Heerlijk!

De taart was heerlijk!

Goede service Vriendelijke bezorgen En Lekker gebak

Overheerlijke vlaaien

In algemeen lekkere vlaaien en taarten. Vlaaitompouce is lekkerder dan het origineel, vooral de bodem maakt het heerlijk. De pim's (vegan vlaai) is enorm lekker! Perfecte combinatie en mag graag in het assortiment blijven. Bezorging is prima. Ook erg klantvriendelijk.

Heerlijk

Taarten online besteld en werden keurig in de ochtend geleverd. Zoals altijd waren ze overheerlijk. Ook de vegan Pims taart (ivm allergie) was erg lekker.

Beetje teleurgesteld.

We hadden een monchoutaart besteld en kregen en vlaai met gele room, slagroom en kersen. Het was lekker maar niet hetgene wat we voor ogen hadden.

Zie hierondere

Prima . Onder de indruk van de professionele en zeer milieuvriendelijke verpakking!

Super goede service, heerlijke vlaaien!

Goede service, staat op de tijd naar wens klaar. Ze smaken ook heerlijk! Fijn dat de taarten alvast gesneden kunnen worden!

Heerlijke taarten!

Ik had 2 vlaaien en een taart besteld voor mijn verjaardag. Deze smaakte alle 3 heel goed en ik werd heel netjes geholpen. Dus uitstekend!

Lekkere taarten en goed verpakt

Ga zeker vaker bestellen.

Altijd on point!

Ik bestel hier elk jaar verjaardagstaarten voor mij en mijn kids incl bezorgen. Prima service!

Heerlijk en vers

Ik had de verwenvlaaitjes besteld. Ze kwamen precies op de afgesproken tijd en smaakten heerlijk.

Goede taart

Goede taart maar gevraagd om te snijden. Maar helaas niets gesneden erg jammer dit dus niet voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk volgens afspraak

Wij hebben de taart laten bezorgen bij iemand anders, zelf dus niet geproefd. Taart is volgens afspraak bezorgd. Prima dus.

prachtige taart

Prachtige taart geleverd met foto voor de 95ste verjaardag van mijn schoonvader. Hij was blij verrast, het smaakte heerlijk en zag er mooi uit.

Prachtig en heerlijk

Prachtig versierde taarten met heerlijke smaken.

Prima en mooie taart, Jammer van de onduidelijke webshop

Taarten besteld om af te halen bij filiaal Vlissingen op een vrijdag. Winkel bleek dicht op vrijdag, ondanks de mogelijkheid daar wel te kunnen bestellen via de webshop; voor die dag. Taarten noodgedwongen moeten laten bezorgen bij familie, tegen 7 euro extra voor de verzendkosten. Ik had als ik jullie was die extra kosten laten zitten, en de webshop aangepast. Taarten zagen er mooi uit, goed verpakt. smaak was redelijk vlak.

Heerlijk

Een Spaanse abrikoos korst en kersen raster vlaai besteld via de site. Op de uitgekozen dag stond deze ook klaar. Vriendelijk geholpen in de winkel. De vlaaien waren top en smaakten heerlijk! Volgende keer bestel ik weer bij Limburgia!

Jammer van de levering

De smaak ve de taart was heerlijk jammer dat ze vergeten waren dat de taart geleverd moest worden alsnog wel gebeurd alleen een beetje laat.

Heerlijke taart en op de juiste tijd thuis bezorgd.

Heerlijke taart en op de juiste tijd thuis bezorgd.

Lekker vers

Heerlijke vlaaien

Lekker

Taart lag al klaar en het was lekker.

Smaak is top maar punten snijden kan stukken beter.

Heerlijk Gebak! Maar het snijden in punten moet echt beter en bedoel ik de gelijkheid van de punten. Hier zat zo'n groot verschil tussen dat kan gewoon niet.

Slechte service

Ik online had besteld bij blijkbaar een winkel die niet meer bestaat (nog wel op de site staat) en als ik deze toch wou laten bezorgen ik wel 6,95 moest betalen terwijl de fout op de site staat.

Mijn dochter heeft de taartjes goed gekeurd voor haar verjaardag! De taartjes zagen er leuk uit en smaakte heerlijk! Netjes en optijd geleverd! Toppertjes!

Inlevend en creatief!

Mevrouw loste het logistieke probleem voortreffelijk op. Mijn complimenten voor het creatief oplossen van een probleem en daardoor zelfs enthousiastme weet te creëren bij mij als klant en bij haar omgeving van ondernemers/winkeliers.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "