Lekker

Goede service Smaakt goed

Vers en keurig optijd bezorgd.

Omdat ik het zelf niet kon ophalen of bestellen in de winkel na een heup operatie, toch online kunnen bestellen en laten bezorgen. Alles keurig geregeld en bezorgd. Heerlijk vers en krokant en gesneden. Dank hiervoor.

Prima winkel

Wordt op tijd bezorgd en service is prima.

Makkelijk te bestellen Ze belde om te zeggen dat ze het op tijd konden leveren

Geweldige foto taart

Taart smaakte heerlijk en in de winkelmedewerker was erg klantvriendelijk.

zeer goed

Heel erg lekker gebak

Weinig flexibel qua bezorging

Ik wilde graag taart een op specifiek moment, dat was niet te regelen helaas. Wel goede communicatie en ik heb het kunnen annuleren.

Slecht

Enige positieve ervaring is dat ik het geld terug heb. De bestelling is per post verstuurd. Bestelling door de post verschoven. Heb er op zaterdagmiddag de nodige stress om gehad om andere taart te regelen. Financieel keurig terug op mijn rekening maar geen compensatie wat ik wel zo netjes gad gevonden. Mail gestuurd maar geen reactie op gekregen. Hierin had ik het voorstel gedaan dat als zij taart versturen met post nl, ze dit opnieuw mogen proberen om mij te overtuigen dat dit goed moet kunnen gaan. Was dit gedaan dat had ik deze recensie niet gegeven. Taart is op maandag aangekomen. 1 pakket ipv meerdere zoals mail duggereerde. Onderstedoos plat door gewicht van bovenste. Foto's in de mail toegevoegd. Taart als die al eetbaar was geweest was lepeltaart geworden. Zag er niet uit. Masr nogmaals, geen reactie op gehad. Jammer!

Gemak dient de mens

De kerstvlaai heb ik gemakkelijk besteld via de website en ik kon ‘m ophalen in de winkel in de buurt. Vooraf had ik gevraagd of ze de vlaai in tien stukken konden snijden. Dat kon. De vlaai heb ik meegenomen naar een familie etentje. Iets lekkers voor bij de koffie. Hij viel ontzettend in de smaak. Heerlijke vlaai. Aanrader.

erg lekker

vlaaien zijn erg lekker, handig uitzoeken en bestellen op de site, ook het laten bezorgen ging uitstekend. Zullen hier zeker vaker gebruik van maken.

super

snelle service,en heel lekker

Makkelijk online besteld

Waren heerlijke vlaaien Veel keus Stond klaar

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede service! Kwaliteit en klantvriendelijk

Nette afhandeling van de bestelling

Prettige verzending met een icepack in de doos, om producten gekoeld te houden.

Lekker.

We werden gebeld dat er 1 vlaai niet geleverd was. Alternatief was goed.

Heerlijk!

De suiker armen aardbeien vlaaitjes Waren echt heerlijk! Ga ze zeker vaker bestellen. Heb er van genoten!

Prima verlopen

Mijn ervaring met Limburgia is prima verlopen.

Altijd goede ervaring gehad

Heerlijke taarten , fijn dat het bezorgd netjes op tijd kan worden

Was een heerlijke vlaai, zeer vriendelijk personeel

….

Makkelijk ook telefonisch bereikbaar. Vriendelijk personeel. Goeie zaak. Lekkere vlaai.

Mwa

Erg droge bodem/korst Zwitserse roomvlaai de slagroom leek niet vers. Chocolade taart was ook niet fantastisch De appelvlaai was wel lekker van smaak maar de korst ook erg droog

Limburgia levert altijd kwaliteit in producten en service.

Het personeel van Limburgia Voorhout is heel fijn. Je wordt altijd goed geholpen en ze hebben mooie producten. Jammer dat ze wat minder vaak open zijn.

The vegan carrot cake was delicious

I have never eaten such a tasty vegan cake! The icy sugar glaze was a little bit too much for my taste but overall it was good! I highly recommend it! :))

Lekker!

Lekkere vlaaien, snelle levering!

Te laat bezorgd

Ik krijg al een verzoek in mijn mailbox om Limburga te beoordelen, terwijl de taart nog niet eens bezorgd is. Heel vreemd.. limburgia belooft bij de bestelling dat tussen 8.00 en 13.00 wordt bezorgd. Vervolgens krijg ik van PostNL bericht dat ze tussen 13.00-15.00 komen. Te laat dus.. hopelijk komt de taart nog op tijd voor het feestje van mijn zoon vanmiddag..

Kalkhofseweg 41

5443 NB Haps

Over Limburgia

Limburgia, de lekkerste taarten, gebak en vlaaien in heel Nederland! Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. Na een periode van meer dan dertig jaar hebben we momenteel ruim dertig winkels verspreid over Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. "Dat zie je, maar bovenal, je proeft het! "