netjes en correct geholpen alles was na wens
De hele familie heeft ervan genoten! Voor herhaling vatbaar!
Staat altijd netjes klaar als je van te voren besteld en is lekker!
Zie hierboven
Heerlijke vlaaien. Prima kwaliteit.
Heerlijke taarten en handige bezorgservice
Super lekker getrakteerd op werk
Goede bezorging en lekker taart!
Heerlijke taarten! Echt een feestje
prima!
Heerlijk en een goede service Kwaliteit
Eerste keer was best bevallen heerlijk taart… de 17- 10-2025 is de tweede maar dat moet nog komen.
Beste Gerard, Wat fijn om te lezen dat uw eerste ervaring met onze taart zo goed bevallen is 🎉 We hopen dat de tweede bestelling op 17 oktober net zo heerlijk zal zijn en dat u er weer volop van kunt genieten. Bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve reactie. We kijken ernaar uit om u opnieuw te verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Het assortiment vlaaien is groot, met heel bveel verschillende soorten en smaken, echt voor ieder wat wils !! Je proeft ook echt dat ze vers gemaakt zijn. enige minpuntje vind ik dat de prijs wel veel is verhoogd in relatief korte tijd.
Beste Huub, Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze vlaaien 🎉 We vinden het fantastisch dat u onze variatie in smaken en de versheid zo waardeert, daar doen we het voor. Wat betreft uw opmerking over de prijs, begrijpen we uw gevoel heel goed. De laatste prijsaanpassing is inmiddels ruim een jaar geleden geweest. Daarvoor waren wij inderdaad genoodzaakt een kleine verhoging door te voeren vanwege de stijgende grondstof-, personeels- en transportkosten. Sindsdien hebben we de prijzen stabiel kunnen houden, terwijl we de kwaliteit en versheid van onze vlaaien blijven garanderen. Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en het warme compliment. We hopen u snel weer te mogen verrassen met iets lekkers voor een volgende gelegenheid 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Mooi op tijd, en HEERLIJK gebak
Beste Regie, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was 🎉 Heerlijk gebak en een tijdige levering, daar worden wij blij van! Wat leuk dat u voor uw verjaardag voor onze vlaaien heeft gekozen, hopelijk was het een geslaagde viering vol gezelligheid en lekkers. Bedankt voor uw enthousiaste reactie en uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Helaas waren 2 van de bestelde vlaaien er niet, en was er ook niet veel voorraad meer in de winkel. Personeel heeft er alles aan gedaan het zo goed mogelijk op te lossen met de stukjes vlaai nog aanwezig in de winkel.
Beste Hester, Hartelijk dank voor uw feedback en het mooie compliment over onze taarten 🎂 Fijn om te horen dat ze heerlijk smaakten. Wat jammer dat uw bestelling niet helemaal volgens plan is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet bij een feestelijke gelegenheid zoals een verjaardag. We waarderen het dat u aangeeft dat ons team ter plaatse er alles aan heeft gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen, daar zijn we trots op. Uw opmerking nemen we mee om dit in de toekomst te voorkomen, zodat alles bij uw volgende bestelling weer vlekkeloos verloopt. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Goede service, De vlaaien heerlijk. De hapjes zagen er heel mooi uit en smaakte erg lekker. Vriendelijke bediening.
Beste Astrid, Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service, vlaaien en hapjes 🎉 Het doet ons veel plezier dat alles er mooi uitzag en heerlijk smaakte. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Voor de zoveelste keer was het weer goed
Beste Ed, Wat ontzettend fijn om te lezen dat het voor de zoveelste keer weer helemaal goed was 🎉 Dat u keer op keer tevreden bent, doet ons enorm veel plezier. Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie en uw aanbeveling. We kijken ernaar uit u bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Henk, Wat geweldig om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze vlaaien 🎉 Het doet ons veel plezier dat alles naar wens was en dat u ons zo positief beoordeelt. Hartelijk dank voor uw mooie reactie en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De bezorging was in goed overleg. Ik werd hierover gebeld. De gekozen vlaaien waren heerlijk.
Beste Marianne, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze vlaaien en de bezorging 🎉 We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt en dat u volop kunt genieten van uw bestelling. Hartelijk dank voor uw mooie reactie en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Om mijn verjaardag te vieren, 4 verschillende halve vlaaien getrakteerd op het werk. De vlaaien werden goed ontvangen. Heerlijk!
Beste Barry, Wat leuk om te horen dat u uw verjaardag hebt gevierd met onze vlaaien 🎉 Geweldig dat ze zo goed ontvangen zijn op het werk en dat iedereen ervan heeft kunnen genieten. Hartelijk dank voor uw positieve reactie en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Genoeg keuze.
Beste Ingrid, Wat fijn om te lezen dat u wederom zo tevreden bent over onze vlaaien 🎉 Geweldig dat u de ruime keuze en de smaak waardeert, daar doen we het voor. Hartelijk dank voor uw mooie reactie en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Originele beoordeling
Dit weekend bestelling maar naar het schijnt is er dit weekend een update van het systeem geweest binnen limburgia waardoor onze bestelling niet binnen is gekomen. Uiteindelijk hebben we wel 2 1/2 vlaai meegekregen maar niet de gewenste keuze. Taart door iemand anders opgehaald dus wel wat onduidelijkheid en stress. Was bedoeld voor feest team op basisschool traktatie. We kopen regelmatig vlaai bij imburgia, maar op grond van deze ervaring zou ik niet aanbevelen. Dat snapt u waarschijnlijk wel. Schuld ligt niet aan Voorhout, maar aan organisatie. Voorhout heeft nog gedaan wat ze kon
Wij hadden een soort van Amerikaanse fuif, iedereen nam wat meer en ik een lekkere Limburgia vlaai. Raad eens wat er als eerste en als enige helemaal op was? ;)
Beste Cynthia, Wat een geweldig verhaal 🎉 Het klinkt als een geslaagde Amerikaanse fuif! En wat fantastisch dat onze Limburgia vlaai als eerste én als enige helemaal opging – daar worden wij ontzettend blij van. Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie en uw aanbeveling. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verrassen met onze heerlijke vlaaien 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Iedere vlaai die we bij Limburgia halen is verrukkelijk. Soms heb je wel eens dat de bodems allemaal hetzelfde zijn, bij Limburgia is dat absoluut niet het geval. We halen hier altijd de taart voor verjaardagen en het is altijd een succes. Het is vers, het personeel is vriendelijk, en alles is makkelijk te vinden online. Ik kan eigenlijk geen nadelige punten bedenken.
Beste Loes, Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze vlaaien en service 🎉 Het doet ons veel plezier dat onze variatie in bodems, de versheid en de vriendelijkheid van ons personeel zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste reactie. We hopen u bij een volgende verjaardag of gelegenheid weer te mogen verrassen met onze heerlijke Limburgia vlaaien 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Taart en vlaai besteld, beide erg lekker. Goed contact over de bezorging en ruim op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Beste Marjolein, Wat fijn om te horen dat zowel de taart als de vlaai zo goed in de smaak vielen 🎉 Geweldig dat de bezorging soepel verliep en op tijd was. Hartelijk dank voor uw positieve reactie en uw aanbeveling. We kijken ernaar uit u bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verrassen met onze ambachtelijke lekkernijen 🍰 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "