Pluspunten
Hele goede service,snelle levering
Pluspunten
Duidelijke communicatie over het aflevermoment, snelle verzending!
Pluspunten
Dikke duim. Ze doen wat ze beloven. Inmiddels zijn wij trouwe tevreden klant.
VerbeterpuntenNiks gazodoot
Pluspunten
Goede informatie gekregen over het product.
Pluspunten
Gewoon goed in alles
Pluspunten
Snelle levering en in de avond bezorgt.
Pluspunten
Snelle levertijd. Wij hebben barf besteld, ziet er goed uit en goed omschreven
VerbeterpuntenPortokosten wel wat veel
Pluspunten
Helemaal tevreden hier haal ik voortaan het eten voor mijn python
Pluspunten
er was iets fout gegaan met de levering heb daar over gebeld en is heel goed mee om gegaan cq op gelost
Verbeterpuntendat de post met de tempex doos naar de deur komt, en niet met open plastic zak! komt naar mijn mening ook iets professioneler over. maar dat is iets van PostNL.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering, je kan zelf precies kiezen wanneer het bezorgd word, ideaal!
VerbeterpuntenGeen, ga zo voort zou ik zeggen
Pluspunten
Goede klantenservice, over het algemeen ook goede producten. Levering is altijd goed, hoewel soms te hard bevroren (vooral zaterdagen).
VerbeterpuntenKwaliteit voor aantal producten is wisselend, reviews worden amper gepubliceerd op de website (3/10) dus daar ga ik ook geen tijd en energie meer in steken. Suggestie voor website zou een verlanglijstje zijn, want producten die niet leverbaar zijn zijn ook niet te vinden op de website en een verlanglijstje om bij te houden (en met 1 knop verplaatsen naar winkelwagen) zou heel handig zijn. Vlees is soms te hard bevroren en pas na 3-4 in stukken te hakken/snijden.
Pluspunten
Pluspunten
Wij bestellen inmiddels een jaar KVV voor onze jonge Vizsla bij AFE en zijn super tevreden over de kwaliteit van producten en levering. Ook wanneer er een keertje iets niet klopt, wordt dit gelijk in alle vriendelijkheid opgelost door soms nog een persoonlijk belletje. Ik geef niet zo snel een 10, want ben best kritisch, maar AFE verdient hem.Een echte aanrader dus.
VerbeterpuntenMiischien af en toe een scherpe Web actie op KVV
Pluspunten
Snelle en goede levering!! Veel keus! Erg tevreden.
Pluspunten
Goede producten Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Geen aandachtspunten te noemen. Van bestellen tot bezorgen goed geregeld
VerbeterpuntenNvt
Was klant van dit bedrijf maar omdat dit bedrijf NIET verzend naar de waddeneilanden zullen wij er geen gebruik meer van maken. Wij vinden dit discriminatie. DE WADDENEILANDEN HOREN OOK BIJ NEDERLAND!!
Pluspunten
De kwaliteit is goed en de dieren hier gek op het vlees. Het vlees komt bevroren aan en ziet er altijd vers uit. Goed dat er op de site informatie staat over hoe rauw te voeren.
VerbeterpuntenOp de site is soms lastig te vinden onder welke catogorie een producent valt (orgaanvlees, spiervlees of bevleesdebotten) de eerste keer is dat best wel lastig te snappen (vooral het spiervlees vond ik lastig te vinden, misschien begreep ik de betekenis ook wel niet zo goed).
Pluspunten
Bestelling zat heel netjes verpakt en was keurig op tijd.
Pluspunten
Geweldig bedrijf.met uitstekende service en nazorg.snelle levering en milieu bewust doordat je geen tempex boxen meer thuis krijgt.heel erg veel keuze .super tevreden
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten