zeer goed

vriendelijk en goed

We bestellen meestal ‘s maandags hebben het donderdag of vrijdag in huis.

Website is zelfs verbeterd, prima!

super!

Aardige en behulpzame medewerkers! Zowel via de chat als telefonisch. KVV is van hoogwaardige kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Hier zal ik vanaf nu mijn kvv halen.

snel geleverd,en goede kwaliteit

Altijd top geregeld

Ik bestel hier altijd het voer en de snacks voor mijn hond en ik kan het iedereen aanraden. Ze komen altijd hun afspraken perfect na.

Netjes volgens orderafspraak klaargezet.

Heel vriendelijk geholpen.

super !

Goede kwaliteit/ prijsverhouding. vriendelijke mensen. snelle en zeer keurige levering.

bezorgkosten staan niet in verhouding met de leverwijze

Eeder vis besteld die kwam bevroren aan met koel packs nu ondooide vis gekregen...jammer volgende keer haal ik ze wel gewoon op.

A lot of choice!

I like that there is a large variety of foods from Kvv to Barf and snacks. I like that they have sales and that the sales change also and a reward system to get discounts on orders. The only thing I would prefer would be a larger variety of snacks to chew on ( like antlers) and if the delivery costs would be less high. If you are looing to start your dog or cat on raw food or continue to do so, I would recommend this place for its variety.

Snel en goed.

Snelle levering en goede service

Dit is nu al de 3e keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst en het is altijd gewoon heel goed! De levering is snel en de producten zijn allemaal goed bevroren. Daarnaast krijg je altijd snel reactie op eventuele vragen.

levering conform afspraak

Diepvrieskuikentjes geleverd voor correcte prijs. Levering door Post/TNT Food.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en prima geleverd. Goed vlees

Overzichtelijke site, snelle levering en prima verpakt. Bedankt.

prima service

Prima service, prima kwaliteit vlees!

Bestelling was goed aangekomen bevroren etc. Door vertraging was 't even spannend of ik deze dag geleverd zou krijgen maar gelukkig goed gekomen

volgens afspraak geleverd.

Animal food prima, postNL wederom slecht

PostNL is de leverancier, echter al meerdere keren slechte leveringen. Deze week werd de levering door 2 dames voor de deur gegooid, zakken waren open gescheurd en 3 worsten te weinig, waarschijnlijk eruit gehaald. Daarna renden de dames gillend weg. Dus om 22 uur 2 gillende dames over de gang en kapotte levering. Klacht bij postNL neer gelegd maar zij reageren nooit. Al eerder een no show gehad, postNL voelt zich nergens verantwoordelijk voor. Animalfood nam het wel serieus en leverde meteen. Maar triest dat een ondernemer zo de dupe wordt van postNL. Ik hoop nog steeds dat er naar een andere leverancier gekeken word.

Niets op aan te merken, hadden precies wat ik nodig had en het is netjes op tijd en gekoeld geleverd.

Snel geleverd en op tijd. Vlees voor de hond ziet er goed uit.

Keurig op tijd, behulpzame koerier

Keurig op tijd, behulpzame koerier.

Op tijd geleverd.

Werd keurig op tijd geleverd.

Een aanrader

Heb al een paar x diepvries muizen en ratten besteld. Wordt snel geleverd! Helemaal blij mee!

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten