Bestelsysteem werkt niet

Tweede keer dat ik via internet besteld heb, en dat de taart niet klaar stond. Bij het verkooppunt gaven ze aan dat de bestelling niet was doorgekomen. Geluk wilde dat de taart die ik graag wilde, op voorraad was. Maar dit geeft hele vervelende situaties voor de klant en de verkoopster. Maak je systeem op orde! PS aan jullie taart zal het niet liggen. Die is heerlijk.

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering, vriendelijk personeel, overzichtelijke website

Lekker gegeten

Ik vond de taart heel lekker, en de bestelling afhandelen ging verder goed.

Taarten zijn goed.

Jammer dat de winkel in Breda heksenwiel gesloten is. Hier niet op kunnen halen. Nu laten bezorgen op onze kosten. Haal deze winkel uit de lijst om te selecteren!

Goede service en prima kwaliteit

Opnieuw kleine luxe taartjes online besteld. Bestelling verloopt precies volgens plan en de bestelling staat klaar op aangegeven datum. En wat zijn de kleine gebakjes lekker!!

Heerlijk!

Heerlijke verse vlaaien. Netjes op tijd bezorgd (rond koffietijd in de ochtend ;) kwam mooi uit).

top service

top

Lekker gebak ondanks foutje

Gebak is altijd goed, deze ronde wel een verkeerde taart gekregen ,met noten /pinda terwijl ik erbij had geschreven geen noten pinda! Kwamen hier achter toen we al thuis waren.

Not ok

I called you at 12 and you said that my cake will come in 2 hours(it was a surprise for my cousin)you go with that cake to the wrong door.That female come and ask us if you bought a cake(she didn't know about the surprise)and you ruin my surprise with that.

geweldig

zeer goede service beelen terug over bezorging ja of nee

Heerlijke vlaaien

Online vlaaien besteld en ging makkelijk. Ze vielen erg in de smaak, waren erg lekker.

Niet zo snel weer

Heerlijke taarten besteld. Wordt ik op mn verjaardag gebeld dat 1 niet binnengekomen is. Prima kan gebeuren (had er wel ontzettend naar uitgekeken aangezien de keuzes in de winkel niet mijn smaak zijn) maar dat ik extra moet gaan betalen voor een andere vlaai terwijl het niet mijn fout is vind ik wel beetje raar. Plus het feit dat ik niet zo top geholpen werd in de winkel zal ik dit niet zo snel nog een keer doen.

Altijd goed nooit problemen

Limburgia altijd goed!!

Veel keuze, heerlijk vers gebak en vlaaien. En handig en vriendelijk thuisbezorgd.

Heerlijke taarten, prima bezorging!

We zijn van de Red Velvet en wederom waren zowel de vlaai als de taart erg lekker!

Heerlijk taart en goede service!

Super lekkere taart waar iedereen van heeft gesmuld, makkelijk online bestellen en vriendelijke service!

Heerlijke vlaaien

Vriendelijk personeel. Ruime assortiment . Altijd weer een feestje.

Het was weer super lekker en makkelijk geregeld!

Vroeg geleverd en lekker

We hadden maar 1 gluten- en suikervrij gebakje nodig. Dit werd netjes en vroeg geleverd. Ik vind het echt super dat ze ook maar voor 1 zo'n gebakje rijden, dat maak je niet veel mee. Zegt wel wat over de service level. Een volgende keer bestel ik zeker meer ;-)

Prima service en kwaliteit van de producten

Het bestellen online gaat eenvoudig. De service is uitstekend en de kwaliteit van de producten is top! Ga zo door!

Kwaliteit perfect. Website niet voldoende.

Op de website kon ik niet aangeven dat ik gesneden wou hebben. Alleen het blokje voor ongesneden was zichtbaar. En ook de levertijd was niet duidelijk. Dus maar even een belletje gedaan. Weer handig dat het telefoonnumer van de bakker erbij stond.

Geen taart

Taarten niet aanwezig op afgesproken dag. Ons probleem, niet van Limburgia. Oplossing: ga maar naar de supermarkt.

Volgens afspraak,vriendelijk personeel

Volgens afspraak stonden de online-gereserveerde taarten klaar.Vriendelijk personeel en de vlaaien waren heerlijk

I recommend

Good cake and nice helpful personnel

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "