De vruchtenvlaai was heerlijk vers. 8personen hebben zitten smullen, ik was zeer tevreden. Ook het bezorgen kwam mij goed uit perfect op tijd. Dankjewel zeker tot een volgende verjaardag.
De tompoucetaart was verrukkelijk!
Beste Betty, Wat geweldig om te horen dat de tompoucetaart zo verrukkelijk was! 🎉 Extra leuk dat dit voor een verjaardag was, want dat maakt het vieren nog feestelijker. Bedankt dat u ons aanbeveelt, dat waarderen wij enorm. Hopelijk mogen we u snel weer verwennen met iets lekkers! 🥳🎂 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Online bestellen gaat makkelijk en daarna afhalen is ook zo gebeurd. De vlaaien zijn altijd heerlijk. Het mooiste zou zijn dat ik ook nog de bodem zou kunnen kiezen, dan is het een 10
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijne feedback! 🎉 Wat leuk om te horen dat u onze vlaaien altijd zo lekker vindt en dat het bestellen en afhalen u zo goed bevalt. We begrijpen uw wens voor meer keuze in bodems heel goed en nemen dit zeker mee als waardevolle suggestie. Zo kunnen wij blijven werken aan nóg meer lekkers om verjaardagen en andere momenten speciaal te maken. 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Een heerlijke tompoucen vlaai, met een gesuikerde krokante bodem. Een echte AANRADER!
Beste Anne-Mieke, Wat leuk om te lezen dat de tompoucevlaai zo goed in de smaak viel! 🎂✨ Uw enthousiaste woorden maken ons blij, en wat fijn dat dit verjaardagsmoment zo extra feestelijk werd. Dank voor de mooie aanrader, we hopen u snel weer te mogen verrassen met onze vlaaien. 🥳 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Gebakjes besteld met foto erop voor mijn jarige dochter. Ik had een verkeerd aantal foto's besteld (bedrukte versiering) en werd direct gebeld omdat ze in de gaten hadden dat het niet klopte, heel attent. In de winkel kreeg ik ook nog korting op de bedrukte versiering. Heel vriendelijke medewerkers!
Beste Evelien, Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en fijne beoordeling! 🎉 Wat fijn dat onze collega’s u zo goed hebben kunnen helpen bij het bestellen van de fotogebakjes. We vinden het belangrijk om met u mee te denken, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een feestelijk moment. 💐 Geweldig om te horen dat u de service als zo vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Lekkere vlaaien, makkelijk te bestellen en de bestelling staat klaar als je komt.
Beste W, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! 🎉 Heerlijk dat de vlaaien zo in de smaak vielen en dat het bestellen en afhalen zo gemakkelijk ging. Perfect voor een feestelijke verjaardag! 🥳 Bedankt dat u dit met ons heeft gedeeld. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Mozartvlaai is mijn favoriet
Beste André, Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van onze vlaaien! 🎉 De Mozartvlaai is inderdaad een échte klassieker en blijft voor velen een favoriet. Geweldig dat u dit verjaardag moment met ons gebak heeft gevierd. Bedankt voor uw mooie beoordeling! 🥳 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Al jaren klant bij Limburgia en nog nooit gedoe gehad. Goede service en prima vlaaien.
Beste Berty, Wat een prachtige complimenten, hartelijk dank daarvoor! 🌟 Al jarenlang klant en telkens tevreden, dat maakt ons ontzettend blij om te lezen. Het doet ons goed dat u zowel de service als de vlaaien waardeert. We hopen nog vele verjaardagen voor u feestelijk te mogen maken! 🎂🎉 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk gebak en prima verzorgd!
Beste Lida, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🎉 Wat fijn om te horen dat het gebak heerlijk was en alles naar wens verzorgd. We hopen dat de verjaardag zo extra feestelijk werd en zien u graag weer terug voor een volgende lekkernij. 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Wederom een heerlijke vlaaien keuze gehad
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🎉 Geweldig om te horen dat de vlaaien wederom in de smaak vielen en dat de bezorging naar wens was. We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer te mogen verrassen met onze lekkernijen. 🍰🥳 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Adrie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🎉 Fijn om te horen dat onze service naar wens was. We hopen dat de verjaardag extra feestelijk werd en zien u graag weer terug voor een volgend heerlijk moment. 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Zwitserse roomvlaai met foto besteld, deze was heel mooi afgedrukt. De room was heerlijk, de bodem ietwat droog.
Beste Hinke Alie, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring! 🎉 Wat fijn dat de Zwitserse roomvlaai met foto zo mooi gedrukt was en dat de room in de smaak viel. We nemen uw opmerking over de bodem graag mee om onze vlaaien nog beter te maken. Hopelijk hebben we bij een volgend jubileummoment opnieuw de kans om u te verrassen! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heb er heerlijk van gegeten, een waar genot om dit te proeven
Beste Ben, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! 🎉 Wat fijn om te horen dat de vlaai zo goed in de smaak viel en dat u heeft genoten van het echte fruit. We nemen uw suggestie voor een bananenvlaai graag mee als inspiratie voor ons assortiment. Hopelijk mogen wij u bij een volgend verjaardagsmoment opnieuw verrassen! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vrijdag vlaaien besteld en zaterdagochtend opgehaald. Het was een grote hit tijdens de verjaardag. Heerlijk gegeten
Beste Dennis, Wat fijn om te lezen dat de vlaaien zo goed in de smaak vielen! 🎉 Geweldig dat ze een grote hit waren tijdens de verjaardag. We waarderen uw mooie woorden over zowel onze vlaaien als de service enorm. Hopelijk mogen wij u snel weer verrassen met iets lekkers! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
de taart was goed, maar ik had bij de bestelling aangegeven dat de taart gesneden moest worden, dit was helaas niet gedaan en dat is behoorlijk irritant als je dit wel verwacht en dus alsnog moet doen als de visite op de stoep staat.
Beste Liset, Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. 😊 Wat vervelend dat de taart niet gesneden was terwijl u dit had aangegeven, dat had uiteraard niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak! Fijn om te horen dat de taart verder goed in de smaak viel. We nemen uw feedback mee zodat dit in de toekomst beter verloopt. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vlaaien waren pas om kwart over 11 op te halen Toch vervelend wanneer je s’morgens visite krijgt
Beste A, Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wij begrijpen goed dat het vervelend was dat de vlaaien later klaarstonden dan verwacht, zeker wanneer u ’s ochtends visite ontvangt. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Lekkere en mooie taarten / vlaaien
Beste Lieneke, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! 🎉 Geweldig dat de taarten en vlaaien zowel lekker als mooi waren. Hopelijk hebben ze de verjaardag extra feestelijk gemaakt! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk van smaak. Maar qua opzet en structuur zijn ze allemaal hetzelfde, afgezien vd smaak. En vrij klein. Het is niet een echte gebak/ taart ervaring. Heel lekker hoor, maar meer soort lekkernij dan een gebakje. Maar met coeliakie beter iets dan niets natuurlijk.
Beste Monique, Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. 😊 Wat fijn om te horen dat u de smaak heerlijk vond, en dat onze lekkernijen een goede optie zijn voor mensen met coeliakie. We begrijpen uw punt over de beleving en grootte en nemen uw feedback mee om dit in de toekomst nog beter te maken. We hopen u bij een volgend moment opnieuw te mogen verrassen! 🎂 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Makelijke manier van bestellen leuk personeel
Beste Melle, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! 🎉 Geweldig dat u onze makkelijke bestelwijze en het vriendelijke personeel waardeert. Hopelijk hebben wij bij de verjaardag voor een extra feestelijk moment kunnen zorgen! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk en mooie fototaart, wel jammer dat het best prijzig is!
Beste Mireille, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! 🎉 Wat fijn om te horen dat de fototaart zo lekker en mooi was, en dat het een bijzondere 50e verjaardag extra feestelijk maakte. We begrijpen dat de prijs een aandachtspunt kan zijn en nemen uw suggestie voor marsepein graag mee voor ons assortiment. 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik had jaren geleden al eens kennis gemaakt met de Mozart vlaai. Gekeken op de site of ze die nog hadden en ja hoor. Dus besteld en hij viel zelfs bij de kleinzoons in de smaak!
Beste Greetje, Wat fijn om te lezen dat de Mozartvlaai zo goed in de smaak viel, ook bij de kleinzoons! 🎉 Geweldig dat u ons opnieuw heeft gevonden en dat het verjaardagsmoment extra feestelijk werd. Bedankt voor uw mooie woorden en dat u ons aanbeveelt! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Super lekker! Voor ieder wat wils.
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van onze vlaaien! 🎉 Geweldig dat er voor ieder wat wils was en dat het een feestelijk moment extra lekker maakte. Bedankt voor uw mooie woorden en aanbeveling! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Het gebak smaakt prima. Bestelling kon niet (compleet) geleverd worden, dat werd pas bij afhalen bekend gemaakt en daarbij hadden ze zelf een keuze gemaakt welk gebak ter vervanging werd meegegeven. Dat vond ik niet heel netjes, aangezien de bestelling 2 dagen ervoor (online) gedaan was en er tijd zou kunnen zijn geweest om contact op te nemen.
Beste Sylvia, Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Wij begrijpen goed dat het vervelend was dat uw bestelling niet volledig geleverd kon worden en dat er ter vervanging keuzes zijn gemaakt zonder contact met u op te nemen. Onze excuses hiervoor, dit had uiteraard anders moeten verlopen. Fijn om te horen dat het gebak verder naar wens smaakte, en we nemen uw feedback mee om onze service in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Weer eens wat anders dan gewoon gebak
Beste Marcel, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van ons gebak! 🎉 Geweldig dat u iets anders hebt kunnen proberen en dat het in de smaak viel. Hopelijk mogen wij u bij een volgend verjaardagsmoment weer verrassen met iets lekkers. 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Je wordt er op zeer vriendelijke manier geholpen. Altijd tijd voor een praatje. De producten zijn gewoon top. Vooral de appeltaart is geweldig, en zeer aan te bevelen.
Beste Theo, Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent! 🎉 Fijn dat u onze vriendelijke service waardeert en dat de producten, vooral de appeltaart, in de smaak vallen. Bedankt voor uw mooie woorden en aanbeveling, hopelijk mogen wij u bij een volgend verjaardagsmoment weer verrassen! 🥳🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "