Extra kosten ergerlijk

Extra kosten zijn niet acceptabel

Perfecte verzend partner

Goede service. Bij vragen wordt je correct geholpen. ook telefonisch. Je wordt ook echt terug gebeld als ze dat zeggen. Nooit geen problemen mee.

gewoon telefonisch bereikbaar

Wij versturen inmiddels al onze stukken via Boekuwzending. Ze nemen gewoon de telefoon op, geen Ai, geen robots, maar ze staan je persoonlijk te woord en regelen het. Het blijft bijzonder dat ze ook nog eens goedkoper zijn dan waanneer je rechtstreeks bij DHL boekt. Fijn bedrijf, goede service

Supersnel en correct

De zending werd aangekondigd met Boekuwzending als behandelaar. Echter het adres was niet juist door een communicatiefoutje tussen ons en de verkoper. Direct een mail gestuurd naar Boekuwzending en die reageerde supersnel met een geruststellend herstelbericht. Daar houden wij van.

Een verademing, heel fijn en betrouwbaar!

In de wereld van koeriersdienst, pakketservices is dit echt een aanwinst. Zo fijn om direct met iemand telefonisch contact te krijgen bij al je vragen. Ze willen je graag helpen en doen dit heel vriendelijk. Het inloggen en de keuze van verzending op het platform is duidelijk. Een aanwinst voor het verzenden van je producten.

Heel fijn contact met Laurens, echt heeel fijn.

Het is gewoon een hele warme man die, als je hem belt, een goed gevoel afgeeft.

Spoedzending verliep vlekkeloos!!

Er-rug last minute bestelde onze klant in Belgie met spoed een plafondkraan. Dat was om 16u. Wij volle bak aan de slag om de kraan gereed te maken en ondertussen was Laurens van BUZ bezig met de spoedzending aan te maken en te coordineren met DHL voor een pick-up. Om 17:10u stond DHL aan de deur en de volgende dag om 13u afgeleverd op het juiste adres. Onze klant belde net, kraan is onbeschadigd aangekomen en ze zijn nu op tijd voor het openingsevent vanavond. Schot in de roos. Very well top geregeld, dikke pluim!!

ben heel blij mee

Julian is altijd snel, behulpzaam en nauwkeurig.

fijn contact en snelle levering

Dankzij het eenvoudige boekingsproces, de snelle afhaal en levering en het prettige contact met BUZ zijn onze klanten zeer tevreden.

Zo door blijven gaan

Zo door blijven gaan

direct contact en deskundig advies/hulp

naast bovenstaande prettige communicatie

The service is top, always kind and helpful, the whole team, but special thanks to Ralph, He always kind and responsive

Prima followup, netjes en duidelijk aan de telefoon

Kortom een prima ervaring tot zover.

snel en adequaat reageren op vraag

Zending naar lastige bestemming goed opgepakt.

Klacht neergelegd over de bezorger en er werd heel snel op gereageerd. Top service.

Top bedrijf, komt zijn afspraken na.

Top bedrijf, komt zijn afspraken na.

Prima, snel en naar verwachting geholpen

Als altijd, snel antwoord op een vraag, er wordt meegedacht en dat is altijd prettig.

Fantastisch dat dame mij opbelde en toch een mogelijkheid van versturen wist te vinden,ik had het al opgegeven,was vier uur zeker aan het zoeken geweest,enhad het helemaal gehad,laurens belde mij toen dat het ging lukken,heel hartelijk dank voor jullie inzet!!mijn complimenten

Altijd snel en correct

Altijd snel en correct

Geen proactieve houding en vooral niet lezen...

Met een kopy en paste was de locatie duidelijk. Contact persoon stond al in de boeking. Geen proactieve houding en vooral niet lezen...

Snel en correct antwoord en gelijk opgelost. Adres was eerder niet helemaal compleet.

Enthousiaste medewerker aan de telefoon gehad. Snel reactie op mijn mail.

Pakket nog niet verstuurd

Naar aanleiding u bericht om contact te leggen met de verkoper van dahlia.s Is het verzenden vandaag in werking gezet

Top geregeld!

Hulpvaardig!