Prima gebak

Prima gebak, makkelijk te bestellen. Ophalen was wat lastig, geen reclame/bedrijfsinformatie zichtbaar

Netjes en goed verzorgd

Ga zo door

Lekker en vers

Erg lekker en vers

Prima gebak!

Veel keuze!

Heerlijke taart, op tijd bezorgd

Zou het zo weer doen en aan iedereen aanraden

Top service snel en vers

Heerlijke taarten zeker een echte aanrader die limburgia

Slechte kwaliteit

Zaterdag een Spaanse kers vlaai opgehaald, zondag al niet lekker meer, slappe korst en ingezakt schuim.

TOP

top

Lekker en betaalbaar

Oke op tijd geteed

Corecte levering.

Ik werd zelfs nog even terug gebeld over het tijdstip van de levering op die dag, en vervolgens is dat op het afgesproken tijdstip netjes geleverd. Men had wel op de site naar het tijdstip kunnen vragen i.p.v. alleen maar de dag dit was makkelijker geweest.

Altijd goed

Alle vlaaien waren zo op..... wat kersen en krummel over ha ha. In de diepvries en volgende week hebben we nog wat....

lekker als altijd

goed van uitstraling en hoog op smaak, alom geprezen.

Prima service en lekkere vlaai

Op zich jammer dat er geen landelijke bezorg dekking is. Wij wonen twee dorpen van een Limburgia locatie, maar er kon niet bezorgd worden. Verder dikke prima. Altijd lekkere smaken.

bestelling geplaatst, betaald en volgende morgen opgehaald

Geweldig!

Ik werd telefonisch vriendelijk behandeld hoewel mijn vraag niet met zekerheid beantwoord kon worden, maar al mijn wensen die ik had aangegeven via de online bestelling zijn toegekend. Mijn bestelling is op de gewenste datum bezorgd door Post.nl en wel voorzien van de nodige koelelementen e.d. om het in goede staat te houden. De taart was heerlijk en mijn jarige was er ontzettend blij mee. Hartelijk dank!!

De bestelling en bezorging was prima

Het plaatsen van de bestelling en de bezorging was prima. De Spaanse abrikozenvlaai met korstbodem was heel erg zoet en helaas waren er erg weinig abrikozen in verwerkt. Deze vlaai bestel ik een volgende keer niet meer. Jammer!

Naar mijn idee was de vlaai niet vers.

Dit is echter de 1ste keer dat dit me overkomt. Dus krijgen ze het voordeel van een vergissing.

Top taarten

Fijne service en heerlijke taarten / gebak Misschien tip ga er voor om kaartjes erbij te doen als klant dit bij bezorging wilt hebben

Nooit problemen gehad over bestelling.

Bestelling gedaan via internet, op de dag van ophalen was het er niet. Wel stond het bij jullie op computer.

lekker en vers

Lekker

Was goed

Was goed en netjes bezorgd

Super lekker en vers gebak!

Heerlijke vlaaien

Lekkere taart!

Lekkere taart en fijn dat het gesneden wordt!

Heerlijk taarten

Taarten waren heerlijk. De aflevering was mooi op de gewenste tijd. Aflevering kan nog beter: tas met 4 taarten met de slagroomtaart onderin. Daardoor was de slagroomtaart beschadigd

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "