Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.

Zending met vertraging - snel opgelost

Zeer duidelijk communicatie, en toen de zending bleef "hangen" bij het verzendbedrijf was er heel snel actie en de dag erna was het geleverd (waarvoor dank)

geen zorgen om het verzenden van de kerstpakketten

Al enkele jaren verzorgt Rik Balder het verzenden van de kerst pakketten van Ric bv. Gewoon de pakketen laten leveren bij Rik en de lijst invullen waar de pakketten heen moeten en alles wordt geregeld.

Goede snelle service

Goede snelle service

werkt prima heel handig

Weinig tot geen problemen qua leveringen, gaat eigenlijk altijd goed! Enige wat mij handig lijkt is om een keuze te maken in de portal wanneer je same day shipment wil aanvragen. Deze keuse is er nu volgens mij niet , is standaard altijd overnight in portal.

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt

prima, goede service

prettige communicatie

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.

Betrouwbare en flexibele zakenpartner

De persoonlijke communicatie icm het boekingsplatform, én de betrouwbare dienstverlening maken Boekuwzending tot een complete dienstverlener

Snel en duidelijk geregeld

Communicatie erg prettig. Gewoon super!

FANTASTISCH

een super bedrijf met geweldige mensen! Boekuwzending denkt altijd met je mee, niks is teveel en altijd wordt je geholpen! Na nare ervaringen met Myparcel en Post.nl zijn we overgestapt naar boekuwzending en zeker geen spijt van gehad.

Top geregeld

Top geregeld

goed contact en snelle service

Offertes zijn duidelijk en goed contact

Lekker snel schakelen

Tegen een marktconforme prijs zeer snel geholpen om z.s.m. 7 pallets op te halen. Prima service! Dank je wel Boekuwzending!!!

NAAR WENS

Alles naar wens, zoals het hoord.