Een uiterst positieve en heerlijke ervaring”

Vanaf het gemak en de keuzemogelijkheden bij de digitale bestelling .... via de de plezierige en snelle bezorging van het heerlijke gebak.... hebben we super genoten en - meerdere mét ons - van jullie gezamenlijke hoogstandjes! Heel veel dank daarvoor! Graag...tot een volgende keer!

prima op tijd

heerlijke vlaaien

Zeer klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijke koffiecorner en taartenwinkel. Uitgebreid assortiment taart en heerlijke Marokkaanse lekkernijen.

Lekkere taart, snelle levering, alleen de afbeelding was qua kleur anders dan voorzien.

Uiteindelijk komt het goed

Het blijkt dat mijn bestelling (met vele andere) op zaterdag helemaal niet is uitgeleverd. Vanuit de vestiging Asen (Kloosterveste) is er alles aan gedaan om de zoekgeraakte bestelling toch nog te krijgen. Uiteindelijk is alles opnieuw gebakken en in de loop van de middag alsnog geleverd. Ben wel tevreden over de service van de plaatselijke vestiging. Keurig telefonisch op de hoogte gehouden en met korting mijn bestelling geleverd gekregen.

Pluim voor Limburgia Assen

Had een slagroomtaart besteld maar helaas ging er iets mis met het leveren van de taart naar de bakkerij in Assen waardoor men de afgesproken afhaaltijd niet ging halen. Een vriendelijke medewerkster nam hierover telefonisch contact met mij op. Het afhalen werd omgezet in bezorgen. Super bedankt Limburgia voor de super service. En wat een ontzettend lekkere taart.

Heerlijke Mango vlaai

Altijd een topper, de mango vlaai

Goede service en heerlijk gebak

De bestelling verliep goed en de taart was heerlijk, dat vond de visite ook. Het enige waar ik tegenaan liep is het mij niet lukte om de bestelling op zondag te plaatsen met als bezorgmogelijkheid op dinsdag. De dag erna (op maandag) probeerde ik het nog een keer en toen lukte het wel. Misschien een bug in het systeem?

Heerlijke taart

Ik had het verkeerd besteld, even gebeld en direct opgelost. Super bedankt!

Echt genoten van jullie heerlijke vlaai Top

De taart was heerlijk, de foto alleen minder

Via de site heb ik een fototaart besteld en laten bezorgen in mijn woonplaats. De taart zelf was heerlijk, alleen de foto was niet zoals we het ingestuurd hadden. Dat was zonde en mijn dochtertje was een beetje verdrietig. De taarten zullen we zeker nog een keer bestellen, of halen bij de winkel in onze woonplaats. Een fototaart bestel ik de volgende keer niet meer.

Om je vingers bij af te likken

Een paar vlaaien in het assortiment die je niet zo veel bij de bekende vlaaientoko's vindt. Uitstekende kwaliteit vlaai en leuke bediening. Voor herhaling vatbaar.

Lekker, zoals altijd.

Ik haal vaak mijn taarten in Wijchen bij de limburgia. Blijf deze toch vaak een van de lekkerste vinden. Jammer dat jullie niet en Elst zitten. Maar heb de rit er voor over. Vooral nu ik weer dat jullie ook glutenvrij gebak en hebben en lactose vrij

Zo enorm geweldig

Zeer goede kwaliteit en geweldige bezorging. Absoluut een aanrader.

Lekker en volgens afspraak

Taart online besteld en die was er netjes op tijd. Taart zag er goed verzorgd en de verpakking was prima. In de winkel werd ik goed geholpen. Iedereen die van de taart at vond hem lekker.

Geweldige service!

Door de Corona zijn de Limburgia filialen in mijn regio gesloten, dus ik koos voor een filiaal op de route van mijn werk. Ik koos voor Wijchen, het was mijn niet bekend dat deze om 13.00 uur sluit. Ik was niet in staat om het voor deze tijd op te halen. Ze hebben er voor gezorgd dat ik het elders na 13.00 uur op kon halen. Super service Limburgia Wijchen!!!

Heerlijke vlaaien met krokante bodems. Genoten!

Prima baksels!

Heerlijk verse vlaai

Makkelijk smaakvolle taarten en vlaaien bestellen!

kwaliteit

wat ik besteld had werd ook geleverd. De taarten zijn helemaal opgegaan, zo heerlijk vers.

zeer tevreden

goede begeleiding en correcte afhandeling

Heerlijke Mozart vlaai

Elke verjaardag blijft de keus vallen op de Mozart Vlaai. Super lekker (vinden wij)

super bezorging.

roze koekentaart zag er prachtig uit en werd in in een mooie doos bezorgd. erg feestelijk

Goed snel en vooral heel erg lekker

Makkelijk online bestellen of keuze genoeg in de winkel. En vriendelijk personeel

Heerlijk gebak.

Heerlijk gebak, altijd vers. Juiste levering.

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "