De taarten waren heerlijk!

Tijdige bezorging en de taarten waren al netjes gesneden. Supervers!

Gemakkelijk te bestellen en lekker gebak en vriendelijk personeel

goede site en service in winkel uitstekend

alles volgens bestelling klaar vriendelijk

Het smaakte heerlijk

Prima kwaliteit en bezorging.

Prima ervaring.

prima!

nog een keer prima

Heerlijk!

Heerlijk vers gebak, super verpakt met koel elementen. Ga er zeker vaker bestellen. Top

Goed, maar lactosevrij minder

Zutphen heeft leuke winkel aardig personeel en genoeg keuze. Echter ben ik toch minder tevreden dan anders maar dat ligt niet aan het filiaal zelf. Eerder had limburgia een heerlijk rond cake achtig lactosevrij gebakje met een heerlijke crème erop met een halve perzik. Die werd uit het assortiment gehaald jammer genoeg. Er kwam een ander gebakje voor in de plaats. Ook deze was gelukkig lekker. Ik bestelde ze altijd voor mij mee als ik voor de rest vlaai bestelde. Vh weekend was er hier in huis weer feest dus taart besteld opgehaald maar toen het op tafel stond dacht ik...WHAT THE **** is er mee gebeurd?? Is het gesmolten?? Gekrompen? Te lang in de diepvries geweest???? Hij was minder hoog dan anders de verschillende lagen liepen in elkaar door, zodat de crème laag rood was door de aardbeien en de cakelaag nat en sompig. De 2e was precies zo.....ik dacht misschien met bewaren niet goed gegaan en omdat normaal de service vd winkel goed is ga ik niet klagen maar ik ging ter vergelijking even de afbeelding op de webshop bekijken en zag dat het gebakje gewoon aangepast is. Er mist een cake laagje ofzo en er zit minder creme op....hij is gewoon minder hoog EN minder lekker.... Nee als dit het nieuwe lactosevrije gebakje is dan ga ik her iig niet weer bestellen zonde vh geld

Gewoon prima, dik in orde. Gebruiksvriendelijke site, bestelde producten stonden netjes klaar. Niets op aan te merken.

zeer lekker gebak

alleen zo bestel ik het nooit weer via post.nl

De slagroom taart was heerlijk

Altijd goed

Heerlijke vlaaien, ook prettig dat deze nu in de nabijheid is en geen km hoef af te leggen of laten bezorgen door PostNL (wat vaak niet goed gaat).

Heerlijk!

Wat een lekkere vlaaien weer. Top!

Erg lekker gebak!

Superlekker gebak, echter erg jammer dat ze voor het bezorgen in tijdvakken werken. Bestelde gebak kwam niet tijdens de koffiepauze aan. Een min puntje.

Overheerlijke vlaai!

Makkelijk on line te bestellen, super vers, gesneden. Prima service.

De rijst en mokka/caramel was lekker. De citroen merengue was prima maar ik zou er wat meer citroen in doen maar dat kan aan mij liggen, vond het wat vlakke smaak. Het voorsnijden vind ik erg makkelijk.

Uitstekend en prima van smaak

Ik bestel al jaren hier. Bevalt uitstekend. Smaakt voortreffelijk.

Alles was goed geregeld

Heb de site gebruikt om te bestellen. is prima gegaan

Prima ervaring

Duidelijke website, makkelijk bestellen. De producten worden prima verpakt met herbruikbare koel elementen bezorgd.

Super vers altijd weer

Elk jaar rond mijn verjaardag trakteer ik verschillende vlaaien op mijn werk maar met name de aardbeien met slagroom met harde korst. Altijd groot succes en smaakt altijd mega vers. Het wordt ook altijd keurig op tijd bezorgd.

Heerlijke taarten

3 taarten besteld voor een verjaardag. Ze heerlijk!

Prima, maar niet bijzonder.

Wij hadden de aardbeien vlaai. De bodem was goed maar niet bijzonder. De vulling- aardbeien was goed, maar niet bijzonder.

Uitstekende kwaliteit en smaak.

De vlaaien waren heerlijk. Stonden prima op tijd klaar. De stukken waren nogal ongelijk gesneden.

Heerlijke vlaaitjes.

Heerlijke kleine vlaatjes.

Gastvrij en goede kwaliteit

Gastvrij en goede kwaliteit

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "