nemen omdat we allebei aan het werk waren. En er werd pas na 18.00 bezorgd, dat vind ik persoonlijk wel erg laat, helemaal omdat het niet gemeld werd. Verder had ik pens besteld en heb ipv daarvan eend gekregen, ook zonder vermelding. Al met al erg jammer, helemaal omdat we altijd dik tevreden waren

Gewoon heel erg goed!

Ben blij met deze webshop! kippen hartjes & kippenruggen!!!! mijn kat is er gek op... ik knip ze wel eerst aan hapklare stukjes. maar 100 gram rug vs 100 gram whiskas... met whiskas blijft hij terugkomen voor eten.. met kip houd hij het veeeel langer uit. echt vele malen voedzamer. Ga zo door a.f.e de nieuwe vervoerder is ook goed! bikkelhard bevroren komt het aan.

Snelke en nette levering.

Prima, ruim assortiment snelle levering

Super makkelijk bestellen, ruim assortiment en snelle levering.

Duidelijke website en goede service.

Producten duidelijk aangegeven en wat ik ook handig vind is dat er aangegeven wordt voor hoeveel procent je coolbox gevuld is. Dit ivm je bestelling.

Prima geregeld.

Prima.

Te laat

Tijdsblok klopte totaal niet.

Bestelling buiten tijdsbestek gekomen

Kreeg zaterdag een email om 11:50 dat het pakketje om 12:50 bezorgd zou worden. ben vervroegd weggegaan van werk en was vanaf 12:30 thuis. Heel de dag gewacht en nooit iemand gezien. Met vorige bezorgdienst nooit problemen gehad. Ik heb geen tijdsslot van te voren gehad.

Al het eten is perfect en supervers

De hond eet het elke dag met veel smaak. Het bestellen van een compleet pakket kan ik een hele maand mee rond komen. Onze Weimador zit perfect in haar velletje!

Lots of Choice

I have ordered my dogs raw food from here for over a year now and love the service, able to choose when they deliver, the range of choice is also large and good quality. The only minus point is the price, the food itself is not bad priced, but the shipping and freeze container it comes in is heavily priced in my opinion. For the rest it is great though.

Ik ben super tevreden

Je wordt op de hoogte gehouden van de route en aflevermoment. Keurig op tijd en mooi bevroren afgeleverd.

Goede service en producten

Elke bestelling volgens tijdstip geleverd. En telkens goed bevroren.

Levering savonds was beter

Voorheen werd er savonds geleverd dat was wel mijn voorkeur. En normaal zaten er extra koel elementen bij in. Dat zit er nu ook niet meer

Duidelijke website!

Besteld en de volgende dag afgehaald. Stond keurig klaar! Goed geregeld!!

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten