Goed maar kan beter

Plastic bakjes waar rund kip ect in zit zijn of kapot door vervoer en lekken daardoor. Verder over het voer zeer tevreden.

Groot aanbod, snelle antwoord op je vragen

Ik bestel al een jaar bij animal food express. Nog geen klachten gehad. Komt altijd bevroren aan.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit voer, bezorgproblemen snel opgelost

ruim assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie

Ruim assortiment met verschillende merken en smaken. De betaling verloopt soepel (ook meerdere manieren). Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ook als er iets met de levering of bestelling niet helemaal goed verloopt, is de service snel en goed.

Prima ervaringen. Betrouwbare winkel

Prima ervaringen. Goed bereikbaar. Behulpzame service.

Goede, snelle levering

Duidelijk advies op de website, veel keus. Prettig dat je een afleverdag kunt kiezen en heel fijn dat het in de avond wordt geleverd.

Heel goed!

Levering is altijd op de aangegeven tijd. De producten zijn top. Onze hond geniet er vollop van.

Keurig

Bij vragen kan je bellen en wordt je netjes te woord gestaan en geholpen

In goede staat met levering

Het vlees wordt geleverd diep bevroren Ziet er fris uit. Verbeterpuntje; misschien de verpakking Soms als je het naar de diepvries loopt scheurt de zak waar de pakken en worsten inzitten .

De kwaliteit van het hondenvlees valt ons tegen

De rollen zijn keurig verpakt, maar ik mis een maatverdeling. De vis is erg dun van samenstelling en onze honden lusten het niet. De zalm zit vol met graten en kleine botjes. Ook de kalkoen is erg dun qua samenstelling. De rund ruikt smerig. De Regular vinden we goed qua samenstelling en de honden vinden het ook lekker. We zullen hierom niet opnieuw een bestelling plaatsen.

Best regelmatig, snel levering en duidelijk

altijd op tijd.

nooit problemen gehad. prijs kwaliteit goede voeding. bezorgen is prijzig maar alsnog goedkoper dan brokken.

Prima op tijd geleverd wat we besteld hebben

Honden lusten het vlees graag, terwijl we al 5 jaar een andere leverancier hadden. Die overigens ook prima is.

Goed product, snelle keurige levering

Prima! Producten prima, snel geleverd

Prima website en telefonisch advies

Fijn dat je vooruit in de tijd je levering kan plannen

Fijn bedrijf om bij te bestellen!

Gewoon net als anders netjes en weer op tijd geleverd.

Snelle levering en veel ijs

Het werd snel geleverd en er zat veel ijs in de zak om het koel te houden.

Fijne website met ruime keuze en goede kwaliteit. Staat altijd netjes klaar wanneer ik het kom afhalen.

Keurig afgeleverd door post nl

Top levering,super goed gekoeld en op tijd geleverd.

Heel goed, super goed gekoeld, en op tijd geleverd.

Zoals keer was de bestelling tip topin orde en op tijd

Altijd goed geregeld

AFE komt na wat ze belooft

Een duidelijke webshop, en snelle levering!

Prima levering zoals altijd

Ben al jaren klant en iedere bestelling wordt goed en naar alle tevredenheid geleverd. Die enkele keer dat er iets mis ging buiten de schuld om van AFE, werd dit toch perfect opgelost!

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten