De bestelling verliep vlot en een super lekkere taart

De bestelling was makkelijk.Op mijn vraag werd teruggebeld.De taart was volgens het plaatje.Resultaat een super lekkere kindertaart.Ik kan het iedereen aanraden.

Bestelling gedaan via de site, opgehaald en erg vriendelijk geholpen. De vlaaien waren heerlijk.

Prima vlaai, keurige bezorging, echter niet gesneden en geen reactie op mail.

Voor het eerst hier de vlaai besteld, aangegeven dat ik deze wilde laten snijden. In de orderbevestiging staat dit ook. De bezorging vond keurig op tijd plaats en door vriendelijke bezorgers. De vlaaien bleken niet gesneden. Op de site staat dat bestellingen die door PostNL worden bezorgd niet gesneden kunnen worden, maar daar was in dit geval geen sprake van. Ik heb nog een mail gestuurd om dit terug te koppelen maar daar heb ik nu 3 dagen later nog geen reactie op gehad. Niet zozeer een probleem dat ik de vlaai zelf moet snijden, maar wel dat de suggestie gewekt wordt dat dit gedaan wordt en het dan niet zo blijkt te zijn. Dit vraagt mijns inziens om een verduidelijking op de website en/of in de orderbevestiging ofwel aan feedback aan de betreffende bakkerij als het snijden vergeten is. De vlaaien zelf waren prima. Ik vond de bananenbavarois wat weinig naar banaan smaken, wat vlak van smaak. De witte chocoladevlaai met pecan is erg lekker met krokante stukken chocolade erin! Hoewel ik het heel fijn vond dat de vlaai bezorgd werd, vond ik het wel jammer dat het niet mogelijk is om de vlaai bij de fabriek in Haps af te halen, maar enkel in de winkel. Je bestelt dure vlaai en moet toch nog 3,50 bezorgkosten betalen, terwijl het bedrijf hier nog geen 3km vandaan zit.

Lekkere vlaaien

Goede service en lekkere vlaaien.

Kwalitatief goede vlaai. Lekker

Heerlijke vlaaien

Eenvoudig online bestellen en afhalen op gewenste moment

Prima geregeld!

Heerlijke vlaaien !! Telefonisch bestellen volgende dag staat de bestelling klaar. Top

uitstekende vlaaien

uitstekende vlaaien eenvoudig on line bestellen en betalen correcte levering jammer dat de vlaaien niet gesneden waren

Gewoon goed en vriendelijk

Gewoon goed lekker gebak en vriendelijk personeel

heerlijk

heerlijk

Lekkere vlaai heerlijk kopje koffie

Meerdere vlaaien besteld en bij het ophalen een lekker puntje met een kopje koffie erbij

De vlaaien smaakten heerlijk en zagen er aantrekkelijk uit

Op de vlaaien heb ik niks aan te merken, wel op de mededeling over de bezorging. Ik was niet op de hoogte van PostNL dat bezorgen van gekoelde producten via een aparte dienst gaat. Ik zie dagelijks de bezorgbussen door de straat rijden en dat schrikt af om die vlaaien op die manier te laten bezorgen. Misschien is het een aanvulling op de website waard om te vermelden dat het bezorgen via PostNL met een aparte gekoelde auto/bus gedaan wordt. Dan had ik het aangedurfd. Nu hebben we besloten de bestelling op te halen, maar dat kostte ons ruim een uur. Het is maar een tip!

Online besteld en alles naar verwachting

Online besteld en alles was naar wens!

Top kwaliteit

Overheerlijke vlaaien, snelle levering, ingenieuze verpakking. We komen vlug weer terug.

Erg lekkere vlaai

Wij hadden een Zwitserse roomvlaai besteld. Erg lekker en goed verpakt ook, zodat hij lekker koel bleef. We hebben er van genoten. Fijn, dat het ook zo kan. Per post.

Heerlijke taarten!

Alles is schoon op gegaan! Altijd weer heerlijke taarten!

Voldoet aan alles

Uitstekend goede website duidelijk hoe te bestellen. De kwaliteit van het suikerarme vlaaitje super werd ontzettend gewaardeerd door de persoon waar het voor was . Ze gaf aan dat het een van de betere gebakjes was die ze had gehad .

Smaakt lekker en aardige medewerker

Makkelijk bestellen en afhalen. Smaakt lekker en aardige bediening.

Heel tevreden over de vlaaien, heerlijk!

Snelle levering en de vlaaien waren allemaal vers en goed van smaak! Zeker voor herhaling vatbaar

Erg lekker Gluten- en lactose vrij gebak/ koek

Eerste keer iets online besteld en opgehaald. Verliep allemaal goed

heerlijke vlaaien, goede service

altijd fijn geholpen, netjes op rijd bezorgd en heerlijke vlaaien. (al vind ik de optie laten bezorgen door post-nl wel vreemd, je wil ze voor koffietijd hebben...)

Gewoon geen lekker taart/vlaai

Totaal niet lekker, proeft goedkoop. Geen verschil met supermarkt. Appelkruikmel en kruimel waren oké maar niet goed genoeg

In één zin??????? Geweldig.

Voor het eerst heb ik besteld bij Limburgia. De voorraad en de keuze is enorm, en wat ik heb besteld en ervan heb genoten was overheerlijk, TOPPIE. Van mij zijn ze "nog niet"af. Gracias.

De taart was op tijd geleverd, vers en heerlijk.

Perfect voor elkaar altijd!

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "