Snel, meedenkend en correct

Vanuit Boekuwzending.nl werd (zoals we inmiddels gewend zijn) actief meegedacht. Onze opdracht werd snel opgepakt en op volledig correcte wijze afgehandeld. Zeer tevreden!

Top service en altijd bereikbaar!

Vertrouwd bedrijf en altijd bereikbaar !

snelle, duidelijke communicatie

contact met boekuwzending is altijd snel, duidelijk en helder. Erg prettig om mee te werken!

Super bedrijf

Keurig geholpen. Vriendelijke mensen

Ronduit goed.

Goed geregeld, goede service, goed en snel bereikbaar. Fijn bedrijf om mee te werken.

altijd hulpvaardig - top

Gewoon super blij met alle medewerkers van Boekuwzending!

Prima service, zowel telefonisch als schriftelijk

Prima geholpen! Fijn samenwerking!

Prima dienstverlening!

Het verzenden van de pakketten en het verwerken van de gegevens is prima verlopen. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.

Snelle dienstverlening

Je krijg wat je wil

Uiterst betrouwbaar en professioneel, goed communicatie.

Afspraken stipt nagekomen, goede communicatie en afwikkeling op alle niveaus. Duidelijk beleid en heldere processen.

Vlot en adequaat klacht opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.

Flexibel en klantgericht

De ervaring van Hijdra.com B.V. met Boekuwzending.com is erg goed. Bedrijf denkt mee en is flexibel waar nodig.

Top Service verlening !

Zeer goede service verlening. Doelgericht en klantgericht. Geeft vertrouwen in de afhandeling ook als het buiten de standaard dienstverlening ligt.

Altijd vriendelijk en snelle service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met boekuwzending gehad. Ik werk inmiddels al een jaar met Boekuwzending en ze hebben mij altijd goed geholpen bij alle vraagstukken. Hiernaast zijn alle pakketjes ook perfect afgeleverd. Bedankt voor alles!

in één woord: TOP

Voor onze Stichting Prakkie Hoofddorp hebben jullie vele kindertjes blij gemaakt om bij het pakhuis van sinterklaas de cadeautjes op te halen en te bezorgen in Hoofddorp !! Wat zijn jullie TOPPERS !!!!

Goede, betrouwbare en snelle service

Zeer tevreden over hun service, leverbetrouwbaarheid en communicatie!

Fantastische service!

Echt top! Werd meteen geholpen

prima werkwijze duidelijk site goede service

Prettig werken

reageren snel op aanvragen, top !!!

Na mijn transportaanvraag kreeg ik heel snel een offerte. Deze kon ik digitaal accorderen. Werkt prima! Op een vraag die ik had werd ook snel gereageerd.

Gewoon een top bedrijf met grandioze service

De complete dienstverlening is geweldig, ik gebruik ze nu bijna een jaar en mijn kosten zijn gedaald en de service is toegenomen.

Top geregeld!

Afhaling en levering van de zending uitstekend verzorgd. Alleen de website is voor verbetering vatbaar, omdat het boeken niet optimaal niet optimaal werkt.

het offerte aanvragen

Geachte heer/mevrouw, Wij willen graag het offerte van jullie ontvangen Met vriendelijke groet, Suhan Wong

Heel behulpzaam

Pascal weet mij altijd goed en snel te helpen.

goede, voordelige en snelle service

een zeer goed en degelijk bedrijf

Best company ever!

I really appreciate all of your help in sorting out my issue with FEDEX. Everything has come together by your hard work. I am very appreciative of the assistance of the whole team. Thank you so much, specially to Pascal who has put a lot of effort into this to help resolving the issue. Wish you all the best!

Bennebroekerweg 267

1435 CJ Rijsenhout