Vriendelijke mensen met heerlijke traktaties.

Ik had van te voren besteld en deze stond al klaar. Netjes in dozen en vooraf gesneden. Vriendelijk personeel. Kom daar graag,ook kan je er zitten voor een kop koffie met iets lekkers.

Slecht

Gebak per stuk, 12 stuks, besteld. 10 vlaaipunten en 2 muffins geleverd. Geen enkele van de genoemde luxe gebakjes die er bij hoorden te zitten gekregen. Gebeld en dan aan de telefoon te horen krijgen dat ze geen van die gebakjes hebben, dat ze die eigenlijk nooit hebben, en dat ze daar dus niks aan kunnen doen. Bied het dan niet aan op de website! Verder al een week tevoren besteld, dus tijd genoeg om het of nog te regelen danwel de klant te bellen om hierover te informeren lijkt me. Voor mij geen Limburgia meer!

top

veel positive reacties van collega's die mochten eten!

De taart was heel lekker en vers

De taart zag er mooi uit. De foto erop was van goede kleuren. Heerlijk vers! Het enige misschien: er had wat meer fruit op gemogen, maar voor de rest prima on orde!

Heerlijke vlaaien, makkelijk besteld via internet.

Prima winkel, maar drip cake was niet lekker

Ik had twee drip cakes besteld, de roze koeken en de snoep. Zelf thuis nog 'opgeleukt' voor de verjaardag van dochter die 16 jaar werd. Zag er prima uit, alleen de smaak van beide taarten vond ik niet lekker. De roze taart smaakte erg raar, mijn dochter zei dat hij naar lippenstift proefde. Niet lekker. De snoepjes was iets beter van smaak, maar erg chemisch. En bevatte veel mousse ipv cake. Ik vond het voor die prijs best een teleurstelling.

Lekkere vlaaien niet goedkoop

Lekker gebak,goede afspraken,prijs aan hoge kant

Ze zijn super goed

Ze zijn vriendelijk

Heerlijke verse vlaaien!

Heerlijke verse vlaaien!

Heerlijke petit fours

Makkelijk te bestellen Goede klantenservice Op de juiste tijd geleverd En lekker natuurlijk.

Goed geregeld allemaal

Twee keer in één week een bestelling geplaatst. De vlaaien waren erg lekker en nduidelijk vers. Wanneer de tweede bestelling ook gesneden was, zoals aangegeven in de bestelling, was de waardering nog hoger uitgevallen.

Heerlijke taarten

Online de slagroomvlaai en een sinaasappelvlaai, 1 glutenvrij gebakje en 1 vegangebakje besteld. Twee dagen later bij de winkel in Assen opgehaald. De taarten waren in keurige stukken gesneden en een groot succes bij de visite. Heel erg lekker!!

uitstekende en hartelijke service

niks aan toe te voegen

Heerlijk!

Vers en romig. Ik word altijd vriendelijk geholpen in Zutphen. De bosvruchten-yoghurtvlaai heb ik voor de tweede keer genomen. Die staat voor ons in de top 3!

Verkeerde mail op gegeven Door bestelster

Goed en lekker

Lekker

De taart was lekker Had alleen via de website aangegeven om het in 10 punten te snijden, dat bleek bij thuiskomst niet gebeurd te zijn.

We hebben er van gesmuld Ook het gluten en lactosevrij Was top

heelrijk

het was mooi optijd voor de eerste gasten, dus kei fijn

Er word overleg gepleegd als er iets niet goed gegaan is , goede service

Heerlijke taart maar geen verjaardagstaart

Jammer dat het niet mogelijk is de taart extra feestelijk te laten aankleden ivm verjaardag van een kind. Ik had er specifiek om gevraagd en wilde er ook extra voor betalen. Het enige wat mogelijk was is een schildje met de naam. Mijn zoon wilde graag de redvelvettaart maar ik vond het zo een beetje saai voor een verjaardagstaart dus zou niet snel weer een verjaardagstaart bij jullie bestellen. De taart was wel heel erg lekker trouwens.

prima!!

Ze zijn bij de Froyo in Nunspeet altijd zeer klantvriendelijk! En de vlaaien zijn echt lekker en vers! Zeker voor herhaling vatbaar!

lekkere taart en vlaai

tevreden over zowel de cheesecake als de vlaaien. Bezorgd via PostNL, ging prima. enige was dat de doos waarschijnlijk schuin gestaan heeft, de vlaai met zachte bovenkant was verschoven, waardoor de presentatie wat minder was. De smaak gelukkig helemaal prima.

uitstekend

gebak ziet er altijd goed uit en het smaakt heerlijk

Lekkere vlaaien

Online besteld ging makkelijk en de vlaaien waren erg lekker

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "