Heerlijke vlaaien en heel prettig dat het mooi op tijd bezorgd werd. Zeker voor herhaling vatbaar en ik geef het ook door aan vrienden en bekenden. Top

Niks op aan te merken

2 Vlaaien besteld, dag later op kunnen halen. Vriendelijke verkoper. Heerlijke smaak.

De tompouce-vlaai is de favoriet!

Nu de Limburgia weg is in Den Haag zijn wij erg blij met de perfecte bezorgservice!

Consumentvriendelijke bestelervaring en snelle pick-up

Ik heb voor de verjaardag van mijn moeder een taart bestellen via Limburgia en aangegeven deze te willen op halen in een van de winkels. Dat ging gemakkelijk en snel en de taart was heerlijk!

Een prima zaak met bijzonder vriendelijke bediening

Bestelling correct geleverd met zeer vriendelijke bediening

snelle bestelling

Duidelijke website.

Lekker

Lekkere taarten vooral de abrikoos. Een opmerking alleen ; op de website staat om 9!uur open. Op de deur staat 9.30u maar toen stond ik daar en was t nog gesloten. Eerst ff naar jumbo gegaan dus geen punt verder hoor.

Wederom een overheerlijke fototaart!!

Iedere verjaardag van de kinderen bestellen we een fototaart bij Limburgia. De taarten vallen iedere keer goed in de smaak bij ons en onze gasten. Als we de taart gaan ophalen bij Limburgia De Burcht in Breda, worden ook altijd heel vriendelijk geholpen. Echt een top bedrijf!!

Mooi op tijd voor het feestje van mijn zoon!

Heerlijke vlaaien en veel keuzes. Gekozen voor de bezorgoptie. Zodat we relaxed aan het feest konden beginnen.

Ben helemaal verslaafd aan de heerlijke appeltaart van Limburgia. Dit is nu wat je noemt oma's recept . Tevens zeer vriendelijk personeel.

Echt goede kwaliteit per post!

Ook de korst-vlaaien waren lekker krokant en vers.

lekkere vlaaien

Zou nog beter worden als er een bezorgperiode van 2 uur wordt opgegeven ipv 5 uur.

Goede kwaliteit en service

Thuis laten bezorgen. Helemaal goed

Heerlijke slagroomtaart

Supersnel besteld online. De volgende werkdag ophalen. Heerlijke slagroomtaart.

Heerlijke vlaai

Ik had de halve vlaaien in 6 punten laten snijden, alle punten waren anders van maat. Dat staat zo raar als je gaat uitdelen.

Alles op tijd en afgehandeld

Alles oké.

Héérlijk

Geweldige vlaaien! Zou zeer weer bestellen.

Delicious!

Zoals altijd, heerlijke taart!

Heerlijk

Een aantal verschillende halve vlaaien besteld voor mijn verjaardag. Keurig op tijd aan huis gebracht en helemaal fijn dat ze al in punten waren gesneden.

Super service

Moest helaas mijn bestelling annuleren op het laatste moment. Limburgia Winschoten zou proberen om mijn bestelling te verkopen, en om 16.00 uur kreeg ik een telefoontje dat dat gelukt was. Super service. hartelijk dank.

Lekker

Door fout op de site over de openingstijd (13.00uur)Achter af was de winkel om 9 uur open .was er ff over half 9 naar toe gereden maar was nog dicht . op de site gekeken en wat ik al zei daar stond dus dat he winkel om 13.00 open zou gaan. Dus voor mijn ochtend verjaardag bezoek maar ergens anders gebak gehaald

weer lekkere taarten van Limburgia Beuningen, dankjewel Theo!

goede bezorging en prima vlaai!

prima bezorging, o.a. met ijs om de vlaai goed koel te houden. Prima vlaai! Goed van smaak. Aanrader

Zeer tevreden op tijd geleverd en weer heel lekker vers zoals altijd.

Laat op de middag de bestelling opgehaald, zag er perfect uit

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "