Heerlijk vanwege zachte rijst
Beste Dick, Wat fijn om te horen dat onze rijstevlaai met de zachte rijstvulling zo goed in de smaak viel! 🍚🥧 Wij vinden het bijzonder dat wij hebben mogen bijdragen aan uw Vaderdagviering. Dank u wel voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in onze producten. We hopen u bij een volgend feestmoment weer te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Goede taarten en de volgende dag al op te halen.
Beste Stefan, Wat fijn om te lezen dat u onze taarten heerlijk vindt en dat het ophalen in de winkel zo gemakkelijk verloopt! 🥧👍 We doen ons best om onze klanten een snelle en fijne service te bieden, zodat elk moment genieten wordt. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. We hopen u bij een volgend moment graag weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De hele familie vond het heerlijk
Beste Chris, Wat heerlijk om te horen dat de hele familie heeft genoten! 🎉🍰 Dat is precies waar we het voor doen. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in ons. We hopen u bij een volgend verjaardagsmoment weer te mogen verrassen met onze lekkernijen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Via de website had ik besteld. Alles verliep naar wens, ik werd vriendelijk gehopen en de pistache slofjes smaakte heerlijk! Het enige wat ik jammer vind is dat de slofjes per 4 gaan. Graag had ik de slofjes in verschiilende smaken besteld en dan had ik er 6 genomen.
Beste M., Hartelijk dank voor uw mooie woorden over onze service en het ruime aanbod! 😊 Wat fijn om te horen dat de pistache slofjes zo in de smaak vielen, zeker op een speciale dag als Vaderdag. We begrijpen uw wens om verschillende smaken per bestelling te kunnen combineren. Uw feedback nemen wij mee om ons assortiment en bestelproces waar mogelijk te verbeteren. Dank u wel voor uw vertrouwen en aanbeveling. We hopen u bij een volgend moment weer te mogen verrassen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ophalen wanneer uitkomt. Superlief personeel Assendelft.
Beste Catharina, Wat een prachtige review om te lezen dank u wel! Wat fijn dat de taart en vlaai zo in de smaak vielen en dat u de flexibiliteit rondom het ophalen waardeerde. Daar doen we het voor! 😊 Een extra warm compliment voor ons team in Assendelft geef ik uiteraard met veel plezier door wat geweldig om te horen dat u hen als superlief heeft ervaren. We hopen dat het verjaardagsfeestje geslaagd was en dat we u bij een volgend viermoment opnieuw mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Jammer dat de bestelling niet helemaal klopte, de aardbeien KORST taart met slagroom had geen korst maar een vlaaibodem
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Wij vinden het erg spijtig dat de aardbeien korst taart met slagroom niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. We zullen de betreffende winkel hierop aanspreken zodat dit soort fouten in de toekomst vermeden kunnen worden. Wij waarderen het dat u ons toch aanbeveelt en hopen u bij een volgend viermoment weer volledig te kunnen laten genieten van onze producten. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Prima lekkere vlaai.
Beste K, Wat heerlijk om te lezen dat onze vlaai zo in de smaak viel! 🎉 Wij vinden het fantastisch dat u zo positief bent en bedanken u van harte voor uw aanbeveling. 😊 We kijken ernaar uit om u bij een volgend viermoment weer te mogen verrassen met onze heerlijke lekkernijen! 🍰✨ Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Alles goed
We zijn tevreden over de bestelling. Het is wel een dingetje, dat de vegan/ lactose vrije raw cakes wat kleiner zijn dan de punten. Voor kinderen is dat soms een dingetje. De smaken waren prima!
Beste Ginie, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en waardevolle feedback! Het doet ons plezier te horen dat u onze service en het gemak van online bestellen als prettig ervaart, en dat de smaken van onze vegan en lactosevrije raw cakes u goed bevielen. 😊 We begrijpen dat de raw cakes inderdaad een kleiner formaat hebben dan een gewone vlaaipunt, wat vooral voor kinderen soms een puntje kan zijn. Toch zijn het goed vullende producten, gemaakt van hoogwaardige en luxe ingrediënten zoals dadels, noten, agave siroop en verse fruitsoorten. Dankzij deze zorgvuldig gekozen ingrediënten zijn onze raw cakes niet alleen verrukkelijk, maar ook lactose- en glutenvrij. Zo bieden we een verantwoord en smaakvol alternatief voor iedereen die bewust wil genieten. We waarderen het dat u ons aanbeveelt en nemen uw opmerkingen mee om onze producten en service steeds verder te verbeteren. We hopen u en uw familie snel weer te mogen verrassen bij een volgend viermoment! 🎉 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De vlaaien waren netjes gesneden en verpakt en smaakten heerlijk vers!!
Beste Jeanette, Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze heerlijke vlaaien en de service! 🎉 Het is fijn dat de vlaaien netjes gesneden en verpakt waren en dat u de verse smaak zo waardeert. Dank u wel voor uw aanbeveling. We hopen dat uw verjaardag een feestelijk moment was en kijken ernaar uit u bij een volgend viermoment weer te mogen verrassen! 🍰✨ Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Wij vonden dat de stroopwafel vlaai weinig smaak van stroopwafel aan zat, dat kan beter. De rijst met kersen vlaai was daar een tegen goed van smaak en erg lekker.
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw open en waardevolle feedback. Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van de rijst met kersen vlaai, dat is geweldig om te lezen! 🎉 We vinden het jammer dat de stroopwafel vlaai niet helemaal voldeed aan uw verwachtingen wat betreft de smaak van stroopwafel. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken om te bekijken hoe we dit kunnen verbeteren. Dank u wel dat u ons toch aanbeveelt. We hopen u bij een volgend viermoment weer volledig te kunnen verrassen met onze producten! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Hapjes voor ieder wat wils. Voor wat betreft de taart: ik was blij dat er nog één stuk over was. Kon ik na het geest nog lekker zelf van genieten!
Beste Anne-Karien, Wat een geweldige reactie, hartelijk dank! Het doet ons ontzettend veel plezier om te horen dat u tevreden bent over de heerlijke taart, de top hapjes én onze service. 😊 Het is natuurlijk extra fijn dat er nog een stukje taart overbleef waar u zelf van kon genieten, daar doen we het voor! 🎂✨ Wij kijken ernaar uit u bij een volgend viermoment weer te mogen verwennen met onze lekkernijen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk gebak! Keurig op tijd bezorgd.
Beste Everdien, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat ons gebak u en uw visite zo heeft kunnen verwennen. 😊 Ook mooi om te lezen dat de bezorging keurig op tijd was, daar streven we altijd naar! We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u bij een volgend viermoment opnieuw te mogen verrassen met onze heerlijke producten. 🎉 Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Afgesproken tijd Juiste bestelling
Ga nooit meer naar Limburgia Beuningen. Onaardig en incompetent personeel, slechte service. Examentaart besteld en betaald, kom ik hem ophalen was ie gewoon niet geleverd. Geen excuus, geen alternatief, zo slecht!
De rijstevlaai heeft onderdrukte zoetigheid en de rijst is neutraal. De appelcitroen vlaai is heerlijk!
Heerlijk gebak.
Heerlijke vlaai!
Bestelling verloopt prima en de kwaliteit van de vlaai is heerlijk vers.
Ik had voor mijn verjaardag een vlaai besteld bij Limburgia. Een beter cadeau had ik mij niet kunnen wensen. Een zeer smakelijk cadeau, waarvan de hele familie heeft genoten.
Goed assortiment en goeie service
Volgende keer bestel ik weer bij Limburgia
Altijd heerlijk verse vlaai, goede service, nooit teleurgesteld geweest
De ervaring was prima
Goed geregeld en vroeg bezorgd
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "