Een zeer snelle reactie

Dit is mijn 1e kennismaking en die is zeer goed uitgepakt. Wat een fijne en snelle reactie o mijn mails. Echt Super!!!!

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. dvankem@gmail.com hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Reactie van het bedrijf

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.

Zending met vertraging - snel opgelost

Zeer duidelijk communicatie, en toen de zending bleef "hangen" bij het verzendbedrijf was er heel snel actie en de dag erna was het geleverd (waarvoor dank)

geen zorgen om het verzenden van de kerstpakketten

Al enkele jaren verzorgt Rik Balder het verzenden van de kerst pakketten van Ric bv. Gewoon de pakketen laten leveren bij Rik en de lijst invullen waar de pakketten heen moeten en alles wordt geregeld.

Goede snelle service

Goede snelle service

werkt prima heel handig

Weinig tot geen problemen qua leveringen, gaat eigenlijk altijd goed! Enige wat mij handig lijkt is om een keuze te maken in de portal wanneer je same day shipment wil aanvragen. Deze keuse is er nu volgens mij niet , is standaard altijd overnight in portal.

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt

prima, goede service

prettige communicatie