super

was weer super lekker

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verjaardag

Heel erg lekker , zoals thuis vroeger

Staat boven

Helemaal top

Al enkele jaren bezorgd Limburgia op de maandag van het opruimen van de TTcamping de bestelde vlaaien. Deze delen wij uit aan de vrijwilligers bij het koffiedrinken. En iedereen geniet er van. Wij zijn blij met deze samenwerking. En met de heerlijke vlaaien!!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Opruimen TTcamping met vrijwilligers

Goed product personeel mag wel wat vriendelijker

X

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

Lekker hoor

Heerlijke vlaaien, en ik ben vriendelijk geholpen.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? 15e trouwdag

afspraken nagekomen, goed geregeld

Magere slagroomtaart, kapsel aan de droge kant. vulling met gele room had beter gekund. Wat dikkere vulling. Op de abrikozen jam een laag slagroom was goed geweest. Dan klopte de verhouding beter met de dikke kapselplakken. Afwerking was goed.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? verrassing verjaardag

Heerlijk !!!

Pistache frambozen taartje was echt een topper, iedereen genoot , En de bosbesyoghurt vlaai was altijd onze favoriet

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Zal er over nadenken ..maar jullie assortiment is al heel lekker !

Een heerlijke citroenmeringue vlaai

Voor herhaling vatbaar

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Heerlijke taarten, veel aanbod en goede service

Genoten van de taarten!! Zo moeilijk om te kiezen, ze zien er allemaal lekker uit. Alleen jammer dat er geen bezorgmogelijkheid is en dit wel op de website wordt aangegeven. Fijn contact en goed geholpen.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? hazelnoot schuim

Raw cake slices

We ordered 16 raw cake slices (Mango & Line, Strawberry & vanilla and Raspberry and Blueberry cakes for a birthday, cakes were beautifully made and tasted great. While I was at the store I bought mango yogurt cake, tasted amazing, they make the best cake. I will be buying again soon!!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Birthday
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? No

Prima product, levering kwam niet overeen met bestelling

De gebakjes zijn lekker. Ik heb andere gekregen dan ik had besteld. Daar was ik niet zo blij mee. Op de website stond dat de bestelde producten op voorraad waren, dus ik snap niet dat ik dan iets anders krijg. Dikke minpunt!

Heerlijk gebak, prima service

Heerlijke taart en vlaaien. Echt een aanrader!

Heerlijke rijstevlaai

Heerlijk vanwege zachte rijst

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Vaderdag

Gemakkelijk op te halen in de winkel en de taarten zijn heerlijk

Goede taarten en de volgende dag al op te halen.

Lekkerrrrr

De hele familie vond het heerlijk

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Geen

Vriendelijk personeel, ruime keuze het smaakte heerlijk

Via de website had ik besteld. Alles verliep naar wens, ik werd vriendelijk gehopen en de pistache slofjes smaakte heerlijk! Het enige wat ik jammer vind is dat de slofjes per 4 gaan. Graag had ik de slofjes in verschiilende smaken besteld en dan had ik er 6 genomen.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? vaderdag

Heerlijke taart en vlaai

Ophalen wanneer uitkomt. Superlief personeel Assendelft.

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? -

Goed maar ook een minpuntje

Jammer dat de bestelling niet helemaal klopte, de aardbeien KORST taart met slagroom had geen korst maar een vlaaibodem

Lekkere vlaai.

Prima lekkere vlaai.

Alles goed

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Vlaai

Goede service en makkelijk via internet.

We zijn tevreden over de bestelling. Het is wel een dingetje, dat de vegan/ lactose vrije raw cakes wat kleiner zijn dan de punten. Voor kinderen is dat soms een dingetje. De smaken waren prima!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Familiedag

Heerlijke vlaaien, goede service!!

De vlaaien waren netjes gesneden en verpakt en smaakten heerlijk vers!!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? N.v.t.

Stroopwafel vlaai

Wij vonden dat de stroopwafel vlaai weinig smaak van stroopwafel aan zat, dat kan beter. De rijst met kersen vlaai was daar een tegen goed van smaak en erg lekker.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Vaderdag

Heerlijke taart, top hapjes en super service. Bedankt!

Hapjes voor ieder wat wils. Voor wat betreft de taart: ik was blij dat er nog één stuk over was. Kon ik na het geest nog lekker zelf van genieten!

Heerlijk om visite te verwennen!

Heerlijk gebak! Keurig op tijd bezorgd.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Zou het nu niet weten.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "