Heerlijke taarten!

Online bestelde taarten zijn keurig op tijd bezorgd én waren echt heerlijk. Bedankt voor de goede service!

uitstekend

oke

Internet bestelling niet aanwezig

Via internet besteld, maar deze was niet aangekomen in de winkel. Het betreft bestelnummer 1000037647. Personeel in de winkel vond het erg vervelend. In de winkel voor andere taarten gekozen. Ze waren wel lekker.

Het zag er goed uit

We hebben de taart lekker laten smaken

Lekker

Lekker. De aardbeien waren groot, daardoor lastig te snijden.

Ging iets fout met de bezorging maar is na de melding keurig opgelost

Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan , dan gaat t er om hoe er mee om wordt gegaan. Keurig opgelost met excuses

Prima verzorgd en geleverd in een hele grote doos!

Ik had verwenvlaaitjes gekozen en die waren wel kleiner dan ik dacht Toen ik later keek zag ik dat het er wel bij stond! Waren wel erg lekker!!

Fijne sfeer

Goed geholpen

Het smaakte naar meer.

De stukken waren ongelijk gesneden.

Lekkere taart slechte levering door post.nl

De taarten waren lekker van smaak maar heb 16 maart telefonisch contact met Limburgse en had afgesproken foto,s op te sturen over hoe het geleverd was dit heb ik gedaan maar geen antwoord meer terug gehad

Heerlijke taart en prima service!

gewoon prima zoals gewoonlijk

alles keurig in orde

Fijn dat ik zelfs voor openingstijd het gebak kon ophalen

Op de weg naar mijn werk zou ik langs Limburgia gaan. Ik was een beetje aan de vroege kant. Toen ik zag dat de vlag buiten stond, heb ik het er maar op gewaagd. De verkoopster zei: Ik ben er toch, dus je kunt het gewoon meekrijgen. Zeer attent!

Goed voor elkaar.

Het is ideaal om snel online te bestellen. Veel keuze

Tijdstip bezorging niet goed

Bij bestelling staat duidelijk dat er voor 13.00 uur bezorgd wordt, in werkelijkheid is het tussen 15.15 en 17.15, ik had geen gebak voor mijn visite omdat het stomweg te laat was. Zeer kwalijk want het was niet goedkoop! En als de visite weg is, komt mijn gebak, slecht zeer slecht, dit was eenmalig en nooit meer

De lekkerste vlaaien die er maar zijn

Eenvoudig te bestellen, prima service in de winkel en heerlijk gebak.

Was vers echt heerlijk

Super netjes geleverd echt top allemaal

Prima kwaliteit!!

Prima service en kwaliteit

Het geleverde voldoet

Helaas hebben we niet het bestelde geleverd gekregen. De smaak was prima.

een grote puinhoop maar goede klantenservice

Vrijdagavond 20 stuks gesorteerd gebak laten bezorgen. Ik kreeg het netjes verpakt via Thrunks thuis bezorgd, echter toen ik de dozen opende lag alles door elkaar. Hier gelijk een mail met klacht over gestuurd. Tot op heden (4 dagen later) geen reactie op gehad. Ik heb zaterdag nog gebak moeten halen omdat de helft niet meer geserveerd kon worden. Extra kosten gemaakt en geen reactie en compensatie. Slechte service en klantenservice. Je kiest voor gemak en geen stress. Noot: na mijn negatieve review werd er onmiddellijk contact opgenomen. De kosten van het gebak werd vergoed. Zelfs een extra korting voor de volgende keer. En via hen een klacht naar de vervoerder. Zelf had ik dit ook al gedaan. Bleek dat de klacht via het mailadres op de afleverbon niet binnen was gekomen. Overigens werd het vermelde telefoonnummer ook niet beantwoord. Foutje?

Uitstekend!

Zie boven.

Goede kwaliteit en service

De vlaaien werden op tijd en goed koel verpakt bezorgd. Ze smaakten uitstekend.

Vlaaien via de post?!

Ik wilde graag vlaaien bestellen en thuis laten bezorgen. Op de site kreeg ik de melding dat er geen filiaal in mijn omgeving kon bezorgen en dat ik ze dan via het hoofdkantoor kon bestellen. De bezorging was dan via PostNL... Tja, dacht het niet hè. Gelukkig is het filiaal in Assendelft telefonisch prima bereikbaar en heb ik het met hun top weten te regelen! 5 sterren voor Assendelft dus.

Besteld product netjes verzorgd afgeleverd.

Heerlijke taarten!

Super lekkere taarten die er geweldig uitzien. De kwaliteit is top! De service is perfect! Niks op aan te merken.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "