Zoals besteld

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag oma

HEERLIJK

altijd lekker , altijd geweldige service , in de lunchroom in assendelft hangt altijd een goeie sfeer , lieve mensen

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? voor elk moment
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? ja de banaan korstdeeg vlaai

Heerlijke taart

Ik heb genoten van mijn taart en mijn gasten ook iedereen vond de taart heerlijk Bezorgen was top dan hoef je niet zelf te lopen met de taart in de trein Limburgia Assendelft bedankt

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Jaardag

Nvt

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Feestje
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nog meer bladerdeeg als bodem !

Lekker!

Prima service en bezorging, verrukkelijke producten!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? koningsdag
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? nee

Overheerlijk

Alles goed geregeld.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardagen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee.

Heerlijk!

Op onze verjaardagen trakteren we in ieder geval Mozartvlaai. Iedereen geniet hiervan.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaay

Bestelde gebak stond klaar

Gebak lactose vrij stond klaar. Personeel kwam onkundig/onwetend over. Straalden vermoeidheid, weinig zin uit. Vroegen aan mij of ik de bestelling betaald had. Had online de bestelling geplaatst, en dus ook betaald. Een uitdaging om dit aan te sturen. Producten zien er smaakvol en keurig uit.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Traktatie collega's

Uitstekende service

Heerlijk gebak en werd op keurige manier thuis bezorgd. Echt een aanrader!

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

De bestelling was mooi op tijd, geleverd. En ze waren heerlijk! Ik bestel zeker weer. Zou het iedereen aanraden.

Heerlijke taart

Wij kozen voor de aardbeien fotokaart. Makkelijk een foto uploaden rn een heerlijke smakelijke taart, zelfs een dag later.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag dochter
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nvt

Lekker

Mijn verjaardagsgasten vonden beide taarten heel leuker en er prachtig uit zien

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Vruchten/aardbeien

Voldoende

Rijstevlaai was prima. De kruisbessenvlaai was heel matig

Gemakkelijk en stond klaar gesneden en wel

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Pasen
  • Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Geen

Goede service en heerlijk gebak

Het personeel was heel vriendelijk en dacht goed mee. Het gebak was al klaargezet en smaakte overheerlijk.

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? Nee

Lekker maar niet netjes gesneden

Ik had twee halve en een hele vlaai besteld. Alle moesten worden gesneden. Helaas waren de stukken ongelijk, niet geheel door en half verdrukt gesneden. Sommige stukken kon ik niet met goed fatsoen voorzetten bij mijn visite. Jammer, want aan de smaak lag het niet. Voor mij niet meer!!!!

• Mist u nog producten in het assortiment? Zo ja, wat mist u? -

Heerlijke vlaaien, vriendelijk personeel - aanrader

Gebak besteld voor de verjaardag van mijn dochter - de vlaaien zijn erg lekker :) Ook suikervrij gebak zit in het assortiment, wat de suikervrije oom erg kon waarderen. Scherp aan de prijs en smullen maar. Zomers komen we graag even langs om op het zonovergoten terras van het ambachtelijk schepijs te genieten. Een echte aanrader.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Verdient de verkoper minder aan mij omdat ik mijn bestelling via internet heb gedaan?

Ik kwam binnen en zei dat ik mijn bestelling op kwam halen. De verkoper keek me vragend aan en vroeg mijn naam. Hij zocht het op en zei: Dat is voor de 16e. Ik gaf aan dat het die dag de 16e was. Hij zocht de 3 vlaaien op en ging vervolgens een andere klant helpen. Toen zei hij dat een vlaai in 12 stukken wel erg klein was en dat hij dat niet goed kon snijden. Toen maar gekozen om ze in 10 stukken te laten snijden. Hij bood aan dat ik dan nog wel een vlaai kon kopen. Maar daar bedankte ik voor. Ik kocht liever ergens anders nog iets extra’s. Ik moest toch nog naar een andere bakker. Ook vroeg ik hem of hij de stukken kon mixen in de dozen omdat we een gedeelte aan de bewoners en personeel van het verpleeghuis zou geven en het andere deel zelf zou houden. Toen hij klaar was zei hij dat hij dat gedaan had en ik bedankte hem ervoor. Heb het dus niet gecontroleerd en toen ik aan kwam in het verpleeghuis bleek dat de stukken niet gemixt waren. Dat heb ik toen zelf nog gedaan, terwijl er al visite kwam. Vervolgens de vlaaien naar de verpleging gebracht. Ze zeiden: β€œDat ziet er heerlijk uit, maar wat een grote stukken!” Tja.. De vlaaien waren lekker. De service slecht.

Bestelling was er niet.

Mijn bestelling was er niet, kwam pas na de middag.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Verjaardag

Perfecte kwaliteit en veel keuze

Prima ervaring, volgende keer weer vlaai van Limburgia.

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Afscheid

Leuke en lekkere taartjes voor een mooie prijs!

• Voor welk viermoment heeft u bij ons besteld? Feestje aan huis

Heerlijke smaken

Altijd lastig om weer een keuze te maken ... alles is zooo lekker.

Heerlijk gebak

Vriendelijk personeel en heerlijk gebak

Heerlijke vlaaien!

Genoten van een 3-tal heerlijke vlaaien!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "