Heerlijke vlaaien en vlot en eenvoudig te bestellen!

We hebben wederom genoten van de heerlijke vlaaien!!

Altijd goed!!!

Zoals altijd goed!!

Grandioos

Fijne zaak prettig geholpen ik kom hier al een paar jaar.

Goede kwaliteit

Vlaaien zijn heerlijk

Ik had aangegeven in hoeveel punten ze gesneden moesten worden maar ze waren niet gesneden helaas

Tevreden met heerlijke chocolade taart

Kreeg op vriendelijke manier mijn bestelde chocoladetaart….. taart was ook lekkerrrr

zeer slecht

bestelling online gedaan, verjaardag van mijn vrouw kom de bestelling ophalen, is er niet !!!!!!!! zeer slechte zaak medewerkster vergeten de bestelling te verwerken

Mooi en lekker

Online een fotokaart besteld. Ontwerpen ging een beetje lastig op de smartphone maar met een pc was het vast veel makkelijker. Dezelfde middag nog gebeld door iemand die met de taart bezig was, er was een letter weggevallen in het ontwerp, maar nu was het duidelijk. Beter 1x bellen voor de zekerheid... heel netjes. De taart de volgende dag keurig om 0900uur kunnen ophalen in de winkel. Zag er prachtig uit.

heel.goed

heel.goed

Disappointment

The pie was cut in a very messy way - pieces were not the same size, tips of the cut pieces were mangled into mush. Definitely not worth ordering it cut already. The chocolate pie was very very dry. The stroopwaffel pie did not taste like caramel at all, the crust was dry and weirdly salty. Overall a big disappointment, will not order again.

Heerlijke taarten makkelijk en goed thuisbezorgd

Heerlijke taarten en super dat het thuisbezorgd wordt. Netjes geleverd en ook top ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar voor ons. Echt een aanrader!!

We halen/ bestellen NOOIT meer bij Limburgia!

Woensdag 30 maart 2 taarten besteld. Online,en afgerekend via Ideal. Ruim 6€ meer afgerekend om ze op mijn zoons verjaardag,1 april(geen grap!) de taarten geleverd te hebben. Om 16.00 uur nog niets gebracht,het liep al tegen de avond,en hadden inmiddels al bezoek gehad.... Ik heb telefonisch contact opgenomen met de bakker. Daar kreeg ik te horen dat ze vandaag NIET meer zouden komen,want ze hadden ze gewoon niet gemaakt ...?! Ik zei dat ze maar moeten zorgen dat we vandaag gewoon nog taart zouden krijgen. Dat ging echt niet lukken. 1000 excuses werden een paar keer gemaakt. Natuurlijk vervelend voor diegene die de boodschap moest overbrengen,maar wij moesten alsnog dus naar de bakker om taarten te halen. En mijn zoons lievelings vlaai" MOZART" ging dus niet door,want alleen Limburgia heeft die. We hebben inmiddels geld weer teruggestort gekregen maar dat neemt het niet kunnen geven van zijn lievelings taart aan onze zoon niet weg .. Dus nee sorry,wij bestellen niet meer bij Limburgia. Groet,Marieke van de Bovenkamp. Veenendaal.

Prima geregeld via de site en vriendelijk geholpen.

Makkelijke site, snel en vriendelijk geholpen bij het afhalen van het gebak. En niet onbelangrijk: heerlijke vlaaien.

Geweldig!

Makkelijk op te zoeken en te bestellen. Zeer vriendelijk personeel toen ik de vlaaien op kwam halen ! Stond al vroeg in de ochtend netjes klaar ! En ze zijn heerlijk !

Heerlijke taarten

De taarten zijn heerlijk en van goede kwaliteit. Daarbij is de service ook top!

Het is een geweldige winkel in Beuningen. Personeel is altijd vrolijk. Producten zijn heerlijk. Dus GEWELDIG.

Prettige bediening

Een feestje om in de winkel te zijn.

Super service en heerlijke taart!

Ik ben niet tevreden

Ik heb een taart besteld om in de ochtend te leveren, dat is niet gelukt. De taart is uiteindelijk, na 3 keer bellen aan het eind van de dag 15 minuten later dan uiteindelijk beloofd bezorgd. Telefonisch netje te woord gestaan, maar vind het niet kunnen.

Online besteld en afgehaald in de winkel. Prima geregeld

Heerlijk gebak en zeer klantvriendelijk

Carrot cake?

Na het verwijderen van alle witte vulling is het best een smakelijke cake…

Laat geleverd door PostNL, maar wel binnen de aangegeven tijd (tot 13.00 uur)

Verse levering (gekoeld)

Heerlijke taart

Omdat we geen vervoer hebben om zelf taarten te halen, was ik erg blij om te zien dat Limburgia ook bezorgd. Ideaal! Netjes op de afgesproken dag bezorgd. De taarten waren heerlijk, en al in stukken gesneden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geen opmerking

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "