Super vers voer.

Ik bestel altijd en haal het dan op. Fijn personeel en vlotte bediening.

Top geregeld

Super ..snel ..prijs kwaliteit super en het ophalen ging super snel

Altijd goed

Ik bestel er regelmatig en is altijd goed.

Top bezorging en kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, leuk korting systeem voor vaste klant, goede bezorging.

Voor de tweede keer besteld, Zeer tevreden 😊

Top!!!

Mijn nieuwe leverancier voor diepvries voer!!!

Duidelijke prijs en volgens afspraak gekoeld bezorgd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Heel erg goed 1000 procent beter kan niet

Perfect 10+

Altijd alles netjes verzorgd. Vriendelijke mensen en het belangrijkste onze hond vindt het heerlijk

Super tevreden, altijd goed!

Mijn hond is erg blij met het verse diepgevroren vlees van KB, de verzending gaat super, altijd diep gevroren geleverd! Echte aanrader!

Tot nu toe uitstekend

Altijd op de juiste tijd aangekomen

Goede kwaliteit en snelle levering.

Erg tevreden!

Zeer tevreden, een goede service en snelle levering!

Zeer goed en ook bij problemen met leveringen hele goede Service en altijd klant service gericht

Koop al anderhalf jaar mijn producten voor de hond goede kwaliteit en altijd oplossing gericht bij problemen, bellen ook altijd keurig na echt fijn bedrijf. Zal er ook altijd blijven bestellen!!

Erg tevreden

Erg tevreden!

Zoals altijd perfect

Net zoals ik gewend ben, weer perfect geleverd

Goed en snel

Gewichten kloppen niet volledig van de prooidieren en er staat niet op wanneer het ingevroren is. Echter zal ik hier voortaan altijd bestellen want het is goed verpakt, de bezorgering was snel en de producten zijn goed! Ook de prijs is goed!

Perfecte service

Prettige behandeling, prima goederen

Helemaal goed!

Alles zoals omschreven op de website, product prima kwaliteit en prima bezorgservice! Aanrader dus!

Matig

Prima levering prima voer, maar heel jammer dat ik niet zonder fazant kan krijgen, dat lusten zee hier niet. Toen ik belde hoorde ik dat het klaar pakketten zijn. Maar dat is niet zo. Ik kreeg 2 blauwe zaken met het vlees is bakjes er zo loos in. Dus waarom kan ik dan niet zonder fazant bestellen???? Alleen daarom beveel ik het niet aan. Als dat veranderd beveel ik jullie zeker aan Mvg klauwers

Goede producten prima service

Goede duidelijke site met producten. Bezorging prima verzorgd ook de ingevroren producten. Ik bestel alles via deze site

Goede service en bezorging

Makkelijk, snel te bestellen en toplevering op de afgesproken tijd.

Prima service en een goede kwaliteit. Onze hond geniet van ieder maaltijd en het is een echte kieskeurige fijnproever. Service, het afleveren in de avonduren daar worden wij heel blij van.

Keurig correct en op tijd

Altijd bestelling keurig op tijd

Goede service en snelle levering.

Ik bestel al jaren muizen voor de slangen bij dit bedrijf. Snel en makkelijk bestellen op internet. Heel fijn dat he je laatste bestellingen kan zien en dat weer kan bestellen.

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten