de taart was superlekker en makkelijk te bestellen

Alleen jammer dat op de gevel niet meer staat dat Limburgia in de zaak zit.

Lekkere taarten en leuke kadootjes.

Alleen jammer dat het pas om 10 uur kon

Helemaal goed!

Lang gezocht naar een gewone lekkere slagroomtaart voor mijn verjaardag. Bij Limburgia dus gevonden! On-line bestelt en op de afgesproken dag afgehaald in Krimpen aan den IJssel heerlijk vers ook de dag erna nog. Absoluut aan te bevelen.

Top!!!

Makkelijk online besteld en netjes de volgende dag voor de koffie bezorgd. Keurig in punten gesneden!! Echt helemaal top.

Alles naar tevredenheid!

Zoals altijd weer heerlijke taarten van Limburgia en alles stond netjes klaar bij ophalen! Weer een tevreden klant.

Hartstikke lekker

De reservering via internet geplaatst. Hele vriendelijke verkoopster in de winkel. Taart stond klaar. Helemaal prima en de stroopwafeltaart smaakte heerlijk!

Super lekker gebak

De gebakjes lagen op de afhaaldag netjes in koeling klaar. Netjes verpakt en heerlijke gebakjes.

lekkere taart

Leuke foto taart en lekker vers!

Heerlijk gebak!

Altijd heerlijk gebak!

Heerlijk vers gebak!

Via internet besteld en al betaald. Ik hoefde de 2 taarten alleen nog maar in de winkel op te halen. Heel makkelijk en heerlijk vers!

Uitstekende vlaai

Vlaai gemakkelijk online besteld en bij vriendelijk personeel opgehaald in de winkel. En -niet minder belangrijk- het smaakte ook prima!

Het goed en lekker

Het is goed

Heerlijk!

Vlaai was weer heerlijk gemaakt! Daar wil ik wel een stukje voor rijden (Heerenveen-Drachten). Wel jammer dat hij in Heerenveen weg is.

Leuke lekkere winkel

Heerlijke vlaaien en taartjes. Mijn bestelling uitgebreid met een hapjesschaal en donuts voor de kinderen . Service is top. We komen gauw weer een ijsje eten .

Mooie nette winkel met een zeer ruim assortiment met verse vlaaien . Leuke uitbreiding met gebakjes. ( zeker een aanrader ! ) , donuts ijs en natuurlijk de Heine drogeworsten Vriendelijk personeel.

Prima service, lekkere vlaaien en heerlijk nieuw aanbod

Fijne service!

Gebak goed

Gebak besteld omdat ik een cadeaukaart had, het gebak is goed maar ben boos omdat ik mijn cadeaukaart niet kon inleveren , sinds januari zijn jullie gestopt met innemen van cadeaukaart en koffie cadeau kaarten alleen staat dat niet vermeld op jullie site.

Goede kwaliteit en aardige mensen

Veel keus, wordt aardig en vlot geholpen. Alle vlaaien zijn van heerlijke kwaliteit.

prima services!

Altijd aardig en oplossingsgericht

Prima en lekker!

Bestelling prima verzorgd en kwaliteit uitstekend

Mooi en heerlijk!

De tompouce taart was echt erg lekker. Dank!

Goed geholpen en uitstekende smaak !

Doe eens 1+1 :D, De oreo taart was heerlijk ! Met vriendelijke groet

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "