Handig te bestellen!

Via de website is er voldoende keus en bestellen en betalen gaat makkelijk. Het zou fijn zijn het geval de volgende keer voor Koffietijd 10 uur/half 11 te krijgen en niet tegen 12 uur.

Heerlijke kerststol, perfecte service!

Helemaal top!

Bezorgd, genuttigd, genoten! Heerlijk!

Lekker!

heerlijk gebak

zoals altijd heerlijk gebak voor een leuke prijs

Prima winkel

Alles gekregen zoals besteld

op naar de volgende bestelling

altijd is het goed geregeld. Ook omdat mijn vrouw een allergie heeft en je geeft dat door aan Limburgia dan komt het helemaal goed. en met

Nette winkel, snelle service en heerlijke taart

Makkelijke bestelservice via de site, vriendelijke mensen in de winkel, mooie gezellige winkel en heerlijke taart en macarons

Dat wat ik besteld had via de website kon ik de volgende dag ophalen, vriendelijke mensen

Lekkere kwaliteit top geregeld!

Titel zegt alles.

Prima.Hele vriendelijke dames.

Top.

Geweldig! uitstekend geschikt voor de beste winkel goud waard!heb ik al eerder aangegeven. Johan

Snelle levering en vers

Precies op tijd, met heerlijke verse gebakjes die er ook nog eens super leuk uitzagen...helemaal TOP!!

Heerlijke vlaaien en taarten.

Ruime keuze en ze zijn echt heerlijk.

Een aanrader

De taarten zien er mooi uit. De levering was snel en bezorger vriendelijk.

De taarten waren een droom om naar te kijken en een genot om te eten

Vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak

Vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak

Lekker gebak en goede service in Limburgia Zevenaar

Meerdere keren al gebak besteld en gegeten van deze winkel in Zevenaar en altijd was het vers en heerlijk van smaak.

Prefect!

Prachtige taart, levering top en we gaan der van smullen! Bedanmt en tot de volgende keer!

verrassend van kwaliteit

De slagroom was zeer goed en vers, de cake heerlijk zacht en het geheel niet te zoet! Mijn dochters vonden alleen de vruchtjes in de room tussen de cakelagen niet lekker.

Ales klopte en aales was naar de zin en smaak.

effe wennen dit heb ik nog nooit meegemaakt

ga zo door

Taart werd goed ontvangen!

Erg lekker! service ook prima

Keurig !

Zeer snelle levering in een drukke tijd ! Netjes en goed verpakt.

Redelijk

De vlaaien waren helaas niét heel vers....

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "