Laden reviews...
111 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven positieve feedback over snelle levertijden, goede verpakking en vriendelijke service. De website is duidelijk en het bestelproces verloopt vlot. Leveringen zijn betrouwbaar en de communicatie blijft vriendelijk en helder.
Altijd goed, koud afgeleverd en bestellen is makkelijk.
16 July 2019
Alex
Culemborg
Kuikens zijn ouder dan een dag. Had dus gerekend op 1 dags kuikens
14 July 2019
Frank
Ede
Ik ben nog nooit tegen een probleem aangelopen. Als er vertraging in de bezorging zit krijg je daar een berichtje over, verder altijd alles optijd en koud met ice packs ontvangen. Ook altijd klantvriendelijk.
12 July 2019
Ronica
Arnhem
1x wat vergeten te bestellen en toen dit product apart besteld. na een mailtje om te zeggen dat ik dit was vergeten maar op de zelfde dag als de rest zou komen hebben ze gelijk de dubbele verzendkosten eruit gehaald voor me.
10 July 2019
Geert van Ommen
Woerden
De eerste bestelling werd door de transporteur nooit geleverd. Eerst contact opgenomen met de transporteur en die vertelde mij dat alleen de verzender kan aandringen op een onderzoek. Dus een mailtje naar Animal Food Express gestuurd en binnen een kwartier(!!!) al antwoord. Het probleem lag bij de transporteur en imij werd meteen een nieuwe zending aangeboden die gelukkig wel goed bezorgd werd. Daniek bedankt!
9 July 2019
Raymond
Montfoort
Oplossingsgericht en klantvriendelijk.
9 July 2019
Agaath
Dieren
Netjes geleverd, goed verpakt, ruime keuze
8 July 2019
Femke
Nieuwendijk
Diepvries kattenvoer komt goed ingevroren aan.
6 July 2019
Hans
Maastricht
Problemen met de site, netjes opgepakt door de klantenservice, kon twee dagen later mijn bestelling ophalen. Netjes afgehandeld
6 July 2019
G.J Teselink
Lelystad
Prima de samenwerking met Postnl
5 July 2019
Stichting E&N
Almere
Baby muizen gekocht, zien er netjes uit (voor dode muizen). ideaal dat er na werktijd bezorgd kan worden! Muizen waren goed ingepakt met koelzakken. Niks op aan te merken, 5 sterren!
4 July 2019
Barry
Almere
Het product wordt netjes op tijd afgeleverd, vers of diep bevroren. Bij verhindering nemen ze netjes contact met je op.
3 July 2019
Robert
Brouwershaven
Goede kwaliteit, snelle levering
3 July 2019
Olaf
Goes
Afgelopen zaterdag heb ik mijn bestelling ontvangen (te laat, wegens bezorger die de weg niet kon vinden door werkzaamheden) en meerdere bakjes waren beschadigd! Bij twee misten er hoekjes uit de bodem en vier andere bakjes hadden beschadigingen op de rand of misten een stukje van de deksel. Dat ben ik niet gewend van animalexpress. Ook waren een paar stukken vlees al deels ontdooid.
2 July 2019
Femke
Groningen
Kreeg de producten half ondooid aan, was ik niet echt blij mee
Peter
Lienden
Bij Animal Food Express is er nog sprake van persoonlijk contact bij vragen, en altijd een supersnelle reactie. Men denkt er in oplossingen, in plaats van onmogelijkheden. Ik ben zeer tevreden!
Marie-Angelique
Georgsdorf
Snelle levering ,ook tijdstip van leveren zoals afgesproken.
Annemarie
Mierlo
Goede prijs, alleen bezorgen erg duur
30 June 2019
Kim
Blokker
Altijd fijne service bij Animal Food Express! Super handig die pakketten voor grote honden met vlees voor vier weken, de afwisseling is goed en het is prettig dat je dan in 1x voldoende in huis hebt. Vlees is van goede kwaliteit. Zeer fijn dat het bezorgmoment zelf te kiezen is, dan kan je er goed omheen plannen.
29 June 2019
C.
Winsum
Heb alle smaken voor de katten uitgeprobeerd, en zo kan ik nu gericht bestellen. Wel bijzonder dat er ook wordt geëxperimenteerd met vlees gecombineerd met insecten. Hier vinden 2 dat wel te eten maar de andere 2 niet, dus, helaas niet meer voor herhaling vatbaar. Zou mooi zijn als Bibi Natuurmix ook wordt toegevoegd aan het assortiment, tegen een normale prijs (zie prijs van over de 5 euro per kilo op internet, en dat betaal ik er nu zéker niet voor).
28 June 2019
Carla
Veenendaal
Snelle en duidelijke levering in de avond. Klantenservice is snel bereikbaar en zeer vriendelijk. Kortom:Top service.
27 June 2019
Gerhard
Kolham
Ik vind het super fijn dat je s avonds kan laten bezorgen en dan ook precies kan volgen waar de bezorger is en hoelang het nog ongeveer duurt voor die er is. Mijn honden eten graag kiezebrink mixen en de voordeelpakketten zijn erg goed geprijsd. Deze keer had ik er gratis 2x 250 gram kiezebrink complete insect bij en top, dat ga ik proberen of ze dat wat vinden. aaanrader!
Helma
Geldrop
Goede snelle service
Dennis Havenaar
Sliedrecht
Goede en snelle levering. Mijn hond vindt het eten heerlijk!
Helen
De Meern