Heerlijke vlaaien ! Uitstekende bezorging !

Een aanrader !

Echte lekker vlaai…

Ik had drie verschillende vlaaien gehad voor 35 personen en iedereen had echt genieten.

De verwenvlaaitjes waren helemaal top!

De verwenvlaaitjes waren heerlijk en zagen er fantatisch uit. Het is geleverd met de PostNL en dat is helemaal perfect gegaan. Goed verpakt met koelelementen. Echt helemaal top!

Heerlijk genieten

Ik had 2 verschillende halve vlaaien besteld en kon ze helaas zelf niet ophalen, super fijn dat de heerlijke vlaaien alsnog bezorgd konden worden!

Heerlijk

Zijn de vlaaien van limburgia.koop altijd als er wat te vieren valt

Heerlijke vlaaien, ruime keus!

Makkelijk online te bestellen en t stond klaar bij t afhalen!

Fantastisch en heerlijk

Ern dikke 10

Top zaak.

Heerlijke vlaaien, uit een groot assortiment te kiezen. Makkelijk om online te bestellen, en via ideal te betalen. Vriendelijk personeel.

Netjes op tijd bezorgd en super lekker!

Netjes op tijd bezorgd en super lekker!

Lekkere vlaaien!

Ik heb 3x halve vlaaien besteld voor traktatie op m’n werk. Online besteld en de volgende dag netjes bezorgd door PostNL. Super makkelijk en ook erg lekker.

Love it!!

Very delicious, and delivered with post.nl. Will definitely order again.

Heerlijk van smaak en vers!

Heerlijke verse vlaaien. Vriendelijk personeel!

Heerlijke Bosche bollen. Wij hebben genoten

Top communicatie en service!

Top geholpen, fijne communicatie, nette service en hele lekkere taart

Top!!!

6 verschillende halve vlaaien besteld welke allemaal super lekker waren! Op de afhaaldag ook nog een herinneringsbericht gekregen. Super service!

Kwaliteit in alles!

Online bestellen heel eenvoudig. Op het aangegeven tijdstip stond de bestelling om 8.30 uur gesneden in delen klaar. Kwaliteit was iedereen zeer over te spreken.

Goed communicatie via mailen

Alleen baal ik wel dat ik geen vlaai van post.nl gekregen. Post.nl heeft geen geduld zodat ik een vlaai taart gaat ophalen want er is een groot gebouw. Helaas krijg ik geen vlaai en ook geen geld terugkrijgen. Dat is wel erg jammer.

Service goed

Topvlaaien , goede kwaliteit en zien er smakelijk uit.

prima bezorging en product

alles was goed gegaan en snel en lekker

Erg lekker!

Ik bestelde de vlaaien voor mijn feest, alle gasten waren erg tevreden ❤️

Lekker als altijd

Heerlijke vlaai, goede service.

Via internet vlaai besteld en in de winkel afgehaald. Dit proces verliep goed en de vlaai was weer heerlijk.

Super lekkere vlaaien!!

Wij hadden 3 smaken besteld en alle 3 waren ze heerlijk van smaak!

Lekkere vlaaien

Makkelijk digitaal te bestellen en prima kwaliteit

Gewoon goed

Prima gegaan met bestellen en taart was heerlijk

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "