Zoals altijd een goede service en vriendelijke bezorger.

Zie boven.

Taart

Lekker taartaart

Ten eerste héérlijke vlaaien en ten 2e prima geregeld qua bestellen

Heerlijk

Goed voor elkaar!

Via de website besteld. Duidelijke website. Toen ik het op ging halen stond het allemaal al netjes klaar. Goede service.

Heerlijk

Appelkriumelvlaai besteld voor de verjaardag van mijn man. Werd netjes op tijd bezorgd en ecologisch. Nog een lekkere macaron erbij. Voor de volgende verjaardag bestel ik zeker opnieuw.

kwaliteits taarten en vlaaien

Meestal bestellen we slagroomtaart, deze heeft een abrikozen vulling. Smaakt erg lekker en niet te zoet. De vlaaien zijn ook van goede kwaliteit.

lekker op voor tijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Voor een snelle, lekkere service!

Duidelijke webshop, snel besteld, staat altijd netjes klaar! En vooral het is erg lekker! Goede kwaliteit

Afspraken goed nagekomen

Goede service, op tijd geleverd, volgens vraag van onze kant.

Ontevreden

De taarten waren oud (doorweekte bodem), niet gesneden en bij levering waren de dozen volledig in elkaar gedrukt waardoor de taarten er niet meer uit zagen

Heel erg goed

Alles ging volgens afspraak ook speciale bezorg wensen. Het gebak was heerlijk

Helemaal prima, altijd!!

Altijd goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Goede en nette service

Nette mensen die mij hielpen, de 2 dozen met vlaai hebben ze netjes in mijn tas gedaan zodat ik deze mee kon nemen. Bestellen online was makkelijk en duidelijk, de datum geprikt voor ophalen in de winkel in Hengelo. Al met al ben ik zeer tevreden, oja, en het smaakte ook heel erg lekker haha.

Heerlijke taart

Taart besteld via de website. Heerlijke taart.

Heerlijk en makkelijk bestellen

Bestellen gaat makkelijk via de site. De taarten waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk online bestellen en heerlijke taart!

Idem

Doen wat ze beloven

Heerlijke vlaaien!

Voor op het werk 3 heerlijke vlaaien besteld. Het is zo goed bevallen, dat ik daarna voor mijn verjaardag ook een eigen vlaai "gebouwd" heb bij Limburgia!

Goede ervaring mee

Hier heb ik goede ervaringen mee

goede klantenservice

nvt

zeer goed

de taart te kiezen was via de website zeer makkelijk. Ik woon in Duitsland. De bezorgadres was een bedrijf in Nederland. Het was niet mogelijk om mijn privé adres aan te geven. Vandaar was het niet mogelijk om mijn naam aan te geven.

Super service

Service is echt heel goed, alleen de kersenvlaai zelf vond ik wat simpel. Die was hetzelfde als de supermarkt, andere vlaaien zijn veel beter bij Limburgse Dus het kan aan de kersenvlaai

Goede service, dito bediening idem kwaliteit van de vlaai

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "