Geweldig goed bedrijf!

Super snelle levering en heel goed verpakt. Levering precies op de afgesproken tijd. Zeer tevreden met de producten. Bedankt voor de goede zorgen.

de bestelling wordt zorgvuldig en netjes geleverd

De bevroren produkten worden goed gekoeld en ingepakt en op tijd af geleverd

Ik bestel nergens anders meer!

Animal food express heeft een breed assortiment aan prooidieren. Zo heb ik altijd genoeg bevroren voer in huis om zelfs mijn meest kieskeurige koningspython aan het eten te krijgen. Het voer wordt geleverd, diepgevroren in een afgesproken tijdvak en heb nog nooit problemen ervaren.

Snelle service, nooit problemen en goed product

Producten worden goed omschreven en er is voldoende keus. Mooie prijs en een goede en snelle service. Ook ideaal is dat je kan kiezen wanneer en welke tijdsblok je het wilt laten bezorgen. Product zelf ziet er keurig uit. En dat het nog bevroren is als het word bezorgd, is echt top. Echt een aanrader.

Wederom prima

Snelle verzending en goed ontvangen. Even een kleine verwarring omdat PostNL zelfstandig de bezorgdatum aangepast had, maar dit was plots weer gecorrigeerd.

Uitstekend snel geleverd goed verpakt

Uitstekend!!

Vlotte service, nog goed bevroren ondanks de warmte. En bij eventuele manco's ook een uitstekende service. Het enige jammere is dat er in veel kvv voor de kat ook pens verwerkt zit. Wel met een waarschuwing bij de omschrijving.

Gewoon goed!

Altijd alles keurig verpakt, goede service, goed vlees en ze hebben zelfs nierdieet voor honden en katten! Helemaal top!

Super goed

Super kwaliteit vlees en snacks. Goede en nette bezorging

Top goede service

👍👌

Super service

De 5 kg grote diepvriesmuizen mix komen altijd nog goed bevroren aan en zien er schoon en gezond uit. Over de regular muizen was ik daarentegen veel minder tevreden. Ze waren geplet en misvormt, roken niet fris, ze zagen geel van de pis en muizendrolletjes in overvloed. Dat terwijl ze duurder waren dan de grote muizen (die op dat moment niet voorradig waren). We hebben via mail contact opgenomen met de klantenservice en onze klacht werd zeer serieus genomen en ontzettend snel opgelost! Helemaal top!

Geweldige kwaliteit eendagskuikens!!!☆☆☆

1e keer besteld! Snel,netjes en zeer goede kwaliteit eendagskuikens voor mijn uilen. Echt super goed!!!!

Top service!

Super snelle reactie en enorm oplossingsgericht! Fijn bedrijf.

Super service

Fijne en snelle levering van super kwaliteit vers voer voor onze katten.

optijd geleverd

alles goed en op tijd geleverd. Ik zou alleen wel willen dat het wat losser bevroren geleverd word ik kan het dan wat makkelijker afbreken heb geen kilo in 1x nodig. (misschien een tip). ik ga wel vaker bestellen

Morgens bestelt middags al af kunnen halen

Duidelijk, snel en makkelijk

Website is makkelijk. Ik werd telefonisch ook erg vriendelijk en duidelijk geholpen. En een hele snelle levering. Nu hopen dat Dua het allemaal lekker vindt.

Altijd goed.

Mijn dieren zijn altijd er blij met jullie voer. En dus ik ook. Het is alleen erg jammer dat je je punt zo vlug moet opmaken.

Mijn katten zullen weer smikkelen en smullen!

Uitstekend!

Altijd vriendelijk. Goede en snelle service! Ga zo door.

Prima komt keurig afspraken na

Bestelde komt keurig op de afgesproken tijd aan.

Goede webshop

Goede webshop voor kleine bestellingen. Soms zijn de prijzen wat duurder dan de hoofdleverancier. Maar voor kleine tussendoor bestellingen voor mij prima. Snel en goed bevroren geleverd. Duidelijke website en als er problemen zijn kun je altijd terecht aan de telefoon en word er netjes naar een oplossing gekeken.

Goede eerste ervaring

Duidelijke website en goede prijzen. Snelle en goede bezorging. Er had iets meer informatie bij de omschrijving van de allergiepakketten gemogen, kwam er nu na levering achter dat, doordat er geen informatie bij stond dat er ook botten in het voer waren verwerkt, ik het verkeerde supplement erbij heb besteld. Verder prima!

Goedkope winkel

Bestelling staat op tijd klaar

Hoge Eng Oost 33

3882 TM Putten