Ik heb goede ervaringen.

Betrouwbare winkel. Voorspelbaar en ondersteunend.

Top, altijd goed en netjes afgeleverd.

Duidelijke site, altijd netjes en op tijd de leveringen ontvangen.

Heldere site, snelle bezorging!

Voor het eerst hondenvoer besteld. Snel en conform afspraak (tijdstip) bezorgd. Tevreden! (hond ook :-)

super snel en goed verpakt geleverd

het verse vlees is in fijne porties verpakt zodat het ook goed stapelbaar is in de vriezer. zodat er geen extra ruimte verloren gaat

Keurig op tijd geleverd

Prima en uitstekende service!

Dikke tien! Zowel de service van animal expres als de bezorging.

Afspraken nagekomen en hondenvoer van uitmuntende kwaliteit!

Na een tip van een vriendin, gebeld, overlegd en besteld! Precies zoals bevestigd, is de levering verlopen. Mijn hond heeft nu vier dagen het verse (ingevroren) vlees gegeten en ik merk nu al een verhoogde activiteit en gezondheid bij mijn hond! Dus super happy

Correcte levering

Goede producten

Altijd keurig op tijd bezorgd.

Ik bestel al 6 jaar bij Animal food expres en het is goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd. Ik mis wel de kleine presentjes die je er vroeger bij had, een tempex doos, of dis een pen.;-)

Zeer goede service

Met de maatregelen is het op dit moment lastiger om de juiste dierenvoeding te krijgen. Animal Food Express biedt hier gelukkig de perfecte oplossing voor! Alles wordt bevroren bij je deur afgeleverd. Als dit een keer fout gaat helpen ze je ook uitstekend om dit weer op te lossen.

Goede service en kwaliteit

Na mijn bestelling had ik nog een aanvullende bestelling. Na één telefoontje en zonder gedoe werd alles snel en zorgvuldig samengevoegd.

Top bedrijf en een goede en snelle levering.

Al jaren bekend met dit bedrijf,een goede service. Veel keuze en top kwaliteit. Levering van producten zijn altijd netjes en op de afgesproken tijdstip. Zou dit bedrijf met hun service zeker aan bevelen.

Gewoon top!

Netjes op de aangegeven tijd geleverd, alles aanwezig en goed bevroren.

zeer positief, snel en correct

Goede, snelle en uitstekende afhandeling van de bestellingen.

Goede voeding

Het kan wel goedkoper

Katten super blij

Mijn katten vinden het vlees heerlijk! Niet alle smaken worden gewaardeerd maar de meeste wel. Verzendkosten zijn wel aan de hoge kant. Verder zeer tevreden!

Duidelijk website

Ik bestel hier al enige tijd het BARF voer voor mijn hond en katten. Een 5e ster had ik willen geven maar de website ervaart nog wel eens een storing, dan kan ik niet afrekenen, zo ook bij mn laatste bestelling behoorlijk lang bezig geweest voordat het werkte. De 4 sterren zijn welverdiend dus!

Super! Alleen site verbetering mogelijk!

Ik ben super enthousiast over AFE! Alleen de optie ‘opnieuw bestellen’ op de site moet terug komen. Dit was jullie beste feature!

netjes

Er zaten ice pack bij en het kwam dus goed bij mijn aan redelijk netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snel thuis

Goede verzorgde levering en kwaliteit, rat 90/150 gram allemaal maar 90gr helaas

Levering perfect Kwaliteit perfect Maat rat 90 tot 150 gram beetje teleurstellend, allemaal 90 gram en geen grotere bij.

Prima kwaliteit en levering is altijd op tijd.

We bestellen al jaren hondenvoer (KB Complete - Regular) 1kg-diepvriesworsten. We zijn er tevreden over. Onze doedle ook ;-) Altijd beschikbaar en levering altijd correct.

Kwaliteit voor een goed prijs. Website en service kan beter

Tevreden met Animal Food Express. Bestelling werd eerst niet gevonden in hun systeem. Eenmaal erachter aan gebeld werd deze door gezet aangezien ik geen bevestiging kreeg. Ik kreeg het verwijt om zelf achter mijn bestelling aan te gaan. Dat vind ik erg passief en geen fijne bejegening. Helaas werd de levering vertraagd, maar bij levering was ik tevreden met de producten.

Zoals altijd super

Bestel iedere maand en zoals altijd top servis

Ik ben mij gaan verdiepen in vers vlees voor mijn mechelaar die steeds minder brokken at, na het inlezen van verschillende sites kwam ik dit bedrijf uit putten tegen. 2 dagen na mijn bestelling werd het keurig bevroren gebracht op afgesproken tijdstip, alles is verpakt in mooie porties handig voor in de vriezer zodat je elke dag precies eruit kunt halen wat je nodig bent, ook de hoeveelheid en wat er in zit staat er keurig op. Heb verschillende dingen besteld en tot nu vind de hond alles lekker, ik mix nog wel met brokken omdat anders de overstap te groot is, uiteindelijk wil ik helemaal overstappen op vers voer voor mijn trouwe viervoeter en zal dus ook bij dit bedrijf blijven bestellen.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten