Variatie van barf producten voor mijn katten.

Goed op tojd bezorgd. Fijne website. Fijn dat er biovleesproducten voor mijn kattwn verkrijgbaar zijn. Goede informatie over de producten op de website.

Alles is in prima staat en volgens afspraak geleverd.

Makkelijk bestellen en goed bezorgd.

De bezorging is perfect.

Zeer goed.

Prima en vlotte bezorging.

Supper

Heel kort supper!!!!!!

goed product en goede customer service

Goed product en snelle levering. Een klein probleempje met de bestelling werd goed opgelost door de customer service. Helemaal top.

Goede afspraken.

Niks over te klagen.

comfortable

I'm sorry, but I don't speak Dutch, but, I hope my feedback will be taken into consideration. I love the way you work, but sometimes the kB fish has not a great smell (is not fish smell, but, I think, have been adding some substances, if you do that please don't do again. I'm available to pay something more with a good quality for my dog). Further, I think that the price of delivery it's too high.

Ik haal mijn bestelling altijd op in Putten. Combineer het direct met een wandeling met mijn hond in de buurt bij Ermelo. Leuk losloopgebied aldaar. Ik bel als ik er ben en de doos met mijn bestelling wordt dam buiten op het tafeltje klaargezet. Echt perfect geregeld.

Gewoon perfect!

Alles compleet, netjes geleverd op het aangegeven tijdstip en, zeker niet onbelangrijk, nog goed bevroren!

Keurig en constant

Ik bestel over een verloop van 4 jaar al bij animalfoodexpres. Tot nu toe heb ik mijn (flinke) pakketten altijd even netjes verpakt gekregen en met continue dezelfde kwaliteit.

Bezorging was prima op tijd, vlees keurig als besteld.

Wij halen altijd op in Putten en dat verloopt prima. Ze kennen ons inmiddels en dat is ook leuk. Een klein puntje viir de IT. De website is duidelijk in de informatie maar je moet best vaak doorklikken voordat je kunt bestellen en dan weer terug naar menu. En meer producten op 1 pagina is ook handiger.

Verkeerd geleverd en geen oplossing

Contact gehad met dit bedrijf voor donkere muizen, die hadden ze in mix zakken dus perfect. Ik besteld en daar nogmaals bij aangegeven dat het mix van wit en donker moest zijn. Helaas allemaal witte geleverd gekregen. Contact opgenomen uiteraard en eerst bestond mn mailcontact niet totdat ik een screenshot stuurde en ik krijg alleen mn verzendkosten bij een volgende bestelling vergoed. Nu dus nog geen donkere muizen en veel te veel witte. Pfff bestel hier echt niet meer.

Simpel en snel

Van bestellen tot bezorgen ging heel makkelijk en snel. Onze kat vind het rauw voer erg lekker. Een aanrader

voor herhaling vatbaar

supergoed! precies op tijd.

Snel geleverde produkten

Beetje vreemd dat de spullen op straat worden gezet terwijl je direct onderweg bent naar de deur. Niemand gezien.

Uitstekend.

Prima service. Bestelling goed gekoeld ontvangen.

Alles volgens afspraak geleverd

Zoals het moet afgeleverd, snel en volgens afspraak

Altijd netjes en in orde

Ik schrok even toen ik 3 volle zakken uit een doos zag verschijnen. Ik heb een klein vriezertje. Tot mijn opluchting was elke zak voor 80% gevuld met ijsblokken. Misschien een tip voor jullie: laat de bezorger vragen of hij de ijsblokken mee terug moet nemen. Dat scheelt de klanten een hoop “vuil” om weg te gooien en jullie kunnen voor de volgende bestelling weer gebruiken. Scheelt kosten en afval? Ik denk dat zowat niemand de ijsblokken na ontvangst nog gebruikt. Persoonlijk laat ik ze in de tuin ontdooien om later open te snijden voor bij het afval. Verder niks op aan te merken. Bezorgers zijn altijd vriendelijk

Service

Netjes afgeleverd en op tijd

Zeer positief

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van het voer.

Goede bezorging

Aardige bezorger

Ik krijg de bestelling moeilijk uit de boxen ,vind het niet handig zo

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snelle bezorging, dus helemaal tevreden

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten