Heerlijk

Lekkere verse vlaaien

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Dankzij de grote aanbod. De kwaliteit van de vlaaien. En niet vergeten de service van het thuisbezorgen door de zaak in Assendelft.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

heerlijke vlaai en goede service

Elk jaar in januari bestellen we meerdere vlaaien die dan door Limburgia Beuningen volgens afspraak goed geleverd worden. Complimenten hiervoor en bedankt voor de smakelijke traktatie

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Ontzettend lekker gebak.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Sponsering

Heerlijk gebak

We hadden de sinaasappel meringue en de advocaat vlaai allebei heerlijk.

Te vroeg

Deze bestelling heb ik nog niet afgehaald, uw verzoek om een review is dus echt te vroeg.

Heerlijk eten voor een mooie prijs en uitstekende service

We komen hier vaak lunchen, simpelweg omdat het eten heerlijk is en de service top. Bovendien is dit zo’n plek waar je echt kunt ontspannen.

Tompouce taart aanrader

Heerlijke Tompouce taart, voorgesneden. Vorige jaar een halve besteld ( en 1/2 oreo smaak) maar nu een hele Tompouce taart.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag kind
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Extra versiering optie ( kaarsjes)

Genieten!

Heerlijke vlaai en veel keuze voor mensen met dieetwensen. Wij bestellen vaker en blijven dit zeker doen!

Toppers altijd lekker

Altied lekker

Niet lekker

De taart leek niet echt vers, maar oud. Helaas

Heerlijk !!

Voor het eerst deze mokka caramelvlaai gekocht .. Heerlijk !!!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Geen idee !

Heerlijk

Heerlijk en prettige website. Makkelijk vlaai te bestellen.

1 woord geweldig

Heerlijke petit fours en vlaai maar vooral een Super servies !!!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? opening schooljaar
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Goede service!

Afgelopen week met sneeuwval werd gebak thuis bezorgd. SUPER!!!

Afzetterij

Ik heb altijd goede ervaringen met Limburgia Putten gehad, maar vanmorgen is dat ineens teniet gedaan. Ik had een kleine !! sneeuwster besteld, vanmorgen opgehaald en moest maar liefst 18,50 euro betalen, bij bakkers in de regio betaal je rond de 12 euro voor een grote sneeuwster, ik kom er voorlopig niet meer.

Alles erg lekker heerlijke koffie en vlaaien en vooral ook gezellig en vriendelijk personeel we komen er graag

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardagen en feestdagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Denk het niet allemaal fantastisch

Limburgse vlaai en oliebollen

Weer online een stoofpeer kaneel vlaai besteld, nu voor oudejaarsavond. Stond keurig vers klaar die dag. Voor herhaling vatbaar. Tevens die zelfde ochtend versgebakken oliebollen en appelflappen gekocht, die buiten werden gebakken door Limburgia. Ook een aanrader.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Oudejaarsavond

De bediening is vriendelijk en service is bij Limburgia uitstekend.

Heerlijke vlaai

Heel eenvoudig en vlot bestelproces, zeer vriendelijke bediening bij het afhalen en natuurlijk heel belangrijk: steeds weer met een heerlijke vlaai mee naar huis.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Regelmatig zomaar tussendoor en natuurlijk bij verjaardagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Neen

Op de site kan men slecht aanmerken of men het product ja/nee gesneden wil hebben. Bij het ophalen was het dus niet gesneden. Klein gemis(men moet dan toch nog weer langer wachten in de winkel. Geen groot probleem hoor! En de glutenvrije gebakjes zijn wel erg β€˜piep’(klein). Verder was alles lekker

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Ondergetekende was jarig

Erg lekker

Wij hadden voor iemand die veel voedingsmiddelen niet mag hebben en via Google bij jullie terecht gekomen. Ik hoorde dat ze erg lekker waren. Jullie zijn erg goed en makkelijk te bereiken!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Gebak
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

Gemakkelijk online te bestellen en de bestelling was goed verzorgd

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Oud en nieuw
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Neen

Goed en vrienedelijk

Bestelling was keurig klaar en ik werd vriendelijk geholpen

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nvt

Er ontbrak een gebakje

Ik had 7 gebakjes besteld en er zaten er maar 6 in de doos. Ze waren wel lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Oudjaarsavond

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "