Lever

De levering is prima, zoals altijd! Echter, als ik moet ontdooien om de ingrediënten voor mijn katten eten moet ontdooien, is de lever ALTIJD een probleem. De zak is nooit goed gedicht en er lekt altijd bloed uit. Als ik de zak niet apart ontdooi, zit alles onder het bloed en is er geen bloed meer in de zak. Het is niet acceptabel, dat de seal van een zak niet goed is. KB moet dit echt verbeteren! Voor de rest ben ik erg tevreden, maar lever is een essentieel element van het eten ...

Super goed en snel geleverd

Ik heb nu voor het eerst hier besteld en vanavond geleverd gekregen . Alles nog goed bevroren en mooi verpakt geleverd. Ik blijf bij jullie voortaan bestellen

Top adres voor barf

Veel keuze, handige webshop en goede kwaliteit.

Super klantvriendelijk team!

Omdat ik buiten het bezorggebied van Animal Food Express woon, moest er een oplossing worden gevonden om het voor mij mogelijk te maken toch de gewenste diepvriesmuizen af te nemen. AFE dacht daar over na, vond een passende oplossing en bij elke bestelling weer heb ik zeer prettig persoonlijk contact met de teamleden. Top!

Top!!!

Snel en bevroren afgeleverd

Levertijd zoals vermeld

Netjes afgeleverd en nog goed bevroren

UITSTEKEND!

Correct en heel netjes. Ik beveel nu al aan....

Snelle en nette levering.

Volgende dag al in huis. Alles was erg netjes verpakt, en goed bevroren! Niet gekristalliseerd, en geen platgeslagen voer.

Voorraad en levering altijd uitstekend in orde.

Ik bestel maandelijks of elke 2 maanden voer voor mijn hond bij Animal Food Express. De voorraad en levering is altijd tiptop in orde. Nog nooit meegemaakt dat iets niet op voorraad of de levering niet compleet was. Zeker een aanrader.

Bezorgd op de afgesproken datum/tijd en netjes gekoeld.

Super !! Zeer tevreden!!

Goede snelle service met goede producten !! Heel erg blij mee! Ik heb een nieuwe leverancier voor mijn voederdieren !!

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk en snelle levering

zeer goed

Zeer goed . Correcte aflevering .

perfecte service en goede kwaliteit

alles was goed geregeld zeker in deze vervelende tijd compliment voor de bezorger

Super service

Snelle afhandeling, snelle levering en goed bevroren verpakt

Super snelle levering, je word goed geïnformeerd over de levering! Zelfs nu met de corona chaos!

Prima kwaliteit en goede service

Zo fijn dat er een goede aanbieder is van 100% 1 diersoort kvv en dat er keuze is uit veel diersoorten. Dit maakt het eliminatiedieet van mijn hond erg makkelijk!

Goed bedrijf

Alleen 1 opmerking vindt wel dat iedere keer als bestelt dat duurder worden

Altijd goed

Stipt op tijd! Goed verpakt. Een dingetjes. . . normaal ontvang je een bericht dat ze er aan komen of een bepaald tijdvak. Nu kreeg ik dit niet waardoor ik de koerier bijna miste. Ik was nog onderweg naar huis en hij stond al voor de deur. Gelukkig wilde hij wel 5 minuutjes wachten.

Alles loopt volgens afspraak en dat is fijn.

Geen verassingen. Bestellen, betalen is gemakkelijk en het wordt op de juiste tijd geleverd.

keurig verpakt en levering op tijd. goed product

Fijn bedrijf om voedseldieren te bestellen. Nette prijzen, snelle levering en precies volgens afspraak. De voedseldieren keurig op tijd die je aangeeft geleverd en heel erg goed verpakt. gewoon klasse

Super netjes verpakt en op tijd

Netjes geleverd en mooi gekoeld prijs-kwaliteitverhouding zijn de kuikens en duiven ook goed

Op tijd en heel goed voeding en vers

Komen de afspraken na.

Netjes verpakt, snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten