Goede service, dito bediening idem kwaliteit van de vlaai

Heerlijke taart

De taarten waren beide weer onwijs lekker!

Vlaaien waren super vers. Ze vroeg ook nog of het gesneden moest worden. Top service!!!!

Goed, maar met kleine kanttekening

Op zich een goede ervaring. Lekker gebak en zag er goed uit. Ik had een bezorging aangevraagd als cadeau voor iemand. Tijdens de bezorging (voor de middag - zoals gewenst) werd ik gebeld dat 'de mensen' niet thuis waren en buren ook niet. Wat positief was, is dat de bezorger later terug wilde gaan. Wel jammer dat het pas eind van de dag werd, maar toch fijn dat er een nieuwe poging werd gedaan. Om 17.30 uur kwam de bezorger echter aan MIJN adres (het factuuradres i.p.v. het verzendadres). De bezorger bleek daar in de ochtend ook gestaan te hebben i.p.v. bij het adres waar de bezorging had moeten plaatsvinden. Uiteindelijk is het om 17.30 uur afgegeven bij de buren van de bezorgplek omdat toen de mensen echt niet thuis waren. Hierdoor is het uiteindelijk pas om 21.30 uur ontvangen via de buren! Dit blijft natuurlijk altijd een risico bij bezorging, maar toch jammer dat er in 1e instantie het verkeerde adres is gebruikt, anders was het mogelijk niet zo verlopen. Het gebak was bedoeld om op die dag iets te vieren, om 21.30 uur is de dag al om. Maar de ontvanger vond het alsnog heel leuk! En heeft de volgende dag van het gebak genoten (heb er foto's van gezien)! Dus wat dat betreft helemaal goed!

Heerlijk en op tijd geleverd

Heerlijk! En veel keus

Wat een fijne ervaring

Een hele fijne manier van bestellen en het afhalen verloopt heel soepel en super vriendelijk personeel. Zeer tevreden over het hele proces.

Lekkere vlaai

Vlaai was prima en lekker. Bediening in de winkel matig, stug.

Heerlijk

Lekker. op tijd, prima. Alleen de verpakking van de verwenvlaaitjes zou beter kunnen. De kwetsbare vlaatjes schuiven door de doos en ook snel op zijn kop. Ook bij voorzichtig vervoer.Een voorgevormd plateautje eronder zou heel fijn zijn.

Gebak was te laat en 1 gebakje lag op zijn kop

Gebak was 3 kwartier later dan ik had besteld en 1 gebakje (was apart verpakt, want glutenvrij) lag op zijn kop. Kwaliteit van gebak was goed.

te late levering

gevraagd om levering voor 9:00 uur geleverd 9:15 dus te laat zaten er op te wachten

TOP

overheerlijk de vlaaien met die harde korst en schuim vlok s er boven op en de gluten vrij top en suikervrij gebakje( wist niet dat het bestond) mmmm

Prima, lekker gebak

Goede ervaring mis alleen dat je losse punten niet zelf mag uit kiezen. Had graag wat losse slagroomtaart punten gekozen en bv 3 x aardbeivlaai en 3 citroenvlaai

Zeer smakelijk

Halve kers en halve aardbei vlaai. Beide erg lekker! Netjes bezorgd ook.

Altijd lekker en goed verzorgd

Heerlijk

De taarten waren op tijd klaar, vriendelijk personeel en vooral de Red velvet was héérlijk!

Los van hun heerlijke vlaaien zijn ze ook nog erg netjes met retouren

Ik haal regelmatig vlaaien bij Limburgia, vooral de toumpoucetaart is erg gewild met die bodem. Maar ik moest onverwacht een al betaalde taart annuleren door ziekte. Binnen 2 werkdagen had ik mijn geld al terug. Dankzij de goede communicatie denk ik vanuit het filiaal van Capelle aan den IJssel. Super!!!

geweldig

via limburgia site vlaaien besteld. Makkelijk en duidelijke site. De vlaaien waren heerlijk van smaak.

Lekkere vlaaien

De vlaaien waren erg lekker. Bediening in Diemen is fijn.

Super geregeld!

Via de computer besteld en alles werd netjes optijd geleverd. Zeer tevreden over het resultaat en het gebak was erg lekker! Groetjes, Corine

Duidelijke website, mis alleen de bevestiging van de bestelling. Fijne, dat het thuis bezorgd wordt. En vooral heerlijke taart.

Geslaagd

Makkelijk besteld. Op tijd in de winkel en heerlijk gesmaakt! Tot de volgende keer!

Niet de lekkerste vlaai.

Bodem was iets wat sompig. Had ook van de hema vandaan kunnen komen. Niets bijzonders.

Heerlijke vlaaien!

Ik heb 4 soorten vlaaien besteld. Allemaal heerlijk!

Bijzonder

Taart besteld bij Limburgia voor mijn verjaardag. Deze zou op een vrijdag geleverd worden maar geen mail over een tijdsbestek of iets. Dus geen idee hoelaat deze bezorgd werd. Uiteindelijk gewoon bezorgd. Ik had 1 hele en 1 halve. De doos waar de halve is zat was zeik nat. En begon al te scheuren. Vlaaien waren ook niet gesneden. Maar de tompouce vlaai zag er goed uit en was heerlijk. Zo eerlijk moet ik dan ook zijn.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "