Snel, duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke website waar je vlot je labels kunt aanmaken, duidelijk overzicht van je lopende en verzonden bestellingen. Pakketen komen altijd aan, mocht er wat fout gaan dan hebben ze het vaak zelf al in de gaten en wordt je keurig op de hoogte gehouden

Ga zo door.

Ga zo door. Snel geholpen.

Goede ondersteuning, uitleg en advies. Snelle respons. Verzendbonnen worden snel aangeleverd.

Geweldige service!

Komen afspraken na, zeer behulpzaam en ontzettend makkelijk te regelen. Aanrader!

super

Super communicatie en service

Super service heeft uw bedrijf groot gemaakt.

Jullie echte bijstand, bereikbaarheid en actieve probleem oplossing is om uniek te noemen.

geweldige service en afspraak wordt goed nagekomen

Top geregeld weer!

uitstekend

Goede communicatie.

Zeer snel op eenvoudige wijze een transport geregeld

Het was zeer eenvoudig het transport te boeken. En via track en trace was alles goed te volgen en arriveerde het pakketje binnen een dag. Top geregeld dus!!

Top geholpen

Als je belt omdat iets niet gaat zoals jij het wilt wordt je altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Super communicatie

Hele vlotte service en een heel goede communicatie. We hadden te maken met overmacht en door staking is onze levering nog steeds onderweg, maar de mensen van boek uw zending zijn steeds vriendelijk en trachten mee te zoeken naar een oplossing.

Top advies en super vriendelijk!

Boekuwzending denkt met je mee als het gaat om het verzenden van goederen. Ze bieden je een totaaloplossing en helpen je super goed en zijn onwijs vriendelijk.

Prima zakenpartner

Bij Boekuwzending.nl krijg je een prima service ! Alle medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en staan steeds voor je klaar. Sinds we met hen in zee gingen, hebben wij hiervan nog geen minuut spijt gehad.

Ze hebben op de verkeerde tijd bij mijn deur langs gekomen en ik was niet thuis met het pakketje.

Ik was niet thuis op dinsdag 15 maart en ze hebben op de verkeerde tijd bij mijn deur langs gekomen .ik heb mijn pakketje nog steeds niet gekregen .

Klopt altijd, punctueel Nog geen een slechte ervaring gehad, positieve reacties van de klanten

Heb een probleem met Post.nl gemeld, en een duidelijke reactie erop ontvangen. Boekuwzending heeft blijkbaar contact opgenomen met Post.nl hierover. Top

Eindelijk een bedrijf wat direct antwoord!

Snel en zeer correct

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van diensten van Boekuwzending.nl en tot op heden hebben wij alleen maar positieve ervaringen.

dit is mijn eerste x

Dit is mijn eerste x dat ik gebruik maak boek uw zending

Snelle reactie

Ik werk al ca. 8 jaar met Boekuwzending, voorheen Balder. Nooit problemen gehad, snelle reactie, eenvoudig boeken. Of zij het allergoedkoopst zijn, weet ik niet, maar voor deze prijs en deze service, ik ga niet verder zoeken.

Redder in nood

Iets versturen als particulier wat meer weegt dan de basis gewichten van de TNT en DHL en DPD lukt bijna niet. Het lukt zeker wel en voor een goed bedrag met Boekuwzending.com. Wederom zeer tevreden met de verzending van een afwijkend pakket. Grote blij.

Jammer dat het even mis is gegaan maar met mijn vorige bestellingen naar Rijnsburg en naar Esdoornlaan Lisse was het super. De bestelling voor Grevelingstraat zijn er twee. Ik hoop dat het voor u duidelijk is. Groet Grard de Regt.

goede en snelle service

Altijd goede en snelle service en vooral heel vriendelijk, top

It was good

After the first attempt was not working (due to me silencing my phone and forgot to reactivate it), the second attempt worked well.

goed en snel

Bennebroekerweg 267