Lekkere taart!

Taart lekker! Zag er ook goed uit en bezorging prima! Aanrader!

Kwaliteit goed, netjes geleverd

Ik had niet verwacht dat het zo netjes afgeleverd werd, kwaliteit was goed,

Alles gewoon goed

Makkelijk en snel besteld en bezorgd. Heel fijn dat het gebak niet kon schuiven!

uitstekend

digitaal besteld. Op afgesproken datum stond alles keurig gereed. Uitstekende service

Een teleurstelling

Vond dit het bedrag niet waard, helaas… Het was een teleurstelling. En volgens mij was het geen toeval dat precies dit gebakjes die niet zichtbaar in de doos kapot waren….

Stipt op tijd geleverd.

Heerlijke verse taarten, voorgesneden zoals besteld, vroeg in de ochtend geleverd.

Heerlijke vlaai en slagroomtaart. Top service!

Makkelijke bestel manier en prima afhandeling!

De drip taart candy was heerlijk!! Een vlaai was niet helemaal goed, maar dit is prima opgelost. Geweldige service!

Lekkere Taarten en vlaaien met een lach

Hele lekkere vlaaien en taarten. Erg vriendelijk en behulpzaam 2de keer dat ik er wat heb besteld en het is van goede kwaliteit.

heerlijk

2 taarten besteld voor de verjaardag van onze jongens. ze waren heerlijk. en zeer vriendelijk personeel in putten.

Heerlijk vers.

Heerlijk gebak. De bewoners vd Blanckenborg hebben genoten van het gebak waar mijn man tracteerde op de afdeling. Vooral de advokaatvlaai viel ontzettend in de smaak.

Super service

Super service En lekkere taart

Taart thuis bezorgd en was nog vers en koel. En de taart was prima.

Taart van Limurgia via PostNL thuis bezorgd. Taart zat ietsje scheef in de doos, maar daar proefden we niets van :)

vriendelijke winkel en veel keus

leuke winkel, veel keus en makkelijk bestellen online en ophalen

We hebben met velen van de taart gesmuld!

Het idee van Voergroep Zuid was heel leuk. Alsnog gefeliciteerd met jullie jubileum! De bezorging verliep uitstekend (taart goed verpakt en gekoeld). Toevallig op de dag van het uitdelen waren er behalve onze medewerkers en thuiswerkende kinderen ook mensen van Veterinair Centrum Someren, For Farmers en De Heus aanwezig die allen natuurlijk een stukje mochten proeven van deze heerlijke taart. Bedankt Limburgia én Voergroep Zuid!

matig

doos heeft op z'n kant gelegen waardoor de taart ook, werd bij buren afgeleverd waarbij niet duidelijk te zien is dat het gekoeld bewaard moet worden, zeker bij buitentemperaturen van plus 30 graden !

Besteld en betaald via de site, maar taarten waren niet geleverd

Besteld en betaald via de site, maar vervolgens waren de taarten niet geleverd. Wel een bevestigingsmail ontvangen.

Heerlijke en leuke taart!

Snelle service, ideaal voor wanneer je een last minute planner bent:)

prima geregeld

Goede service en prima bezorging

verrassend gemakkelijk!

Aangezien het zo warm was, en ondanks de koelelementen zou ik deze bestelling niet weer plaatsen met zo'n warm weer Had 't idee dat het de smaak niet ten goede komt Plus dat de taart enigzins beschadigd was..., onderweg te hard moeten remmen....

Prima. Goed verzorgd en lekker.

Ik ben goed en vlot geholpen.

Snel geholpen en heerlijke vlaai!

Vanaf vakantieadres een taart besteld voor onze buren die ons huis en tuin verzorgen. Wat een verrassing voor hen dat Limburgia bij hen aanbelde met een heerlijke taart! Goed geregeld! TOP!

Heerlijke aardbeientaart

De aardbeientaart met slagroom was weer heerlijk! Snelle en nette service!

Alles volgens afspraak geregeld, klopte allemaal dus heel goed

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "