Heerlijk gebak

Ik heb altijd goeie ervaring, gebak is lekker en vriendelijk personeel. Tip: De laatste x was mijn bestelling niet compleet omdat dit niet geleverd was. Ik had het fijn gevonden wanneer ik hierover gebeld was, aangezien er niet veel keuze mogelijkheden meer aanwezig waren.

makkelijk en overzichtelijk

je kunt voor die tijd alles rustig bekijken en bestellen keuze genoeg en in de winkel contant betalen

Heerlijke vlaaien, aanwinst voor Lisse!

De tompouce vlaai was favoriet!

Super lekker en gemakkelijk thuis bezorgd

Top !!

Geweldige mensen en zeer goede service. !! Ga zo door !!

Taarten

Ik heb 5 taarten besteld en 1 taart ontbrak, dat was de wortel walnoot taart. Heel teleurstellend, ik had op de taart gerekend. Verder waren het lekkere taarten.

Geweldige service

Op tijd bezorgd zoals afgesproken

Taart was heerlijk en netjes bezorgd

Taart was heerlijk en netjes bezorgd. Helaas niet gesneden zoals gevraagd.

Vlaaien lekker, taarten niet.

Vlaaien waren lekker. Taarten, en zeker de cheesecake niet.

Bestelling op tijd geleverd.

Altijd vriendelijk geholpen; en snel

Goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd.

Bezorging was top

De bestelling was op de afgesproken dag geleverd. Alleen waar in de vlaai werd bezorg kan beter. Kwam in een gewone auto niet gekoeld en dat met een temperatuur van 22 graden. Gelukkig had ik geen slagroom vlaai besteld

Lekker en vers

Lekkere verse vlaai, vriendelijke medewerkers! Een echte aanrader.

prodessioneel kwaliteit

het is altijd erg zeker dat je kwaliteit krijgt en dat alles goed gaat

Teleurstelling

Voor mijn verjaardag online bestelling gedaan. Deze bleek bij het ophalen niet doorgekomen te zijn bij de locatie Krimpen aan den IJssel. Ik had 2 halve vlaaien besteld waarvan er gelukkig 1 nog op voorraad was, maar de andere niet. Hierdoor een andere taart gekocht waar €4,25 voor bijbetaald moest worden. Ter compensatie krijg ik van het filiaal zelf 10% korting op de volgende bestelling. Dit is fijn, maar neemt niet weg dat er iets fout is gegaan, ik niet alle taarten had die ik wilde en ook nog meer betaald heb dan ik wilde. De taarten waren heerlijk, die zou ik zeker aanbevelen, maar het bestelproces heeft gefaald.

top

Vriendelijke personeel en keurig verzorgt

Goed geregeld

Vriendelijk personeel. Mijn bestelling stond netjes gesneden klaar.

Heerlijk!

De verse vlaai stond gesneden en wel klaar! Iedereen vond het heerlijk!

Lange wachttijden bij het ophalen

En ik had gesneden taarten gevraagd en deze moesten alsnog gesneden worden bij het afhalen.

Heerlijk vers gebak.

Het bestellen ging makkelijk. Vriendelijke personeel en het gebak was erg lekker. Het was vers, ook de dag erna nog.

Zoals altijd, geweldig

Taarten onwijs lekker, en goed verpakt met een cild-pack om alles koel te houden. Ik bestel al jaren bij Limburgia en altijd heerlijk. Aanrader voor ieder

Heerlijk gebak

Het gebak en vlaaien vallen altijd in de smaak!

Bestelling zoals ik verwacht had.

Makkelijk om via de site te bestellen.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "