AllesTOP!

Wederom “op hoog niveau” gepresteerd! Prima werk geleverd! Onze gasten/gastjes zitten een dag later nog na te genieten!

Mooie lekkere foto taart

Probleem uitstekend opgelost afgelopen woensdag.

Besteld en geleverd, helemaal top.

Besteld en geleverd, helemaal top. Hier kun je gerust je bestelling plaatsen.

goed.

goed behalve de appel vlaai, beetje droog, maar degene die het opgegeten hebben waren tevreden

Heerlijke taart! Voorgesneden, ideaal!

Heerlijke taart! Voorgesneden, ideaal!

Slagroomtaart

Erg lekker taart. We kregen cadeaubon van voergroepzuid bestaan 125 jaar.

Ben uitermate tevreden

Alles zag er verrukkelijk uit en zo smaakte het ook. Ook zeer aardig en behulpzaam bij het ophalen.

Aangenaam verrast

Slagroomtaart als cadeau voor het 125-jarig bestaan van mijn werkgever. Leuk, maar als rasechte Limburgse was ik skeptisch over de keuze van aanbieder. Met een naam als Limburgia en geen enkele winkel in Limburg, wat gaat dat worden? Ook levering via PostNL van een voedingsproduct met slagroom, even ervaren dan maar. Taart is heelhuids bezorgd, voorzien van koelelementen. Dit had overigens op een dag met dik 25graden buiten niet een half uur later moeten zijn. Smaak is goed, afmeting enorm. Dus positief verrast. Wellicht dat ik nog een keer iets ga bestellen om uit te proberen.

Goed!

Wat betreft de rijstevlaai: die vonden wij deze keer wat flauwer van smaak en minder gevuld dan wij van Limburgia gewend zijn.

Snel op tijd aardige bezorger en lekere taart

Lekkere verse taart Besteld en bezorger was morgens vroeg mooi op tijd

Zag er prima uit en was uitstekend verpakt voor het vervoeren

heeeerlijk

was lekker en te vlug op!!!

super goed!!

De bezorging was heel netjes, volgens afgesproken tijd en de taart zag er mooi uit. De taart was vers en smaakte heel erg lekker. We hadden wat te vieren dus hij kwam goed van pas.

Bestellen online ging gemakkelijk, vlaaien waren keurig gesneden, de vlaaien waren vers en de bezorger was vriendelijk

Teleurstellend

Ik had een andere ambiance verwacht. Nu kom je in een eettent uit.

Jammer dat hij op de kop had gelegen

Hij was netjes verpakt met koelzakjes erbij Hij zag er alleen nogal gehavend uit.

Altijd goed!

Altijd goed & lekker! Bezorgen altijd netjes op de afgesproken tijd.

Prima taart

Bestellen ging makkelijk en de levering was prima. Een bezorgtijd doorgeven zou wenselijk zijn

Uitstekende kwaliteit en perfect e service.

100% service en kwaliteit

Mooie heerlijke taart en met zorg ingepakt voor transport.

Mooie heerlijke taart en met zorg ingepakt voor transport.

A nice solution for a Father's day present

I ordered 2 cakes - a Father's day cake and half a lemon tart. Both were delicious and delivered quickly. Also, the website is very user friendly. All in all, a nice experience! Thank you :)

Keurig verzorgd en snel geleverd

Snel geregeld. Keurig verzorgd en lekker!

top

mooie en lekkere taart die werd bezorgd op een hete dag in een gekoelde doos.

goede service, goed product.

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en behoorlijk goed gekoeld dmv een coolpack in een stevige doos. De taart zelf smaakt verrukkelijk.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "