Vriendelijk personeel, goede communicatie, lekker gebak, uitstekende service.
Voor een verjaardag bestelde ik 75 verwenvlaaitjes en liet die bezorgen. Helaas ging er tijdens het transport iets mis en waren 25 vlaaitjes allemaal op elkaar gerold. Aan de smaak deed het niets af: die was heerlijk. Maar het was natuurlijk niet mooi om te zien en jammer om zo te moeten presenteren. De klantenservice bood een mooie oplossing waar ik zeer tevreden mee ben.
Keurig op de afgesproken tijd geleverd door de toppers uit Borne. Het was weer heerlijk.
Beste Jasper, bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en het gebak. Ons team in Borne doet altijd zijn uiterste best om alles op tijd en met zorg te bezorgen, dus het is geweldig dat dit wederom is gelukt. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ophalen van de bestelling verliep vlot. Heerlijke vlaaien volgens mijn gasten. Zelf had ik Raw cakes ivm coeliakie, deze waren ook heerlijk.
Beste Henry, hartelijk dank voor je prachtige review en het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat zowel jij als je gasten hebben genoten van de vlaaien en de Raw cakes. We doen ons best om voor iedereen iets lekkers aan te bieden, ook voor mensen met speciale dieetwensen zoals coeliakie. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
wederom waren de 3 bestelde overheerlijke vlaaien op tijd bezorgd en van goeie kwaliteit zelfs als ze door omstandigheden een dag later worden gegeten.
Beste Mark, wat fijn om te lezen dat u steeds zo tevreden bent over onze vlaaien en service! We doen ons best om altijd de beste kwaliteit en stipte bezorging te garanderen. Het is geweldig dat u zelfs een dag later nog volop van de smaak kunt genieten! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Was helemaal top.
Beste Jan, hartelijk dank voor de mooie review! We hopen u weer snel te verwelkomen in een van onze winkels of online. :) Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Goed gebak, fijne en nette bezorging. Helaas geen 5 sterren omdat de vlaaien niet gesneden waren zoals besteld was. Geen drama, maar jammer.
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw positieve review en complimenten over ons gebak en de bezorging! We willen ons oprecht verontschuldigen dat de vlaaien niet gesneden waren zoals u had gevraagd. Dit is zeker niet de bedoeling, en we begrijpen dat dit jammer is. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern oppakken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u de perfecte ervaring te bieden! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Veel keus en vlotte levering. Gebak zelf is heel lekker.
Beste Marieke, bedankt voor uw lovende review! Geweldig om te horen dat u heeft genoten van ons gebak en de snelle levering. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
On line bestellen is ideaal. Je kan op je gemak wat uitzoeken en de informatie is duidelijk. De bestelling is precies zoals deze is besteld, netjes gesneden en verpakt, aan huis bezorgd.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent over onze vlaaien en taarten. Het doet ons goed om te weten dat onze online bestelservice, de verpakking en de bezorging naar wens zijn. We doen ons best om de kwaliteit en service zo goed mogelijk te houden en uw complimenten zijn een geweldige motivatie voor ons team. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen, Patisserie Limburgia Nederland
Was lekker
Beste Anneke, hartelijk dank voor de mooie review! We hopen u weer snel te verwelkomen in een van onze winkels of online. :) Met vriendelijke groet, Marleen, Patisserie Limburgia Nederland
Ondanks de afstand was het gebak nog koel. Prima verpakt
Beste Fenny & Lenis, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het gebak ondanks de afstand nog koel en prima verpakt bij u is aangekomen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten in topconditie bij onze klanten komen, en het is fijn om te weten dat dit bij u gelukt is. Hopelijk tot een volgende bestelling :) Met vriendelijke groet, Marleen, Patisserie Limburgia Nederland
zevenaar zeer gastvrij en attent
Gemakkelijk heb ik de vlaaien online besteld en de volgende ochtend om 9 uur opgehaald. Na een kleine finishing touch kon ik ze vrij snel meenemen en weer door naar mijn werk. Vriendelijke ondernemers en heerlijke vlaaien! Ook de Vegan cake is aan te raden.
Beste Linda, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat de vlaaien en onze service je zo goed bevallen zijn. Fijn dat de online bestelling en het ophalen zo soepel zijn verlopen en dat je tevreden was met de finishing touch! We doen ons best om het zo makkelijk en lekker mogelijk te maken voor onze klanten. Super dat je ook de Vegan cake aanbeveelt! We hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke rijstevlaai en bosbessenvlaai gekocht om te trakteren op het werk van mijn man. We mochten elke week wel zo’n lekkere vlaai bestellen.
Beste J, bedankt voor de fantastische review! Wat leuk om te horen dat de rijstevlaai en bosvruchtenvlaai zo in de smaak zijn gevallen op het werk van je man. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast zijn, en we staan altijd klaar om jullie opnieuw te verwennen met onze vlaaien. Hopelijk mogen we jullie binnenkort weer blij maken! 😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Altijd lekker en voor een goede prijs bij Limburgia in Heerde.
Beste Nick, bedankt voor je fantastische review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten én de prijs. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen bij Limburgia in Heerde! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vlaaien waren keurig gesneden En waren erg lekker
Beste Marianne, bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat de vlaaien keurig gesneden waren en dat ze in de smaak vielen. We streven altijd naar topkwaliteit, dus het is fijn om te weten dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Niet ontvangen wat ik besteld had!
Beste Hanneke, Hartelijk dank voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een bestelling niet helemaal verloopt zoals verwacht. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de situatie te herstellen door meerdere oplossingen te bieden en het direct toelichten van de oorzaak van het probleem, het aanbieden van een alternatief voor uw geplaatste bestelling en een korting van 10% op uw bestelling. We hopen dat deze gebaren laten zien dat we uw ervaring zeer serieus nemen. Helaas was het door een technische fout in ons bestelsysteem mogelijk om na 13:00 een bestelling voor de volgende dag te plaatsen, iets wat normaal gesproken niet mogelijk is. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Altijd tevreden en lekker gebak.
Beste Hennie, Bedankt voor de geweldige review! We zijn blij om te horen dat je altijd tevreden bent met ons gebak. We kijken ernaar uit om je weer van heerlijke lekkernijen te voorzien! 🍰😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
We hebben de oreo als DE verjaardagstaart gekozen voor onze dochter van 6, die was helemaal blij. Vaak zijn die taarten erg zoet en blijft de helft over. Maar deze was volledig op! Zegt genoeg denk ik. De overige vlaai was ook heerlijk.
Beste Malou, Bedankt voor de geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de Oreo taart zo goed in de smaak viel bij jullie dochter en de rest van de familie. Dat de taart helemaal op is, is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Fijn ook dat de overige vlaai in de smaak viel. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor nog meer lekkernijen! 🎂😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Niks op aan te merken. Producten naar wens, levering vlug en binnen aangegeven tijd: helemaal top.
Beste Edgar, Wat een fantastische review, bedankt! We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze producten als de snelle levering. Als je nog meer wensen of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je steun! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Glutenvrij en suikervrij apart van de rest ingepakt.
Beste Aad, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de glutenvrije en suikervrije producten naar wens apart waren ingepakt. We streven ernaar om iedereen een smakelijke en zorgeloze ervaring te bieden. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd klaar om je te helpen! 😊 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijke appeltaart en frisse yoghurt bosbessenvlaai , moet wel gezegd worden dat de bosbessen gezocht moesten worden, kan beter.
Beste Ron, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de appeltaart en de frisse yoghurt bosvruchten vlaai lekker vond. Het spijt ons te horen dat er te weinig bosvruchten in de vlaai te vinden waren. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen om te zorgen dat we in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden. Bedankt voor je opmerking en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ga zo door
Beste Melle, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je snel geholpen bent en de taart zo lekker vond. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te blijven doen, dus je positieve feedback betekent veel voor ons. Tot de volgende keer! 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik had twee halve vlaaien besteld via de website en heb ze bij een Limburgia locatie opgehaald. De vlaaien zagen er heel goed uit en smaakte lekker. Deze halve vlaaien had ik besteld voor mijn verjaardag en voor mij maakt het een verjaardag wel compleet, met een stukje vlaai van Limburgia.
Beste Manuel, Wat een mooie review! We zijn echt blij dat de vlaaien zo goed in de smaak vielen op je verjaardag. Het is geweldig om te horen dat we een bijdrage konden leveren aan je feestelijke dag. Bedankt voor je enthousiasme en het delen van je ervaring. We hopen je snel weer te zien, misschien voor een volgende speciale gelegenheid! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Dinsdag bestelling geplaatst met wens voor levering op zaterdag. Na de betaalbevestiging niets meer ontvangen.
Beste Annemieke, Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op de gewenste zaterdag is geleverd. We vinden het bijzonder jammer dat we uw klacht in eerste instantie niet hebben kunnen oplossen voordat u deze review plaatste. We hadden graag de gelegenheid gehad om het probleem op dat moment op te lossen en een passende oplossing te bieden. We hebben inmiddels contact met u opgenomen en we hopen dat we samen een passende oplossing hebben kunnen vinden. We stellen uw geduld en begrip zeer op prijs en doen ons best om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "