zoals altijd waren de vlaaien heerlijk

Ik heb besteld de spaanse abrikoos met krokante bodem en de bananenvlaai met krokante bodem. Wij blijven het jammer vinden dat er geen echte banaan meer op zit, maar we weten het waarom dus dat is helaas. maar mijn collega's waren echt weg van beide smaken. een aanrader voor iedereen die het eens wil proberen.

Heerlijke taart/vlaai

Mozart vlaai, overheerlijk

Eenvoudig bestelling te plaatsen. Het gebak werd zonder probleem vervroegd bezorgd, terwijl ik het ook wel wilde halen. Gebak was heerlijk !

Heerlijke vlaai. Goed geholpen.

Lekker

Erg lekker

Alles was helemaal perfect

Alles was erg lekker gaan we zeker nog een x doen

De taarten waren heerlijk en vers!!

Lekker

Top taarten. Top service

Gewoon top!

Heerlijk de taarten!!

Heerlijk de taarten!! en goed geregeld alles!!

Snelle service heerlijk gebak

Goede duidelijke website, bezorging strikt op tijd.

Goede service, mooie taarten

Wat een goed concept van Limburgia. Mooie, goede taarten voor een zacht prijsje. En ook nog eens thuisbezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geweldig!

Fototaart heeft hele mooie heldere foto! Wij hadden de vulling met banketbakkersroom. Het was heerlijk!

Limburgia vlaaien altijd lekker!

Met verjaardagen bestel ik altijd vlaaien wat gewoon iedereen heerlijk vind. Enige nadeel, weinig vestigingen. In onze omgeving zijn 2 filialen gesloten dus we moeten er nu echt een eindje voor rijden. Jammer.

Heerlijke vlaai en correcte bezorging

Netjes bezorgd Goed van smaak Netjes gedecoreerd

Hele lekkere vlaaien

Heel veel keuze

heerlijk

Heerlijk gebak zoals altijd en een leuke zaak met vriendelijk personeel

Heerlijke vlaaien en goede service!

Het bestellen online is makkelijk. De vlaaien werden keurig op tijd bezorgd en waren heerlijk!

Lekkere vlaaien

Jammer dat de rijstevlaai alleen nog met slagroom wordt geleverd. De heerlijke pure smaak van rijstevlaai wordt door de slagroom verpest.

Goede, snelle verzending. Gebak kwam goed aan en het was heerlijk!

Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Was lekker maar te zoet

Lekker tart en goede service

Goede bezorgservice

Taart een paar dagen van tevoren besteld. Op de dag zelf kreeg ik een appje met een tijdsvak waarin de taart bezorgd zou worden. Helemaal volgens plan bezorgd en lekker van genoten!

Goede levering. Vriendelijk personeel.

Goede levering. Heel vriendelijk personeel

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "