Pluspunten
Levering ging supersnel!
Pluspunten
Erg snelle levering en erg duidelijke communicatie over het levertijdstip, hartelijk dank!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr waren veel bakjes stuk toen ik ze binnen kreeg
Pluspunten
Snelle keurige levering. Goed vervoerd in ijs en een speciale koelbox die de postbode weer mee retour neemt
Pluspunten
Goed voer, nette verzending. Snelle reactie na klacht (nog afwachten of geld terugkomt).
VerbeterpuntenBetere communicatie over verzending. Ik kreeg dit keer geen mail met bezorgtijd, waardoor ik niet wist wanneer het er zou zijn. Ook ontbrak er een rol voer.
Pluspunten
Snelle levertijd en fijn dat je kan kiezen wanneer het wordt geleverd
Pluspunten
Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Prima levering, alles ziet er prima uit.
nette leveringen. alles is mooi bevroren bij aankomst. En altijd iets leuks voor de honden bijgesloten!
Pluspunten
waaren ondoojt
Pluspunten
Snelle en goede levering, mooie producten.
VerbeterpuntenIets langer bewaarsysteem voor de spaarpunten, bij mij waren ze net verlopen toen ik aan nieuwe bestelling toe was, ik bestel om de verzendkosten zoveel mogelijk te verspreiden steeds maximale hoeveelheden, daardoor gaat de bestelfrequentie natuurlijk terug.
Pluspunten
Hebben zeer goed gereageerd op een klacht die ik had. Naar volle tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Snelle levering, alles goed verpakt. Ik vond kwalteit en prijs verhouding uitstekend
Pluspunten
Super levering goed product kwaliteit
Pluspunten
Prima. Snelle reactie op vragen. Ga zo door.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel tevreden! Zeker fijn dat we geen dozen met piepschuim meer ontvangen, fijn dat er ook aan duurzaamheid gedacht word!
VerbeterpuntenIets meer botjes voor katten zou fijn zijn. Ik mis bijvoorbeeld de konijnen karkassen, duiven botjes en hele kwartels. Maar de katten zijn ook gewoon zeurders....
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten