Heerlijk!

Lekkere vlaaien! Ook vriendelijk personeel

Tegenvallen

Wij keijgen onze halve tompoucevlaai erg rommelig aangeleverd. Het lijkt alsof er alagroomtoefjes op hebben gezeten..( wat er bij eerder bestellingen ook op heeft gezeten) nu niet. En valt uit elkaar…

goede service

je word daar altijd vriendelijk geholpen

Toppers

Service was echt heel goed. Hele aardige mensen en de taart was mooi en lekker

Vlaaien waren prima en snel geleverd

Kwaliteit van de vlaaien is wat ik er van mag verwachten, en werden snel bij me thuis bezorgd.

heerlijke taart

goed product, snelle bezorging, fout in bezorging keurig opgelost

Het was heerlijk top

Houden zo

Niks geen aanmerkingen...Fijne service

Levering en smaak was helemaal prima!

Op de website staat de keuze om de vlaai voor te laten snijden. Ondanks dat deze keuze is gemaakt was de vlaai niet gesneden bij de 3 leveringen die verzonden werden. Dus niet via een winkel uit de omgeving. Op zich begrijp ik deze keuze wel ivm het vervoer. Een tip is om de website aan te passen als het niet mogelijk is.

Top winkel

Altijd genieten om naar deze winkel te gaan, winkel ziet er erg verzorgt en mooi aangekleed uit.

Heerlijke vlaaien en top service!

Door een misverstand was ik te laat met ophalen. De eigenaar belde me en was zo aardig om op me te wachten! Top!

Lekkere taart en keurig bezorgd.

Heel goed!

Vers gebak en op tijd bezorgd

Prima zaak, heerlijke producten

Handig op site bestellen, betalen en ophalen.

Lekkere taart

Heerlijke taart en snelle levering

Lekker taarten en goed optijd

Alles was goed

Heerlijke taarten en fijn dat er gluten en lactose gebak is

Het zijn heerlijke taarten.

Heerlijke taart en fijne mensen

Ook de kinderen vonden de taarten allemaal heerlijk

Hetvwas heerlijk!!

Twee verschillende kersenvlaaien, beide uitmunten.

Altijd een topservice

Ik kom hier al jaren voor de leukste fotokaarten!

Heel lekker

Ik had 2 Foto taarten besteld deze zagen er heel verzorgd uit en waren erg lekker

Goede service!!

Altijd een goede service!!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "