Was geen echte limbugse vlaai

Ik had het besteld bij limburgia maar werd bezorgd door postnl wat ik erg vreemd vondt? Zou bezorgd worden door limburgia zeiden ze op hun site maar dat bleek niet waar te zijn? De vlaaien die bezorgd zijn door postnl in opdracht van limburgia was wild mee om gedaan vlaaien zagen er niet lekker uit alles lag er bijna af? Wou ze ook gesneden hebben dat was ook niet gedaan? Zal hier ook niets meer bestellen want de service is slecht helaas? Heb het wel op maar echt lekker was het niet?

Aanrader!

Heerlijk taart en hapjes Limburgia Borne. Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee!

goed, en het is lekker gebak

Super service

Super service en super lekkere taart

Slecht

Ik had een redvelvet taart besteld, mijn taart smaakte totaaal NIET naar een redvelvet taart, en dat vond ik zeer vervelend. want het was mijn verjaardagstaart.

Prima kwaliteit en service

Het bestellen via de website is prima. Fijn dat je kunt aangeven of je de taart gesneden wilt hebben en in hoeveel stukken. De kwaliteit was weer heel goed en ik kon de bestelling op de afgesproken tijd ophalen in Delfzijl. Natuurlijk betaal je voor kwaliteit, maar voor mijn portemonnee is de prijs (inclusief bezorging) wel hoog. Daarom maak ik alleen heel af en toe gebruik van deze winkel.

Goed professionele aanpak

In deze coronatijd en een nieuw start voor deze ondernemers, petje af.

Gemakkelijk, vertrouwd en lekker

Was een hoger cijfer geweest als we een gemakkelijke tas mee hadden gekregen, je moet nu perse naar auto of naar huis

Redelijk

De smaak was prima. Alleen laten bezorgen vind ik niet alles, de taarten waren iets verschoven, ze zagen er niet heel mooi meer uit!! Voor mij niet voor herhaling vatbaar! Ophalen in de winkel zou ik eventueel wel doen, want de taarten zijn wel lekker!!

Goede kwaliteit en bediening

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Heerlijk gebak, bezorging kan verbeterd

Op het werk vroegen een aantal collega’s waar het gebak vandaan kwam, omdat het zo smakelijk was. De bezorger had mijn naam niet bij de hand, waardoor tot in de middag niemand wist van wie het gebak was. Dat is dus een verbeter puntje. Verder dus uitstekend en voor herhaling vatbaar.

Gemakkelijk bestellen en netjes op tijd klaar.

Lekkere taart.

uitstekende levering en lekkere vlaai

De bezorger heeft goed meegedacht met het vinden van een veilige plek voor de vlaai omdat de ontvanger niet thuis was. En de vlaai smaakte erg lekker!

Lekker

Het bestelde stond netjes voor me klaar en was heerlijk

Goed voor elkaar

Netjes afgeleverd op het werk en smaakte prima. Ook volgens de collega's!

Lekkere producten en goede service

Makkelijk taarten/gebak bestellen via de website, de producten zijn van goede kwaliteit en de medewerkers altijd vriendelijk (vestiging Leidschenveen). Er zijn ook een aantal lekkere producten voor speciale diëten (zoals melk/glutenvrij). Ik bestel van Limburgia voor al mijn feesten en gasten.

Altijd keurig verzorgd. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed geregeld

Goed verzorgd en heel lekker, makkelijk te bestellen.

top vlaaien

waren overheerlijk

Stond weer keurig op tijd klaar voor afhalen en uiteraard weer lekker gesmuld van de vlaaien.

Bestelling was niet aanwezig

Ik had vlaai besteld en betaald online. Op de dag van afhalen lag er niets klaar in de winkel, en men zei dat ze de order ook niet doorgekregen hadden. Ze hadden ook bijna niets op voorraad (het was aan het einde van de ochtend) en ze konden ook niets regelen via een andere vestiging bijvoorbeeld. Ik kon alleen mijn geld terug krijgen. Slechte service dus.

Makkelijk en veel keuze

Mooi in de buurt en veel keuze.

Heeeerlijk!

Wij hadden de brownietaart en red velvet cake. Kreeg complimentjes over hoe lekker de taart was, dat vond ik zelf ook!

Goede kwaliteit

Ruime keuze.

Slecht.

Ik heb een vlaai besteld die bezorgd zou worden bij mijn moeder. Geen vlaai. Wel bezorgkosten betaald en na een telefoontje moesten we hem halen omdat mevrouw alleen in de winkel stond. Schandalig dit. En worden mijn bezorgkosten terug vetaald??????

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "