Pluspunten
Door een foute bestelling binnen 3 dagen de goeie bestelling afgeleverd zonder extra kosten super geregeld
Pluspunten
ben blij met de voordeelpakketten van kiezebrink. Levering is super, je kan goed kiezen wanneer het bezorgd kan worden en krijgt en tijdslimiet van een uur waarbinnen het bezorgd kan worden, ook kan je precies volgen via de app van postnl waar de bezorger zich bevind en hoelang het ongeveer duurt eer ie er is.E n helemaal top dat ze het piepschuim mee retour nemen! echt aaanrader
VerbeterpuntenGeen, ga zo door, alhoewel ik het nog positiever zou vinden als er boven een bepaald bedrag de verzendkosten weg zouden vallen
Pluspunten
Ben al bekend met het bedrijf. Zeer goede kwaliteit. Netjes en ordelijk verpakt. Komt bevroren aan. Klasse
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment. Goede online uitleg erbij
Pluspunten
Was zo goed als te laat ivm files om de bestelling op te halen. Maar io hebben ze gewacht tot ik er was. Nogmaals super bedankt.
Pluspunten
Heldere duidelijke communicatie. En altijd top producten. Ook goede prijs!
Pluspunten
Snelle levering, handig dat je van tevoren het tijdstip/data kunt selecteren, en de muizen waren nog perfect bevroren!
Verbeterpunten1 van de ziplock zakken met diepvriesmuizen was helemaal gescheurd, waardoor alle muizen los door de tas verspreid lagen. Misschien stevigere ziplock bags gebruiken? Of de muizen anders verpakken? De andere zakken met diepvriesmuizen waren nog wel heel.
Pluspunten
afhalen mogelijk, vriendelijke mensen, bestelling klopte helemaal, snelle afhandeling
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenGraag een factuur na bestelling
Pluspunten
Levering was snel....alleen later als 22.00uur. Was 22.30uur.
VerbeterpuntenBij laatste bestelling geen mail gekregen. Voor bevestiging.En bij aflevering thuis geen sms gekregen.
Pluspunten
Levering binnen een dag. Goed bevroren en volledig.
VerbeterpuntenGeen
Dieren zijn niet aangekomen. Kregen drie sms’jes van de post met verschillende levertijden. UIteindelijk was het laatste Sms’je over zaterdagochtend j.l. Er is geen pakketje gekomen. Mail gestuurd naar jullie. Hopen morgen een reactie te krijgen van jullie.
Beste Tom, Helaas was er een storing waardoor het niet verliep zoals we hadden gehoopt. Inmiddels heb je een nieuw pakket van ons ontvangen toch? Groet, Team Animal Food Express
Pluspunten
Keurige afhandeling. Snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd netjes, snel en goed bevroren aangekomen. Veel keus en goede duidelijke uitleg over het vlees.
VerbeterpuntenHet enige wat ik wel jammer vind is dat de verzendkosten best hoog zijn.
Pluspunten
Fijn dat de bestelling de volgende dag al geleverd wordt
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten