Pluspunten
Ruim assortiment aan kvv, hierdoor kan je je huisdier voldoende afwisseling bieden.
VerbeterpuntenEen tip is misschien om vaste klanten een herinnering te sturen dat ze wellicht binnenkort opnieuw moeten bestellen, maar deze tip komt voort uit mijn eigen vergeetachtigheid....
Pluspunten
Al jaren mijn adres voor vers vlees/barf/prooidieren.
Pluspunten
Prima bedrijf, goede service,leuke afhaalkorting en punten systeem
VerbeterpuntenGeen
Levering overdag in plaats van 's-avonds zou een hele grote verbetering zijn. Ik ga altijd vroeg naar bed, en nu moest ik zitten wachten tot mijn bestelling eindelijk kwam.
Pluspunten
Er ging iets mis met de bezorging en daardoor duurde het langer voordat de bestelling binnen was. dit werd echter keurig door Animal Food Express opgelost, Ook kregen we een waardebon voor als we in de toekomst weer iets willen bestellen. Dat gaan we zeker doen.
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk bedrijf, als je belt wirdt je zeer vriendelijk ter woird gestaan
VerbeterpuntenJamner dat de konijnenlappen leverancier schaarsblevert, daardoir moet je langbop dit vlees wachten
Pluspunten
Ik ben al Lang klant. Ik Ben tevreden met de kwalitijd. En Ben zeer tevreden met het nieuwe leverings system. Als ik vragen had werd ik vriendelijke geholpen.
Pluspunten
Snelle service. Keurig tijdstip aangegeven door vervoerder
VerbeterpuntenHad gevraagd om een belletje als ze voor de deur stonden. Stonden op de deur te bonken en omdat we nest pups hebben van 5 dagen was dat klote. Boven x bedrag gratis levering
Pluspunten
Diverse leveringen gedaan. Ging altijd goed. Laatste levering was gedeeltlijk aan het ondooien. Kon nog net in de vriezer
Pluspunten
Super goed verzorgde levering.in samenwerking met post nl.kwaliteit is goed de hondjes blij.wij ook
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten