Pluspunten
Voor de eerste keer besteld, en de levering was TOP!!!!!! Een aanrader dus!!!!
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering. Goede prijzen.
VerbeterpuntenHet is moeilijk om nu al een totale beoordeling te schrijven. Een artikel was niet voldoende op voorraad en er is beloofd het geld terug te storten, maar heb ik nog niet ontvangen. Mijn dieren hebben pas 1 product kunnen proberen en dit vonden ze erg lekker en rook vers.
Pluspunten
Levering wanneer het mij uitkomt en de nieuwe bezorgwijze is prima, geen grote boxen meer in huis
Post Nl maakt er een puinhoop van, kreeg vandaag mijn bestelling, was de boel ontdooit, dus daar heb ik niks meer aan :( Jullie kunnen er niets aan doen.
Pluspunten
Zo doorgaan
Pluspunten
Snelle service en verzending savonds is perfect!! Dit was bij mij altijd een probleem om de spullen in ontvangst te nemen!
Teveel mailtjes tav informatie levering, stuk of 6, als storend ervaren!
Pluspunten
Ik krijg altijd mijn muizen en ratten in extreem goede conditie en super vers! Ik durf niet zo goed van andere websites te bestellen vanwege een slechte ervaring met muizen die niet meer goed waren. Maar hier komt alles keihard bevroren aan en super super vers. Geen rare natte dingen in de zakken ook. Ik blijf hier altijd bestellen zolang de kwaliteit zo blijft! De levering was trouwens ook top. In de avond ben ik altijd thuis, overdag niet. Nu wordt het in de avond geleverd in het tijdsbestek van 1 uur! Van deze prooidieren weet ik zeker dat ik kwaliteitvoer voor mijn slangen heb!
Manier om het pakket te volgen.
Pluspunten
Levering zoals afgesproken. Gelukkig minder verpakkingsmateriaal. Als ze het bestelde aantal per ongeluk niet op voorraad hebben krijg je hierover een bericht en indien het al betaald zou zijn krijg je zonder problemen het teveel betaalde bedrag terug
Pluspunten
goede kwaliteit tegen een mooie prijs en snelle levering
Pluspunten
Precies 48 uur onderweg geweest,goed verpakt inhoud nog bevroren.
Pluspunten
Besteld en de volgende dag binnen, dat heb ik anders gezien bij anderen kvv bezorgdiensten. Koelbox werkte prima, vlees heeft er 1 dag ingezeten en was nogsteeds bevroren.
Pluspunten
snelle levering,en goede kwaliteit . krijg geen klachten van de ooievaars
Verbeterpuntenblijf volhouden dat je met bestel of betaalvoucher ook op zaterdag tussen bijvoorbeeld 10 en 12 uur je bestelling kunt afhalen
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en flexibel. Mogelijkheid om af te halen is voor ons perfect. Als ik had geweten dat er ook voor honden kvv was, was ik al eerder klant geworden. Ik ga reclame maken!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, voor mij alles prima op orde.
Pluspunten
Super snel. Prima berichtgeving.
Pluspunten
Toen bleek dat ik een foutje had gemaakt en niet thuis zou zijn voor de geplande levering even gebeld (Marloes?) - die bood direct de mogelijkheid om de levering een dag later plaats te laten vinden. Top & proactief!
Hoge Eng Oost 33
3882 TM Putten