Goed geleverd altijd optijd

Soms zijn bepaalde producten niet leverbaar

Niet bezorgd op geselecteerde bezorgdatum

Ik bestelde op zondag voedermuizen en ik selecteerde vrijdag als bezorgdatum. De volgende dag kreeg ik een mail van PostNL dat de bestelling dinsdag al bezorgd zou worden. Dit is de 2e keer dat ik een dag uitkies en ze het direct verzenden i.p.v. de gekozen dag. Heel leuk dat het snel komt, maar de bezorgtijden per dag gaan tot 22:00 en doordeweeks, behalve vrijdag ligt iedereen al op bed. Gelukkig kwamen ze eind van de middag, maar dat is niet de afspraak. Ik heb deze keer de klantenservice gebeld, zodat dit niet nog een keer gebeurd, maar er werd me verteld dat ik waarschijnlijk iets opnieuw ingevuld heb, wat niet zo was. Ook kreeg ik geen bevestigingsmail van animal food express zelf, alleen de mail van PostNL dat het bezorgd ging worden, dus ik kon het ook niet bewijzen. Verder altijd tevreden met AFE.

Makkelijk bestellen, groot assortiment

Yes, super fijn om worsten per stuk van Kiezebrink te bestellen. Maar ook andere merken hebben ze voor de poezenbeesten op voorraad vooral de bakjes van 200 gram zijn perfect om even een andere dier eiwit te proberen. Nabestellen als je iets bent vergeten is geen probleem. Heb het zelf opgehaald en werd vriendelijk geholpen door Bianca.

Goede keus voor onze hond.

Goede ervaring. Goede kwaliteit hondenvoer en correcte en snelle levering.

Klantvriendelijk en goede prijzen

Snelle reactie bij stellen vraag. Goede kwaliteit

Dit is mijn 2de keer nu dat ik diepvries voeding voor mijn slangen heb besteld en laten bezorgen, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de levering van de diepvries voeding!

Ik bestel ongeveer 1 jaar KVV bij AFE en ben zeer tevreden. Ruime keuze, snelle levering en altijd keurig door PostNL op de hoogte gehouden van de levertijd. Heel soms is een rol iets ontdooid, die gebruik ik dan voor de volgende dag. Ik zou het leuk vinden om als frequente besteller bij de levering een extraatje voor de honden te ontvangen bv een proefje van een kauwsnack.

geweldig, erg tevreden.

Wij zijn al geruime tijd bezig geweest om voor onze twee Duitse Herders het ideale voer te vinden. We gingen naar Brabant, we kochten in Maarssen, Hilversum en Rotterdam er waren er niet erg tevreden mee. Nu rijden we één keer in de maand naar Putten, we wonen in Utrecht en het product is erg goed, hondjes eten met alle soorten van genoegen en wij zijn ook blij, wat wil een mens nog meer. Aardige mensen, producten goed in stevige kanonnen dozen verpakt en de inhoud klopt altijd. We hebben het gevoel nu eindelijk een uitstekend adres te hebben gevonden, vandaar onze maximale score van een 10 !!!

1ste keer besteld, snelle bezorging en het vlees ziet er tot nu toe top uit. Snelle reactie op een vraag via de mail. Zeker een aanrader.

Uitstekend!

Kuikens besteld, goede prijs en zeer netjes geleverd. De slangen zijn weer tevreden.

Prima voer, prima levering

Wederom een prima levering, bevroren goed voer, de pythons kunnen weer smullen.

Eindelijk weer het goede formaat ratten gevonden

Goede levering, mooie prooidieren en de xxl was ook exht xxl! Goed groot formaat. Ben er heel blij mee

Goed snel en betrouwbaar !

Erg goed voor gangbare producten.

Wanneer ik smallere prooidieren bestel zitten deze altijd erg netjes en efficiënt verpakt, mooi op elkaar gestapeld en schoon. Helaas is dit bij wat grotere prooidieren niet altijd het geval, de jumbo XXL ratten hebben soms nog substraat aan zich plakken, er zitten vreemde figuren in (door het invriezen) en ze zitten niet bepaald mooi verpakt. Ook kan er naar mijn mening meer ijs en/of een iets betere verpakings methode worden gebruikt voor grotere prooi dieren, het is geen prettig gedachten dat alle staarten en poten al ontdooid zijn voor ik ze in huis heb. Verder zou ik graag een iets grotere assortiment zien aan konijnen en gevogelte. Ondanks mijn feedback ben ik erg tevreden met de meeste producten en service.

Top levering en kwaliteit

Niet de goedkoopste maar wel zeer betrouwbaar qua kwaliteit en levering

zeeeeer goed bedrijf

Ik bestel zondagsavonds en maandagsmiddags op halen snelle serveuse en ik raad ook iedereen aan om daar te kopen voor de dieren

Bevroren kuikens worden goed bezorgd

Goede service En de schouwveurs zijn ook heel beleefd en vriendelijk

Nette en snelle levering

Altijd zeer snelle levering en het belangrijkste onze goed doet het goed op het voer

snel en goed geleverd!!

snel en goed geleverd!!

Reageert snel op email zodat ook bij het vergeten van een product nog voor de levering van de bestelling een aanpassing kan worden toegepast.

Goeie kwaliteit prooidieren, netjes verpakt en geleverd en bij ophalen snel geholpen.

Kwaliteit is erg goed.

De kwaliteit en de bezorging is gewoon erg goed. Het is alleen jammer dat je punten in een kortere tijds bestek moet op maken.

Top producten en service

Altijd goed verzorgt betaalbaar en altijd goed en snelle service

Alles O.K. plus extra!

Alles goed uitgeleverd. Kreeg zelfs van één product zonder meerkosten een kiloverpakking omdat de pondjes op waren. Volgens mij de webwinkel met het beste assortiment vriesvoer.

We zijn al twee dagen op onze bestelling aan wachten

Niet leuk geen eten voor mijn vogels hoop wel dat zo snel mogelijk komt

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten