Tja, niet echt super

Ik had er voor gekozen om de vlaaien te laten snijden, dit was niet helemaal netjes gedaan. Het was allemaal een beetje ingezakt. En daardoor zag het er niet helemaal smakelijk meer uit.

top

een aanrader

Korte lijnen en heerlijke taart/vlaai

Vriendelijke en fijne ontvangst prima prijs / kwaliteit

Goede service, lekkere taart!

Goede service, lekkere taart!

Taart was wat rommelig aan gekomen, geen hartelijk gefeliciteerd erop, smaken wel lekker.(Veenendaal

Goedendag, Het was fijn geweest, als ik een feedback had gekregen op, of er gefeliciteerd Stanley, op de taart had kunnen staan! Even mailen/bellen, de moeite daarvoor nemen! ( had ik gevraagd in de mail en vind ik toch wel bij de service horen) Taart was wel leuk versierd met snoepjes, zoon was verrast! Verder hebben jullie heerlijke vlaaien erbij.. Bovenstaande tip voor de volgende keer! Vriendelijke groet, S.Wuck-Mol

Heerlijke taart, en optijd bezorgt,

Donderdag besteld voor mijn verjaardag zaterdag. Zaterdag ochtent binnen gekomen en heerlijk!

Alles volgens afspraak, heerlijke vlaaien.

Lekkere tompouce vlaai❣️❣️

De vlaai was super lekker De Candy dripcake was ook heel lekker maar vond het kleiner dan ik had verwacht. Het zag er wel schattig uit!

Boerenbond deuren slagroomtaart

Mooie, super lekkere taart!!!

De taart is niet helemaal goed aangekomen

De taart is helaas niet helemaal goed aangekomen met de post.

Makkelijk online bestellen

Heerlijk gebak

Heeeeeerlijke vlaaien!

Top top top!

Heerlijke taart!

Heerlijke taart!!

Een heel lekkere vlaai met vriendelijke bezorging.

Klantvriendelijk

Prima taarten

Top!!!

Goed van smaak en super vers zelf de dag erna nog.

alles is goed geregeld en mooi op tijd bezorgd.

goed geregeld en mooi op tijd bezorgd.

zorgvuldig en klantvriendelijke levering van overheerlijke taart

De bezorger belde netjes met de vraag of ik thuis was terwijl hij voor de deur stond. Althans dat nam hij aan maar het bleek een vergissing te zijn in het huisnummer. Levering met een grote glimlach en enthousiasme. Taart was heerlijk

Erg veel keuze en ontzettend lekker

Via de site keuze gemaakt en de vlaaien waren heerlijk

Goede en snelle service.

Vriendelijke bediening en heerlijk gebak.

lekker

lekker

SMAAKT NAAR MEER

Topervaring. Uitstekende kwaliteit. En op tijd en heel correct bezorgd

de taart werd volgens afspraak geleverd, was zorgvuldig verpakt en gekoeld en hij was heerlijk!

Verheugd op taart die niet te leveren blijkt.

3 halve vlaaien via de website bestelt en een bevestiging gekregen. Een week later In de winkel blijkt dat ze al anderhalf jaar geen vlaaien meer leveren. Gelukkig was het personeel net zo boos/verontwaardigd. En moest ik snel op zoek naar een oplossing.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "