Heerlijk er van gegeten en zag er feestelijk uit

De taart zag er erg mooi feestelijk uit en smaakte goed. Ook de krentestolp was heerlijk

Probleemloos

Alles verliep zoals het was afgesproken.

Prima informatie en aflevering van de bestelling.

Graag bij digitale bestelling en met de bevestiging de plusminus tijd aangeven van bezorging.

Lekkere taarten voor prima prijs!

Heerlijke dripcakes besteld voor het Kerst dessert. Plus suikerarm gebakje. Super! Prijs ook mooi!

Lekkere vlaaien en leuk personeel!

Bestelling ging makkelijk, personeel heel vriendelijk en lekkere vlaaien.

Zeer tevreden over kwaliteit en service.

Snel en lekker

Kleine vlaaitjes besteld voor Kerst. Stonden keurig klaar en waren erg lekker!

Heerlijk

Ik vertrouw Limburgia als geen ander ! Altijd overheerlijke vlaaien/taarten en chocolade’s. Geweldig! Ben super tevreden.

Ik ben prima geholpen

Online bestellen ging makkelijk en de taart stond klaar op het afgesproken tijdstip. Overigens: hij was heerlijk!

Helemaal goed en lekker..

Prima en geleverd cf afspraak

Prima Limburgia

Fijn personeel en goede service.

Heerlijk gebak, goed bezorgd en fijn contact! Top!

geweldig

alles ging naar wens

Heerlijke vlaaien

Goed van smaak, lekker vers. Keurige bezorging

Heerlijke taart, vriendelijke service!

De taart American cookies was echt heerlijk, heerlijk luchtig dus niet zo zwaar en de smaak echt lekker.

Netjes afgeleverd en prima kwaliteit

Uitstekend.

Een heerlijke vlaai. Eigenlijk 2 halve vlaaien voor 1e Kerstdag. De chocolate to the maxx en de hazelnoot Schuim!! Overheerlijk. Vriendelijke mensen in de winkel. Dus kortom.... Super!!!

Goed op onderstaande puntjes na

De smaak is goed, maar de vlaaien waren helaas niet gesneden terwijl dit wel besteld was. n.l. 5 punten. U vermeld met grote cijfers een bestelnummer, maar als ik dit doorgeef in de winkel weten ze van niets.

Heerlijke taart en daarnaast een snelle levering

De taart kwam als verrassing. Heerlijk van gesmuld. Echt een aanrader.

Makkelijk bestellen; heerlijke vlaaien; vlotte bediening

Goede service, ruim assortiment

Heerlijke gebakjes. Vriendelijk personeel. Eenvoudig te bestellen en snel af te halen.

Onze relatie / klant was zeer tevreden met het geen er bezorgd was . TOP

Hele lekkere taart en goede levering!

De taarten waren erg lekker en zagen er super uit. Ik kreeg geen tijdvak hoe laat het bezorgd zou worden maar het was netjes om 9 uur bij mij thuis. Echt super!

Mijn complimenten vanaf ‘t begin tot ‘t eind!

Vanaf te bestelling tot en met de aflevering alleen maar pluspunten én…vriendelijkheid!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "