Zoals besteld
altijd lekker , altijd geweldige service , in de lunchroom in assendelft hangt altijd een goeie sfeer , lieve mensen
Beste Jeffrey, Wat een geweldige review, dank u wel! π Het doet ons echt plezier om te horen dat u altijd geniet van onze producten en de service, en dat de sfeer in onze lunchroom in Assendelft zo goed bevalt. π Wat betreft de banaan korstdeeg vlaai, we nemen uw suggestie graag mee! We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe heerlijke ervaring. π° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik heb genoten van mijn taart en mijn gasten ook iedereen vond de taart heerlijk Bezorgen was top dan hoef je niet zelf te lopen met de taart in de trein Limburgia Assendelft bedankt
Beste Latoya, Hartelijk dank voor uw mooie review! π Wat fijn om te horen dat zowel u als uw gasten genoten van de taart! We doen altijd ons best om een topservice te bieden, dus we zijn blij dat de bezorging ook goed bevallen is. ππ We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Patisserie Limburgia Nederland en u opnieuw te verrassen met onze lekkernijen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Nvt
Beste Gerdie, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen dat uw feestje een groot succes was en dat we u in de toekomst weer mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Prima service en bezorging, verrukkelijke producten!
Beste Jetty, Hartelijk dank voor uw positieve review! π We zijn blij om te horen dat de service, bezorging en onze producten naar wens waren. Het doet ons altijd plezier om te weten dat we onze klanten kunnen verrassen met heerlijke lekkernijen! π We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Patisserie Limburgia Nederland. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Alles goed geregeld.
Beste D., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u tevreden bent met onze service en producten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe gelegenheid! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Op onze verjaardagen trakteren we in ieder geval Mozartvlaai. Iedereen geniet hiervan.
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! π Wat geweldig om te horen dat de Mozartvlaai altijd in de smaak valt bij uw verjaardagen. We zijn blij dat we een bijdrage mogen leveren aan uw feestelijke momenten! π We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe traktatie. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Gebak lactose vrij stond klaar. Personeel kwam onkundig/onwetend over. Straalden vermoeidheid, weinig zin uit. Vroegen aan mij of ik de bestelling betaald had. Had online de bestelling geplaatst, en dus ook betaald. Een uitdaging om dit aan te sturen. Producten zien er smaakvol en keurig uit.
Beste Anneke, Dank u wel voor uw feedback. Onze ondernemers kunnen wel zien of de bestelling betaald is, maar we begrijpen dat er soms een misverstand kan ontstaan. We zullen uw ervaring doorgeven aan de winkel, zodat we dergelijke verwarringen in de toekomst kunnen voorkomen. π We waarderen het dat u ons op de hoogte heeft gesteld en hopen u bij een volgend bezoek een nog betere ervaring te kunnen bieden. π° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Heerlijk gebak en werd op keurige manier thuis bezorgd. Echt een aanrader!
Beste Adriaan, Hartelijk dank voor uw fantastische review! π Wat fijn om te horen dat zowel het gebak als de service naar wens waren. We doen altijd ons best om alles perfect te verzorgen, van de bestelling tot de bezorging. π We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe gelegenheid! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
De bestelling was mooi op tijd, geleverd. En ze waren heerlijk! Ik bestel zeker weer. Zou het iedereen aanraden.
Beste Henriette, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! π Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u genoten heeft van de vlaaien. We zijn blij dat we u mochten verrassen met zowel de service als de smaak! π We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. π° Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Viola, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! π Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u tevreden bent met onze service en producten. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe gelegenheid! π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Wij kozen voor de aardbeien fotokaart. Makkelijk een foto uploaden rn een heerlijke smakelijke taart, zelfs een dag later.
Beste Lavinia, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! π Wat fijn om te horen dat de aardbeien fototaart in de smaak viel en dat het zelfs een dag later nog lekker was. We zijn blij dat het uploaden van de foto zo eenvoudig voor u was! π We hopen dat de verjaardag van uw dochter een groot succes was en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. π Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Mijn verjaardagsgasten vonden beide taarten heel leuker en er prachtig uit zien
Beste F, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat de taarten zowel mooi als lekker waren en goed in de smaak vielen bij uw verjaardagsgasten. We doen altijd ons best om zowel de smaak als de presentatie perfect te maken, dus we zijn blij dat dit gelukt is. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Rijstevlaai was prima. De kruisbessenvlaai was heel matig
Beste Kees, Dank u wel voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat de kruisbessenvlaai niet naar wens was. We streven er altijd naar om onze producten van de hoogste kwaliteit te leveren, en het is jammer dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden het op prijs stellen als u contact met ons opneemt om precies aan te geven wat er niet naar wens was aan de kruisbessenvlaai, zodat we dit intern kunnen oppakken en verbeteren. Uw feedback is voor ons van groot belang. We hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Gemakkelijk en stond klaar gesneden en wel
Het personeel was heel vriendelijk en dacht goed mee. Het gebak was al klaargezet en smaakte overheerlijk.
Beste Bert, Bedankt voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat zowel de service als het gebak naar wens waren. We doen ons uiterste best om elke klant een uitstekende ervaring te bieden, en het is geweldig dat dit bij u gelukt is. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik had twee halve en een hele vlaai besteld. Alle moesten worden gesneden. Helaas waren de stukken ongelijk, niet geheel door en half verdrukt gesneden. Sommige stukken kon ik niet met goed fatsoen voorzetten bij mijn visite. Jammer, want aan de smaak lag het niet. Voor mij niet meer!!!!
Beste Frank, Bedankt voor uw bericht en de eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat de presentatie van de vlaaien niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend was, vooral omdat de smaak wel naar wens was. Uw opmerkingen nemen we serieus en we gaan er zeker mee aan de slag om onze service en presentatie te verbeteren. Het is altijd ons streven om onze producten op een nette en professionele manier aan te bieden. We hopen dat we u in de toekomst alsnog mogen verwelkomen en u een betere ervaring kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Gebak besteld voor de verjaardag van mijn dochter - de vlaaien zijn erg lekker :) Ook suikervrij gebak zit in het assortiment, wat de suikervrije oom erg kon waarderen. Scherp aan de prijs en smullen maar. Zomers komen we graag even langs om op het zonovergoten terras van het ambachtelijk schepijs te genieten. Een echte aanrader.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de vlaaien in de smaak vielen, zowel bij uw dochter als bij uw suikervrije oom. We zijn blij dat we ook voor hem iets lekkers konden aanbieden! π We kunnen niet wachten om u binnenkort weer te verwelkomen op ons terras voor een heerlijke zomerse traktatie met ambachtelijk schepijs. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt en hopen dat we u snel weer mogen verwennen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Ik kwam binnen en zei dat ik mijn bestelling op kwam halen. De verkoper keek me vragend aan en vroeg mijn naam. Hij zocht het op en zei: Dat is voor de 16e. Ik gaf aan dat het die dag de 16e was. Hij zocht de 3 vlaaien op en ging vervolgens een andere klant helpen. Toen zei hij dat een vlaai in 12 stukken wel erg klein was en dat hij dat niet goed kon snijden. Toen maar gekozen om ze in 10 stukken te laten snijden. Hij bood aan dat ik dan nog wel een vlaai kon kopen. Maar daar bedankte ik voor. Ik kocht liever ergens anders nog iets extraβs. Ik moest toch nog naar een andere bakker. Ook vroeg ik hem of hij de stukken kon mixen in de dozen omdat we een gedeelte aan de bewoners en personeel van het verpleeghuis zou geven en het andere deel zelf zou houden. Toen hij klaar was zei hij dat hij dat gedaan had en ik bedankte hem ervoor. Heb het dus niet gecontroleerd en toen ik aan kwam in het verpleeghuis bleek dat de stukken niet gemixt waren. Dat heb ik toen zelf nog gedaan, terwijl er al visite kwam. Vervolgens de vlaaien naar de verpleging gebracht. Ze zeiden: βDat ziet er heerlijk uit, maar wat een grote stukken!β Tja.. De vlaaien waren lekker. De service slecht.
Mijn bestelling was er niet, kwam pas na de middag.
Beste Marja, Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen helemaal dat dit voor u erg vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Door een misverstand bij onze logistieke partner kwamen de missende producten op een andere locatie terecht dan gepland. Zodra wij hiervan op de hoogte waren, hebben we direct actie ondernomen om de ontbrekende producten nog dezelfde dag bij u na te leveren. Om u extra gemak te bieden, hebben we ervoor gezorgd dat de missende producten kosteloos en gratis bij u thuis werden bezorgd, zodat u ze niet zelf hoefde op te halen. Daarnaast hebben we een luxe cadeauzakje met chocolade toegevoegd als blijk van onze waardering voor uw geduld en begrip. We hopen dat deze oplossing het ongemak een beetje heeft kunnen verlichten en dat u alsnog heeft kunnen genieten van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Prima ervaring, volgende keer weer vlaai van Limburgia.
Beste Miriam, Hartelijk dank voor uw mooie review! π We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en de ruime keuze die we bieden. Het is fijn om te horen dat u de volgende keer weer voor onze vlaai kiest! π° We hopen dat alles goed verlopen is voor het afscheid en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Beste Tanja, Wat een leuke review, dankjewel! π We zijn zo blij om te horen dat de taartjes niet alleen lekker waren, maar ook nog eens voor een mooie prijs! π Het is altijd fijn om te weten dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan een geslaagd feestje! π₯³ Mocht je ooit weer iets nodig hebben of een nieuw idee voor een feestje hebben, laat het ons vooral weten. We staan voor je klaar! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Altijd lastig om weer een keuze te maken ... alles is zooo lekker.
Beste S, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo heeft genoten van onze producten. Het is inderdaad altijd een uitdaging om een keuze te maken als alles zo lekker is! π We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe bestelling. Mocht u ooit hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Vriendelijk personeel en heerlijk gebak
Beste Neeltje, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van ons gebak Γ©n de vriendelijkheid van ons personeel. Daar doen we het voor! π We vinden het een eer dat we onderdeel mochten zijn van uw verjaardagsviering. Hopelijk was het een heerlijke dag vol mooie momenten (en misschien nog een extra stukje gebak π). Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Genoten van een 3-tal heerlijke vlaaien!
Beste Dirk-Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat geweldig om te horen dat u zo heeft genoten van onze vlaaien β en dan ook nog drie stuks, wat een feest! π Fijn dat we uw verjaardagsmoment extra bijzonder mochten maken. En ook fijn om te horen dat u niets mist in ons assortiment, dat is voor ons een groot compliment. Graag tot een volgende keer, u bent altijd van harte welkom! Met vriendelijke groet, Marleen Patisserie Limburgia Nederland
Kalkhofseweg 41
5443 NB Haps
Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "