altijd volgens afspraak, snel en goed

altijd netjes op tijd en goede producten

Prima prooidieren, mijn slang is tevreden, dus ik ook

Prima levering. Mistte alleen de grootte van get prooidier oo de website

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten.

Friendly and supportive

They were quick to respond when I was unable to be present for delivery and made the changes necessary without delay, and the delivery person was very friendly and food arrived on time!

Prima service en prima kwaliteit

Positief

Op tijd geleverd

Goede communicatie, op tijd geleverd en netjes verpakt!

Wederom laat Post-NL weer steken vallen.

De levering zou op dinsdag tussen 21.00-22.00 geleverd worden. Helaas kregen we om 22.10 een smsje dat de bezorger niet meer zou komen. Ik zou de levering op donderdag opnieuw aangeleverd krijgen. Aangegeven dat ik tussen 17-18 uur thuis zou zijn, omdat ik s'avonds moet werken. Krijg ik een sms dat ze tussen 21-22 uur komen.:(( Kan ik weer een week wachten.

Wederom perfecte levering

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Nog steeds enorm tevreden

Gewoon helemaal goed

Gemakkelijk te bestellen, keurig verpakt thuisbezorgd op de tijd die gepland is. Top.

KVV prima als basisvoer

De bakjes met KVV zijn handig en onze hond reageert er goed op.

Nette, duidelijke en snelle levering

Word via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling ongeveer geleverd word, fijne en duidelijke site!

perfect

Het bevroren kvv is echt bevroren bij aankomst in Zuid-Limburg en wordt netjes bezorgd.

prima webshop

Bevroren muizen voor de kat gekocht. Deze werden exact binnen het genoemde tijdskader geleverd, mooi stijf bevroren. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Animale Expres os okay

Ik ben er blij mee , dat de bevroren kuikens thuis worden bezorgd voor mijn uilen, de kuikens worden goed be vroren thuis bezorgd Bedankt 👍

Goede kwaliteit, snelle levering.

Ik heb al verschillende keren besteld en elke keer tot volle tevredenheid. De voeding ziet er goed uit. De bevroren voeding kont ook diep bevroren aan.

Klasse

Duidelijke site, snelle levering.

Netjes verpakt en goed bevroren

Ga hier na zeker nieuwe bestellen ziet er netjes uit

Makkelijker kan niet

Bestellen via de website is makkelijk als je weet wat je wilt. Telefonisch word je goed geholpen en ik heb al meerdere keren voer gekocht. Het bevroren voer word bevroren thuisbezorgd. Perfect.

Prima service en assortiment

Prima service en assortiment.

Goede producten.

De producten zijn prima. Alleen het ophalen kan beter.

goede service, goede producten

producten besteld, snel geleverd.

goed bedrijf maar waardeloze regeling met bezorging

Een een of andere achterlijke nieuwe regeling wart het onmogelijk maakt Dat we de ingevroren kuikens kunnen ontvangen. Steeds na werktijd en voor ons onmogelijk om na werktijd nog op werk te zijn. Was eerder veel beter

Goede service, mooi product!

Vooraf heb ik wat informatie ingewonnen, omdat ik nieuw ben met het geven van KVV. Ik kreeg snel een net mailtje met een goede uitleg en een advies dat makkelijk was op te volgen. Het pakket kwam netjes op de afgesproken tijd aan en de producten zien er netjes en vers uit. Bij ontdooien kon ik goed ruiken dat het vlees echt vers is. Zelfs m’n oude kater van 13 die nooit eerder vers vlees heeft gehad, durft al wat hapjes te proberen! Als dat niet zegt dat een goed product is, dan weet ik het niet meer ;)

Ik heb voor het eerst diepvriesvoer besteld. Het vlees ziet er zeer goed uit en na ontdooien ruikt het vers. Super. Tot nu vond onze hond het lekker.....

Top bezorging en voer

Elke keer weer top