Juiste wijze van levering met behoud van kwaliteit.

Zeer goede verpakking, juiste wijze van koeling en uitstekende kwaliteit van het product.

Heerlijke en mooie petit fours en netjes thuisbezorgd

Heerlijke en mooie petit fours en netjes thuisbezorgd

Heerlijke taarten!

Makkelijke website, duidelijke betaalwijze, ruim op tijd geleverd en heerlijke taart

Zeer matig

2 taarten besteld en afgehaald in Apeldoorn. Slagroom was zacht en uitgelopen, aardbeien waren zo goed als sterk, zeker niet vers. Jammer! Slechte beurt helaas! Mail gestuurd naar leverancier met klacht, tot nu toe geen reactie ontvangen.

Geen ervaring want taart is niet gearriveerd met de post

ZaterdAG ZOU DE TAART KOMEN mIJN DOCHTER WAS THUIS MAAR ER HEEFT NIEMAND AANGEBELD dAARNA LAG ER EEN BRIEFJE IN DE BUS VAN pOSST.NL DAT ZE WAREN GEWEEST zE ZOUDEN MAANDAG TERUG KOMEN BEN HELEDAG THUIS GEWEEST ER IS NIEMAND GEWEEST hEEL JAMMER DE TAART ZAG ER MOOI UIT TOTAAL SCORE EN AANBEVELLING MOET IK HIER ONDER INVULLEN VOOR HET OOG ZEKER

Prima vlasien en heerlijk

Heerlijke vlaaien en een goede service

Goede service, lekkere taart.

Heerlijke vlaai !

Makkelijke site om te bestellen en heerlijk gebak !

Lekker taart

Lekker taart, optijd bezorgd

Prima taart

zeer goede taart

mooi koel verpakt en ook nog heel gebleven ! en zeker smakelijk , bedankt

Altijd prima service

Altijd prima service, ook goed voor glutenvrije gebakjes. Lekker taarten en vlaaien. Deze keer waren ze alleen vergeten de vlaai te snijden en was de cheesecake in de middag al hard aan de randen.

Too

Goede kwaliteit

Heerlijk gebak!

Voldoende keus in de soorten gebak. Kan gesneden worden en thuis bezorgd. Ideaal!

Top geregeld en heerlijk taart gegeten

Heel goed geregeld! Erg vriendelijk, voor de afgesproken tijd bezorgd, erg hulpzaam en de taart is heerlijk vers. Kortom echt een aanrader.

Slagroomtaart

Hele lekkere slagroom taart, zeker voor herhaling!

Top service!

Taartje ergens laten bezorgen, we konden een kaartje toevoegen welke ze met de hand geschreven hebben. Ik kreeg te horen dat de taart erg lekker was!

Vriendelijke mensen bij een gezellig afhaalpunt. Extra bijkomend pluspuntje: de taarten waren ook nog eens verrukkelijk!

Ruim op tijd bezorgd en gebak was erg lekker

Ruim op tijd bezorgd en gebak was erg lekker

Lekker gebak

Makkelijk online bestellen. Goed vers gebak en gesneden in het gewenste aantal punten.

Netjes bezorgd

Gewoon goed,alles volgens afspraak. En ook heel belangrijk, n heerlijke taart gehad.

TOP

Mooi optijd bezorgt precies volgens afspraak.vriendelijke bezorger.tot slot heerlijke vlaai.ga ik vaker doen TOP.

Prima geregeld en een heerlijke vlaai

Bestel zeker weer een keer1

Jammer dat de gebaksdoos open was, had het liever dichtgeplakt gehad.Bezorging was mooi op tijd. Het was een lekkere vlaai.

Lekker!

Altijd goed!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "