Verrukkelijk

De taart was wederom super lekker. Iedereen heeft er van genoten.

Taarten zijn prachtig & heerlijk

Eenvoudig bestelsysteem en fijn dat je begin van de ochtend de taart al op kan halen.

Slecht

Mijn bestelling is doir Limburgia geannuleerd ivm lovkdown. Heb hier geen bericht van gehad. Moest op de dag van levering (verjaardag) hier achter komen door zelf naar hoofdkantoor vanLimburhia te bellen. Moest toen hals over kop wat anders halen met een huis vol visite. Tot op heden ook mijn geld nog niet terug ontvangen

Prima voor elkaar!

Heerlijk

Prijs kwaliteit is heel goed

Heerlijk gebak en keurige levering aan huis

Voor mijn man’s verjaardag hebben we 3 halve vlaaien uitgezocht Banaanvlaai Puddingkruimelvlaai Tompoucevlaai Alledrie superlekker en na een aantal dagen nogsteeds zo lekker als op de dag van leveren. Ook de bodem bleef lekker knapperig

Zeer tevreden over limburgia

Zeer klant vriendelijk. Behuĺpzaam.

Verrukkelijk

Heerlijk vers gebak. Uitstekende service.

Heb geen taart geleverd gekregen en werd ook niet geïnformeerd

Geld ook nog niet terug.

Top service via internet.

Zelfs met een bezorgdienst is de vertrouwde kwaliteit in stand gebleven.

Mijn zorg over het goed aankomen van de bestelde vlaaien is voor niets geweest. Degelijk en gekoeld verpakt, vroege levering en de vlaaien zoals altijd heerlijk. En keurige en adequate mailwisseling met het bedrijf in Haps.

Super geregeld

Taarten waren erg lekker, de bezorging zeer goed verzorgt. Er werd eerst gebeld of je thuis was, vervolgens pas geleverd.

Goede service.

Heerlijk vers en op tijd bezorgd

Mooie, heerlijke fotokaart!!

Voor het 2e jaar op rij hebben wij een heerlijke verjaardagstaart gegeten van Limburgia.

Aantrekkelijk en smakelijk

Voor 13 uur besteld en de volgende dag mijn verse bestelling opgehaald. Zag er aantrekkelijk uit en was smakelijk.

Heel erg goed

Taart was ontzettend lekker en verkoopster onwijs vriendelijk

Toptaarten, en snel op te halen

Heerlijke taart en je kan de volgende dag ze al ophalen! Handig ook dat je het al kan laten snijden!

De producten waren erg lekker; vooral de kerststol was buitengewoon.

Zeer tevreden over de geleverde producten. Bestelling zoals afgesproken.

Vlotte vriendelijke afhandeling.

Vlotte, vriendelijke afhandeling.

Gemakkelijk online bestellen, bij afhalen gesneden en lekker Wat wil je nog meer

Rommelig

Online bestelling gedaan. 2 halve vlaaien laten snijden in 6 stukken ieder. En een taarttopper. En laten bezorgen dacht ik. Online alles geregeld en betaald. Zaterdag ochtend belde ik om te vragen hoelaat de bezorging zou plaats vinden. Meneer zei we bezorgen niet. Kom het maar ophalen. Bij ophalen was het super druk, ze weten niks over taarttopper hebben ze niet doorgekregen en ook niet over het snijden krijg ik te horen. Uiteindelijk mijn geld wat ik te veel heb betaald terug gekregen

Vandaag het laatste stukje en was ook nog oké.

Voortreffelijk

Zo leuk om iets lekkers te krijgen vanuit Limburg. Het was top geregeld

Heerlijk er van gegeten en zag er feestelijk uit

De taart zag er erg mooi feestelijk uit en smaakte goed. Ook de krentestolp was heerlijk

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "