Pluspunten
Levering van diepvries producten is heel goed geregeld. Een van de weinige bedrijven waar je zelf kunt bepalen wanneer en hoe laat alles thuis geleverd wordt
Kosten van verzenden is aan de hoge kant. Bezorger haalt de zak voeding uit de doos en neemt hem weer mee.
Pluspunten
Snelke levering, zeer goede kwaliteit. Klasse
Pluspunten
gewoon een heel goed bedrijf vriendelijke medewerkers
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik bestel hier al een aantal jaar en de bestellingen kloppen altijd. Ook nooit vertragingen gehad met de besteldatum.
VerbeterpuntenIndien je de bezorgdatum een aantal dagen later inplant klopt de bezorgdatum niet altijd. Het wordt dan vaak alsnog bezorgd op de eerst mogelijke bezorgdatum, ondanks dat er is aangegeven dat je het op een andere dag bezorgd wil hebben. Dit kan erg vervelend zijn omdat je uiteraard wel echt thuis moet zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.
Pluspunten
Snelle nette levering
VerbeterpuntenJe kunt een voorkeursrecht voor de levering aangeven. Hier wordt alleen niet naar gekeken. Jammer.
Pluspunten
Ze sturen het produkt op
VerbeterpuntenDit is de tweede keer dat ik bij Animal Express bestel, de eerste keer kwam het produkt ontdooit aan maar het was Sinterklaas.. een drukke periode. Dit keer kwam het weer ontdooit aan, geen reden daarvoor. Op de site staat er dat als je voor 11u besteld dat het de volgende dag aankomt. Helaas is dat niet het geval. Ze leveren maar twee keer per week. Ik vind het echt sonde van het produkt, ik weet niet of de kwaliteit goed is want ik kan het niet gebruiken..
Dank voor je feedback en wat vervelend dat het ontdooit is aangekomen! Mocht je een klacht hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen en gaan we het uiteraard oplossen. Voor 11.00 besteld klopt alleen niet helemaal, dit is voor 13.00 (staat ook zo op de website) en wij leveren 3x per week, op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag overdag. Je kunt altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Team Animal Food Express.
Pluspunten
goede service , en snelle levering en goede communicatie
Verbeterpuntenverpakking zou wel wat beter kunnen
Pluspunten
Goede kwaliteit snel geleverd
Pluspunten
Geweldige service. Klantenservice zeer goed bereikbaar. Ik zou iedereen durven aanraden hier te bestellen!
VerbeterpuntenAbsoluut geen verbeterpunten
Pluspunten
goed advies gekregen
Pluspunten
Zoals altijd alles perfect geregeld! Vriendelijk en snel.
Pluspunten
Zoals verwacht weer een perfecte levering. De gewenste datum was bij de bevestiging veranderd naar een andere datum. 1 mailtjr naar de klantenservice en binnen 30 minuten antwoord dat het gecorrigeerd is. Perfect en zeer tevreden
Pluspunten
Was snel geleverd. En. Goede informatie
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen, duidelijkheid over levering, eten vinden de katten prima.
Pluspunten
Groot assortiment. Snelle bezorging. Gekoelde bezorging.
VerbeterpuntenBeschikbaarheid helpdesk (er was verwarring rond status sms'jes van PostNL). Levering vond plaats in het weekend maar helpdesk was niet bereikbaar. Prijzen liggen gemiddeld wat hoger dan andere leveranciers.
Dank voor je feedback. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00-12.00 en van 13.00-17.00. In het weekend zijn wij inderdaad gesloten. Wat betreft de prijzen; in principe krijgt iedere winkel/webshop van zijn leverancier advies verkoopprijzen door waar wij ons aan moeten houden. Hierdoor zouden er vrijwel geen prijsverschillen moeten zijn tussen ons en onze collega's (bij dezelfde producten.) Als de producten ergens goedkoper worden aangeboden wil dit dus zeggen dat de producten waarschijnlijk onder de advies verkoopprijs worden aangeboden.
Pluspunten
Goede kwaliteit snelle en juiste levering diepvries vlees
VerbeterpuntenGeen! Super tevreden
Geen.