Verschrikkelijk slecht

Ga nooit meer naar Limburgia Beuningen. Onaardig en incompetent personeel, slechte service. Examentaart besteld en betaald, kom ik hem ophalen was ie gewoon niet geleverd. Geen excuus, geen alternatief, zo slecht!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Eindexamen

De vlaai is erg lekker en niet te zoet!

De rijstevlaai heeft onderdrukte zoetigheid en de rijst is neutraal. De appelcitroen vlaai is heerlijk!

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Kruisbessenvlaai

Alles precies volgens afspraak.

Heerlijk gebak.

Heerlijke vlaai!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Op visite
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? De notenvlaai (taart) die er voorheen wel was

Heerlijk verse vlaai

Bestelling verloopt prima en de kwaliteit van de vlaai is heerlijk vers.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Visite
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Niets

Smakelijke ervaring.

Ik had voor mijn verjaardag een vlaai besteld bij Limburgia. Een beter cadeau had ik mij niet kunnen wensen. Een zeer smakelijk cadeau, waarvan de hele familie heeft genoten.

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Overheerlijke taarten, chocolade en aardbeienbavarois

Goed assortiment en goeie service

Heel lekker

Volgende keer bestel ik weer bij Limburgia

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Neen

Heerlijke vlaai!!

Altijd heerlijk verse vlaai, goede service, nooit teleurgesteld geweest

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Pinksteren

Alles was prima

De ervaring was prima

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

Goed geregeld en vroeg bezorgd

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Jaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Bse

Hapse choco Heaven vlaai

Vaderdag...we hebben hem gewoon zo besteld. ;-) Pure verwennerij, alles wat een vrouw nodig heeft! Een vlaai met bijna alles van chocolade. We hebben er heerlijk van genoten, en gaan hem zeker nog vaker bestellen.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Meidenavond

Lekkere gebakjes

Lekkere gebakjes

Super lekker

E

heerlijke vlaai, goede service, vriendelijk

heerlijke vlaai, goede service, vriendelijk

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? neen

Heerlijke vlaaien.

Heerlijke vlaaien

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Bestelling was niet compleet.

Ik had op donderdag een bestelling voor zaterdag gedaan, dus ruim op tijd. Op zaterdag bleek dat 1 van de 3 halve vlaaien die ik besteld had niet geleverd was en dat ging ook niet meer gebeuren. Het was mijn eerste (en nu ook laatste) ervaring met bestellen bij Limburgia. Als je er al niet op kunt vertrouwen dat je bestelling geleverd wordt dat houdt het al gauw op.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Producten die je besteld

Goede kwaliteit, erg lekker.

De vlaaien van Limburgia zijn van een constante kwaliteit. Wij zijn gek van de Mozart, deze vlaai is altijd een traktatie al jaren.

Prima vlaai of taart.

Lekkere taarten en een goede website waardoor bestellen simpel is. Winkel in Assendelft is Toppie.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Geen viermoment
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? geen idee

Online bestellen gaat super snel.

Rijstenvlaaien online besteld omdat deze vlaai vaak niet in de winkel te koop is. Je kunt de keuze maken waar je de bestelling wilt ophalen. Super snel en handig. De vlaaien waren vers en heerlijk! Deze vlaaien besteld voor een 100 jarige, omdat dit haar favoriete smaak is!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag moeder die 100 jaar werd.

Heerlijke taart

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

Online bestellen en thuis gebracht perfect geregeld.

Twee taarten online bestellen en thuis gebracht perfect geregeld. Beide waren erg lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nog niet.

Perfect geregeld

heerlijke vlaaien

Makkelijk te bestellen

Goede service en heerlijke gebakjes. Ik had verwenvlaaitjes besteld die ik voor openingstijd kon ophalen. Helemaal top!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag moeder die 90 jaar werd.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "